2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet canım aynen senin dediğin gibi oldu... Ama haklısın gerçekten kimse için üzülmeye değmiyo

evet tatlım ben bunu cok ıyı anladım kendımı uzmuyorum artık canımın kıymetını bılıyorum uzupte kendımı yıpratmak ıstemıyorum

Çok ilginç gerçekten ya. İnsan yakıştıramıyo bunları sevdiğine. Ama bende öğrenmiş oldum böylece. İnsanlar kötü günlerde belli olurmuş derler ya gerçekten öyle yani. Ama benim iyi olmam lazım. Zaten hayat yeterince sitrese sokuyo bizi bide insanların üzmesine izin veremicem...
evet tatlım ben bunu cok ıyı anladım kendımı uzmuyorum artık canımın kıymetını bılıyorum uzupte kendımı yıpratmak ıstemıyorum

bende guvendıgım arkadsım hakkında cok kotu sylere tank oldum sasırdım ruyalarıma gırdıı bu nasıl olur ya dedım ama esım dedııkı sen bu tur olayları cok takarsan kendını yıpratırsın bunlar gıbı nelerı oluyor dedı benım artık kımsey guvenım kalmadı canım evet yasamadan ogrenemıyoruz malesef bızlerın ıyı olması lazım canım dedıgın gıbı hayat yeterınce zor uzerumızde sorumluluklarımız var brde cevrenın kahrını omuzlarımıza almayalım

Üzdüm zaten bende onu ama gidiyor artık taşınıyolar başka şehire. Ben yinede üzülüyorum böyle ayrılacağımıza. Bazen de diyorum boşver melek üzülme. O üzülsün. Of şu kalbim offf
Ac söyle valla madem ne yaptigini anlasin o üzülsün

Hay ağzına sağlık eşinin ne güzel söylemiş çok doğru gerçekten...

Petege bastim azcik cok abanmisim petekle hoop yere sonra petegi kaldirayim birsey olur belki dedim ayagima düşürdüm halime gülmekten aglayamadim aslında
Haha senle benim evin mütaiti aynı kişi herhalde aynı olay bana temizlige gelen kadınında başına gelmişti.kadın camı silerken petege badmış hopp yere bir gürültüyle koştuk kadın yerlerde petek yerlerde.

Üzdüm zaten bende onu ama gidiyor artık taşınıyolar başka şehire. Ben yinede üzülüyorum böyle ayrılacağımıza. Bazen de diyorum boşver melek üzülme. O üzülsün. Of şu kalbim offf
O zaman bosver vardir herseyde bi hayir bende bazi insanlari evlendikten sonra cikardim hayatimdan üzüyor mu bırak gitsin biz variz basima birsey gelince bundan önce daha kötü olan ama atlattigim seyleri düşünüyorum sende öyle yap geçiyor gidiyor en fazla bir gün

Olabilir valla düştüm ama halime üzülmekten gülmeye basladim esimi çağırdim hem kizdi hem güldü

Sagol canim benim serce parmagimin sirasina ayagimin taragina düştü az kan az morluk avuç ici kadar sislik var sakarlık iste

Hım anladım canım gorunmez kaza dıkkat etmek lazım bazen cok dkkatsızce davranabılıyoruzz fazla yorma kendını bu sıralaro zaman toparlasn ayagın bırazcık

Olabilir valla düştüm ama halime üzülmekten gülmeye basladim esimi çağırdim hem kizdi hem güldü
Bu arada çok geçmiş olsun cnm.Allah betetinden korudusun.kadın dış tarafa düşmediğne şükrettik allah koruduki iç tarafa düşmüştü.

Bu arada çok geçmiş olsun cnm.Allah betetinden korudusun.kadın dış tarafa düşmediğne şükrettik allah koruduki iç tarafa düşmüştü.
Sagol tatlim ya ben yataga dogru düştüm o yumusatti düşüşümü sonra petegi kaldirirken elimden kaydi da ayagima düştü buna da şükür ne diyeyim

Hım anladım canım gorunmez kaza dıkkat etmek lazım bazen cok dkkatsızce davranabılıyoruzz fazla yorma kendını bu sıralaro zaman toparlasn ayagın bırazcık
Tüh ya yarin da esimin dayisi bizim evin arkasina tasiniyor temizliğe yardim da edemem Üzüldüm

Tüh ya yarin da esimin dayisi bizim evin arkasina tasiniyor temizliğe yardim da edemem Üzüldüm

ayyy tuhh yaaa oysakı nede cok ıstıyordunn yardım etmeyıııı bak ıste gordunmu kısmett degılmıss sanada artık hayırlı olsun demeye gıdıp bır yorgunluk kahvesı ıcmek duser

elisa__ canm sen niye ovulasyon testi kullanmiyosun kullansan boyle beklenezsin bu ay olmazsa ki icimden olgeven oldugu, mutlaka kullan. Test icin de iyi sabrertin ben şimdiden siparis veriyim de gelsin diyorum ☺☺

elisa__ canm sen niye ovulasyon testi kullanmiyosun kullansan boyle beklenezsin bu ay olmazsa ki icimden olgeven oldugu, mutlaka kullan. Test icin de iyi sabrertin ben şimdiden siparis veriyim de gelsin diyorum ☺☺

Tatlım ovulasyon testının benı strese sokacagını dusnuyorum ve olmazsa zamanı var demekkı dıyorum. gecen aydan agzım yandı canım ve gecen ay kendıme soz verdım bu ne ya dedım negtaıfı goruyorsun kan tetsı yaptırıyorsun bır daha evde pozıtıfı gormeden kan vermek yok dedım cuma gunu test yapmayı dusunuyordum ama vazgectım arkadaslarla sozlestıgımız gıbı salı gunu yapacagım tabı kısmet olursa canım ınsallah ıcınızden gecen olur canımm

benım bacaklarım sızlamaya basladı canım bugun ıstasyonagıderken hava cok ruzgarlıydı soferde kapıyı actıkca soguk bacagıma vurdu ya ondan sızlıyor yada adet olacagımm ondan yarın öglenı atlatırsam artık umutlanmaya baslyacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…