Sorma ya pek bi hazirdim oysa kiayyy tuhh yaaa oysakı nede cok ıstıyordunn yardım etmeyıııı bak ıste gordunmu kısmett degılmıss sanada artık hayırlı olsun demeye gıdıp bır yorgunluk kahvesı ıcmek duser
Sorma ya pek bi hazirdim oysa kiyazik bana popişi devirip yatarken vicdan azabi çekiciiiim
balım yaa hallederiz kilo dediğin nedir Allahtan 3-4 kilo da çok sıkıntı çekmeyeceğiz...vizeler bitti sosyolojide...bu yıl son sınıf bitiyo inş...formasyonda şubatta hayırlısıyla onu da halledeyimde oh çekicem...eşine bakma sen kendin için ver kiloyuaynen mogamim nasılda biliyor benihatta bugün yaptım sporu sırf bebek işi için ertledim kiloma kilo katmış oldum bebek nazlı çıktı onu mu bekleyeceğim başladım valla afroditin zayıflama takımına katılacağım biraz beni şevklendirirler.. dersler nasıl gidiyor formasyon işi filan sen zaten süper görünüyorsun 57 gibi değil o fotoda bense o fotodan 2-3 kilo fazlayım iyi diyorlar ama eşim kilo aldın deyince başladım bişeylere..
Rabbim tekrar yaşatmasın kuzumOh oh iyi haberlerini alırız o zaman kuzum. Kist mist kalmamış dersin inşallah. Benim evlenmeden önce 2 kistim vardı ağrılarım oluyordu. Gittim doktora 2 ilaç vermişti vana hatırlamıyorum da onları. Bunları kullan gel dedi. Çokta ilginç içiliyodu saatleri falan vardı. Karmakarışık bişeydi. Artık kurtulmak için nasıl içtiysem. Muayeneye bi gittim sizin neyiniz vardı dedi ultrasonu çeken kişi. Kist vardı dedim. Maaşalkah hiçbişey yok demişti. Çok mutlu olmuştum. Allaha çok şükür bidaha da olmadı. Kimsenin de olmasın inşallah
kıyamam bebişin büyüdüğünü düşün böyle atlatmaya çalış kuzumHiç bir şey fayda etmedi mogiş ama simdi daha iyiyim .
çok teşekkür ederim gerçekten...çok mutlu ettin beni... Rabbim evladına sağlıklı hayırlı ömür versin kuzum benimsaçmalama be delisenden para isteyen mi var allah allah ya :) sus konusunu acma :)
Tatlım ovulasyon testının benı strese sokacagını dusnuyorum ve olmazsa zamanı var demekkı dıyorum. gecen aydan agzım yandı canım ve gecen ay kendıme soz verdım bu ne ya dedım negtaıfı goruyorsun kan tetsı yaptırıyorsun bır daha evde pozıtıfı gormeden kan vermek yok dedım cuma gunu test yapmayı dusunuyordum ama vazgectım arkadaslarla sozlestıgımız gıbı salı gunu yapacagım tabı kısmet olursa canım ınsallah ıcınızden gecen olur canımm
benım bacaklarım sızlamaya basladı canım bugun ıstasyonagıderken hava cok ruzgarlıydı soferde kapıyı actıkca soguk bacagıma vurdu ya ondan sızlıyor yada adet olacagımm ondan yarın öglenı atlatırsam artık umutlanmaya baslyacagım :)
Bence de idrarda çıkmadan umutlanmak daha çok yipratiyor ama beklemekte çok zor bana daha 10 gün en az beklemek düşüyor kafaya takmayacagim desemde hergün buralarda belirti arıyorum acaba diye yok akıntı yok kasık ağrısı ve daha neler neler kendimi dinlemek 7 aydır beni yordu
Eminim sizlerde aynı durumdasiniz dir allah sabır versin
BEN HAMİLEYİM AMA HCCG DEĞERİ 23 ÇIKTI DOKTOR ŞÜPHELİ GEBELİK DEDİ...KİMYASAL DÜŞÜK YAPMIŞTIM...DEĞERİ DÜŞÜK OLUPDA YÜKSELEN VAR MI?
