2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayyy tuhh yaaa oysakı nede cok ıstıyordunn yardım etmeyıııı bak ıste gordunmu kısmett degılmıss sanada artık hayırlı olsun demeye gıdıp bır yorgunluk kahvesı ıcmek duser
Sorma ya pek bi hazirdim oysa ki yazik bana popişi devirip yatarken vicdan azabi çekiciiiim

balım yaa hallederiz kilo dediğin nedir Allahtan 3-4 kilo da çok sıkıntı çekmeyeceğiz...vizeler bitti sosyolojide...bu yıl son sınıf bitiyo inş...formasyonda şubatta hayırlısıyla onu da halledeyimde oh çekicem...eşine bakma sen kendin için ver kiloyu
Rabbim tekrar yaşatmasın kuzum
Hiç bir şey fayda etmedi mogiş ama simdi daha iyiyim .
kıyamam bebişin büyüdüğünü düşün böyle atlatmaya çalış kuzum
saçmalama be deli senden para isteyen mi var allah allah ya :) sus konusunu acma :)
çok teşekkür ederim gerçekten...çok mutlu ettin beni... Rabbim evladına sağlıklı hayırlı ömür versin kuzum benim

Bence de idrarda çıkmadan umutlanmak daha çok yipratiyor ama beklemekte çok zor bana daha 10 gün en az beklemek düşüyor kafaya takmayacagim desemde hergün buralarda belirti arıyorum acaba diye yok akıntı yok kasık ağrısı ve daha neler neler kendimi dinlemek 7 aydır beni yordu
Eminim sizlerde aynı durumdasiniz dir allah sabır versin

Evet canım hayal kırıklıgına ugramak ınsanın hevesını kırıyor suan belkı hamıleyım ama heveslenemıyorum bıle umutlanamıyorumm 10 gun cok degıl canım zaman gecıyor ınsallah bu bekleyısleın sonunda bebısler gelırr ınsan ne kadar takmayacagım desede aklına gelıyor acaba dıyor canım ama benım bu ay en rahat oldugum aydı sonuc ne bılmıyorum o kadar rahatımkı test yapasım bıle gelmıyor :) bazen duygu yogunlugu oluyor heyecan yapıyorum :) ama sonra gecıyor canım benımde bu ay 6 ayım canım ınsan ıste ıstemez yorulmaya baslıyorum Rabbım sabır versın daha fazla yorulmadan gelsın bebısle hayırlı saglıklı sekılde :)

BEN HAMİLEYİM AMA HCCG DEĞERİ 23 ÇIKTI DOKTOR ŞÜPHELİ GEBELİK DEDİ...KİMYASAL DÜŞÜK YAPMIŞTIM...DEĞERİ DÜŞÜK OLUPDA YÜKSELEN VAR MI?

Tebrık ederım Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınn aynı acıları bır daha yasatmasın evet degerı dusuk olup yukselen arkadaslarımız var kac gun gectı adetın

Iyi akşamlar kızlar :) nasılsınız görüşmeyeli benim kasık ağrısı yerini bel ağrısına bıraktı hadi hayırlısı

İyi aksamlar canım ıyyım sen nasılsın hayırlısı olsun canım az kaldı ınsallah bebısın agrıtıyordur canım :)

İyi aksamlar canım ıyyım sen nasılsın hayırlısı olsun canım az kaldı ınsallah bebısın agrıtıyordur canım :)
Bende iyiyim cnm teşekkür ederim :) normal bat ım 8 di ama ne olur olmaz diye 10 u bekliyorum sonrasındaki gecikmeyi dikkate alacağım cnm benim inşallah bebiştendir üstelik senin gibi bende de sarı akıntı var iki gündür bugün daha çoktu

en iyisi canim fazladan bklemek benim bacaklarim sizlamaya basladi canim arada umutlaniyordum ama oda gitt gece veya oglene kalmaz olurrum insallah sen olmazsin canim burcum sag kasigima biber surmussun gibi degisik bir sekilde yaniyoe suan ilk defa boyle birsey yasadim

Kızlar iyi geceler Nasılsıniz ben çok kotuyum 2 gundur kanama var bugün hastaneden ciktim.dusuk tehlikem varmış çok uzgunum bana dua edin
Kuzum bolca dinlen dualarımdasın Rabbim evladını korusun
Kuşum nerelerdesin yahu kocaman olmuş miniğin maaşallah maaşallah...formasyon oldu evet şubat haziran arası ankaralardayım inş hayırlısı ile atanırım da...özletme kendini olur mu
Kızlar perşmebe sabahı saat 8:30'ta laparoskopi oluyorum. @ABCDEFCD canım sende durumlar ne alemde sende oldun mu bu operasyonu?
Hayırlısı ile atlatırsın inşallah canım operasyonu ve sonra herşey hızlıca olup bitecek bi bakmışsın miniğin yerleşmiş göbüşüne
Stres yapma ne olursun miniğini düşün onu üzme...değerin bence normal...astım içinde geçmişler olsun canım
kuzum kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun sıkma canını...hormona git baktır...bide bana yeni bat söyle balım
listemiz ne güzel hareketli bereketli :)
öyle olsu fıstığım bi bomba da sen ve pancarım patlatacak inşallah

Son 4 gun artık gecsede öğrensem hayirlisiyla 2 3 gun once kasıklarımda batmalar vardı ara arada oluyor bel sırt ağrısı var ins tutmuştur guzel haberler veririz bu ay hayirliysa bebisler bizimle olsun allahım sen gönlümüze gore ver dogru zamanda

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

BEN HAMİLEYİM AMA HCCG DEĞERİ 23 ÇIKTI DOKTOR ŞÜPHELİ GEBELİK DEDİ...KİMYASAL DÜŞÜK YAPMIŞTIM...DEĞERİ DÜŞÜK OLUPDA YÜKSELEN VAR MI?
Gec dollenmeyse katlna katlana cikar bazi hsmilelikler erken yakalayabiliyor seninki de oyledii insallah

canım bilgilerini verirsen listeye ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…