- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Haklısın canım öyle oluyorr ben tanıyamamısım dıyorsun ama bosver hıc kımse ıcın kendını uzmeye degmez canmm
Evet canım aynen senin dediğin gibi oldu... Ama haklısın gerçekten kimse için üzülmeye değmiyo
evet tatlım ben bunu cok ıyı anladım kendımı uzmuyorum artık canımın kıymetını bılıyorum uzupte kendımı yıpratmak ıstemıyorum
Ac söyle valla madem ne yaptigini anlasin o üzülsünKızlar çok morelim bozuk benim. En sevdiğim arkadaşlarından biri çok üzdü beni. Acayip sitres yaptım. Ćooookk üzüldüm
Çok ilginç gerçekten ya. İnsan yakıştıramıyo bunları sevdiğine. Ama bende öğrenmiş oldum böylece. İnsanlar kötü günlerde belli olurmuş derler ya gerçekten öyle yani. Ama benim iyi olmam lazım. Zaten hayat yeterince sitrese sokuyo bizi bide insanların üzmesine izin veremicem...
Ac söyle valla madem ne yaptigini anlasin o üzülsün
bende guvendıgım arkadsım hakkında cok kotu sylere tank oldum sasırdım ruyalarıma gırdıı bu nasıl olur ya dedım ama esım dedııkı sen bu tur olayları cok takarsan kendını yıpratırsın bunlar gıbı nelerı oluyor dedı benım artık kımsey guvenım kalmadı canım evet yasamadan ogrenemıyoruz malesef bızlerın ıyı olması lazım canım dedıgın gıbı hayat yeterınce zor uzerumızde sorumluluklarımız var brde cevrenın kahrını omuzlarımıza almayalım
inşallah canım dualarımız tüm bebek isteyen annelerle :)Yok canım bize aşılama yapılamıyor maalesef eşimin sayısı yüzünden o nedenle direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Çok sağol canım inşallah ilk denemede bende senin gibi mutlu sonuca ulaşırım.
Haha senle benim evin mütaiti aynı kişi herhalde aynı olay bana temizlige gelen kadınında başına gelmişti.kadın camı silerken petege badmış hopp yere bir gürültüyle koştuk kadın yerlerde petek yerlerde.Petege bastim azcik cok abanmisim petekle hoop yere sonra petegi kaldirayim birsey olur belki dedim ayagima düşürdümhalime gülmekten aglayamadim aslında
O zaman bosver vardir herseyde bi hayir bende bazi insanlari evlendikten sonra cikardim hayatimdan üzüyor mu bırak gitsin biz varizÜzdüm zaten bende onu ama gidiyor artık taşınıyolar başka şehire. Ben yinede üzülüyorum böyle ayrılacağımıza. Bazen de diyorum boşver melek üzülme. O üzülsün. Of şu kalbim offf
OlabilirHaha senle benim evin mütaiti aynı kişi herhalde aynı olay bana temizlige gelen kadınında başına gelmişti.kadın camı silerken petege badmış hopp yere bir gürültüyle koştuk kadın yerlerde petek yerlerde.
Sagol canim benim serce parmagimin sirasina ayagimin taragina düştü az kan az morluk avuç ici kadar sislik var sakarlık istebebeem nasılsın tatlımmm gecmıs olsunnn
Sagol canim benim serce parmagimin sirasina ayagimin taragina düştü az kan az morluk avuç ici kadar sislik var sakarlık iste
Bu arada çok geçmiş olsun cnm.Allah betetinden korudusun.kadın dış tarafa düşmediğne şükrettik allah koruduki iç tarafa düşmüştü.Olabilirvalla düştüm ama halime üzülmekten gülmeye basladim esimi çağırdim hem kizdi hem güldü
Sagol tatlim ya ben yataga dogru düştüm o yumusatti düşüşümü sonra petegi kaldirirken elimden kaydi da ayagima düştü buna da şükür ne diyeyimBu arada çok geçmiş olsun cnm.Allah betetinden korudusun.kadın dış tarafa düşmediğne şükrettik allah koruduki iç tarafa düşmüştü.
Tüh ya yarin da esimin dayisi bizim evin arkasina tasiniyor temizliğe yardim da edemem ÜzüldümHım anladım canım gorunmez kaza dıkkat etmek lazım bazen cok dkkatsızce davranabılıyoruzz fazla yorma kendını bu sıralaro zaman toparlasn ayagın bırazcık
Tüh ya yarin da esimin dayisi bizim evin arkasina tasiniyor temizliğe yardim da edemem Üzüldüm
elisa__ canm sen niye ovulasyon testi kullanmiyosun kullansan boyle beklenezsin bu ay olmazsa ki icimden olgeven oldugu, mutlaka kullan. Test icin de iyi sabrertin ben şimdiden siparis veriyim de gelsin diyorum ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?