Iyi akşamlar kızlar :) nasılsınız görüşmeyeli benim kasık ağrısı yerini bel ağrısına bıraktı hadi hayırlısı
Bende iyiyim cnm teşekkür ederim :) normal bat ım 8 di ama ne olur olmaz diye 10 u bekliyorum sonrasındaki gecikmeyi dikkate alacağım cnm benim inşallah bebiştendir üstelik senin gibi bende de sarı akıntı var iki gündür bugün daha çoktuİyi aksamlar canım ıyyım sen nasılsın hayırlısı olsun canım az kaldı ınsallah bebısın agrıtıyordur canım :)
en iyisi canim fazladan bklemek benim bacaklarim sizlamaya basladi canim arada umutlaniyordum ama oda gitt gece veya oglene kalmaz olurrum insallah sen olmazsin canim burcum sag kasigima biber surmussun gibi degisik bir sekilde yaniyoe suan ilk defa boyle birsey yasadimBende iyiyim cnm teşekkür ederim :) normal bat ım 8 di ama ne olur olmaz diye 10 u bekliyorum sonrasındaki gecikmeyi dikkate alacağım cnm benim inşallah bebiştendir üstelik senin gibi bende de sarı akıntı var iki gündür bugün daha çoktu
BEN HAMİLEYİM AMA HCCG DEĞERİ 23 ÇIKTI DOKTOR ŞÜPHELİ GEBELİK DEDİ...KİMYASAL DÜŞÜK YAPMIŞTIM...DEĞERİ DÜŞÜK OLUPDA YÜKSELEN VAR MI?
Adet gecikeli ne kadar oldu erkense daha belki geç döllenme olmuştur
Kim cikacak cama yaa hastayım benAyyy kız sen varya pencereden el sallarsınn canım
Kuzum bolca dinlen dualarımdasın Rabbim evladını korusunKızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
Kuşum nerelerdesin yahu kocaman olmuş miniğin maaşallah maaşallah...formasyon oldu evet şubat haziran arası ankaralardayım inş hayırlısı ile atanırım da...özletme kendini olur mukızlaaar günaydın işlerin ve bulantılarımın yoğunluğundan hiç giremiyordum ama bu ara ikise de biraz durulmaya başladı çok şükür. bu arada yeni hamişler gördüm @wuslt ım çok sevindim yaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin yumurtalara laf atanlara da kapak olsun:) dün girdim uzun zaman sonra bir baktım wusltçım hamileeee çok heyecanladım:) bu ay liste şenlenmiş olarak ilerliyor inşaallah tüm liste hamiş kalır. tüm yeni hamişleri tebrik ediyorum.Mogami cim sende formasyona başlıyormuşsun sanırım hayırlı olsun Allah hayırlı kapılar açsın.@SirriEyvan nasılsın kız bebiş mi geliyr sanki öyle birşeyler okudum:) ve tüüüümmmm arkadaşlar özledim sizleri hepiniz iyisinizdir umarım
Hayırlısı ile atlatırsın inşallah canım operasyonu ve sonra herşey hızlıca olup bitecek bi bakmışsın miniğin yerleşmiş göbüşüneKızlar perşmebe sabahı saat 8:30'ta laparoskopi oluyorum. @ABCDEFCD canım sende durumlar ne alemde sende oldun mu bu operasyonu?
Stres yapma ne olursun miniğini düşün onu üzme...değerin bence normal...astım içinde geçmişler olsun canımkızlar merhaba dün akşam kan testi yaptırdım 337 çıktı.Bana az gibi geldi sanki ...Sabaha karşı çok hafif kahverengilik gördüm peçetede sildiiğimde bu sabah da tam bir nokta kadar vardı.Bu arada astım krizim tuttu.Sabah 7 den beri acildeydim ilaç verdiler şimdi biraz daha rahat nefes alıyorum ama benim aklım bebekte.Yarın sabah dr a gidicem tekrar test yapılacak.İnşallah artar değerim ama bana düşük gibi geldi
kuzum kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun sıkma canını...hormona git baktır...bide bana yeni bat söyle balım@KAYGILI yeni gördüm tatlım msjını :)
yazdıktan sonra gittim baktım ve gelmiş kırmızı bu ay da ümitler fös olduartık bu ay güzel bi çalışma yaparız
Kızlar sizce hormon testi yaptırayımmı ?
öyle olsu fıstığım bi bomba da sen ve pancarım patlatacak inşallahlistemiz ne güzel hareketli bereketli :)
Gec dollenmeyse katlna katlana cikar bazi hsmilelikler erken yakalayabiliyor seninki de oyledii insallahBEN HAMİLEYİM AMA HCCG DEĞERİ 23 ÇIKTI DOKTOR ŞÜPHELİ GEBELİK DEDİ...KİMYASAL DÜŞÜK YAPMIŞTIM...DEĞERİ DÜŞÜK OLUPDA YÜKSELEN VAR MI?
canım bilgilerini verirsen listeye ekliyimSon 4 gun artık gecsede öğrensem hayirlisiyla 2 3 gun once kasıklarımda batmalar vardı ara arada oluyor bel sırt ağrısı var ins tutmuştur guzel haberler veririz bu ay hayirliysa bebisler bizimle olsun allahım sen gönlümüze gore ver dogru zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?