çok merak ediyorum en son dündü sanırım gelen giden yok dedi inş olmaz da ..ben yarım saattir buralardayım kuzum bilmiyorum geldi mi gelmedi mi
sorun olmaz kuzum zaten 3-5 gün arası olması isteniyor...hadi inş sonuçlar iyi gelirKIZLAR EŞİM İLK SİPERMİYOGRAMINI 3 GÜN CİNSEL PERHİZDEN SONRA VERMİŞTİ. ŞİMDİ 4 GÜN 8 SAAT SONRA VERECEK DURUMDA OLDU. SİZCE SAĞLIKLI BİR SONUÇ VERİRMİ. YOKSA İLLA 3 GÜNMÜ OLMASI GEREKİYO?
iyi kuşum eşim evdeydi bugün gezdik tozduk birlikte pazar yaptık...öyle takılıyorum şimdide...sen nasılsın nasıl gidiyor sporçok merak ediyorum en son dündü sanırım gelen giden yok dedi inş olmaz da ..sen nasılsın mogamicim
sorun olmaz kuzum zaten 3-5 gün arası olması isteniyor...hadi inş sonuçlar iyi gelir
bugün kızlarla yemekteydik kociş 4 gün yok bizde takılıyoruz valla işten çıkıp oraya gittim eve yeni geldim yorgunum spor kaldı bugün o yüzden yarın telafisi yapılacakiyi kuşum eşim evdeydi bugün gezdik tozduk birlikte pazar yaptık...öyle takılıyorum şimdide...sen nasılsın nasıl gidiyor spor
inş öyle olacak inancını koru kuşumİnşallah canım yaaaa. Sağol tatlım içim rahatladı yarın verir sabah erkenden. Cumartesi de ben doktora gidicem mogamim. Belki ikimizde güzel sonuçlar alır seviniriz...
öyle düşünme bebeğinle o yalnızlık daha kolay geçer ve bi bakmışsın eşininde okul işi bitmiş...sporu mutlaka yaparsın sen azimli hatunsunbugün kızlarla yemekteydik kociş 4 gün yok bizde takılıyoruz valla işten çıkıp oraya gittim eve yeni geldim yorgunum spor kaldı bugün o yüzden yarın telafisi yapılacaktabağımı bitirmedim ve tatlı dondurma vardı yemedim ben :) süper geçmiş senin o zaman şimdi konuştum kocişle uzaktan uzağa bazen diyorum olmasa mı bebiş eşimde düşünmeye başladı yalnız napacam kayseride iş arıyor bakalım , orda okuyor ya
mogişim hayırlısı diyorum artık o yüzden vallahi rahatım bi ara dedim ya bi sebepten ötürü sana evde test yığınla tenezzül edip alıp yapmaya eriniyorum eski ben gitmiş öylesine takılan biri oldum bakalım böyle daha iyi gün sayma yok kafa rahat ohh arkadaşlara düşünmüyorumda dedim öyle soran filan da yok artıköyle düşünme bebeğinle o yalnızlık daha kolay geçer ve bi bakmışsın eşininde okul işi bitmiş...sporu mutlaka yaparsın sen azimli hatunsun
inş öyle olacak inancını koru kuşum
aynen kuzum ben de kist olunca bebek fikrinden uzaklaştım kafam rahatladı...stres yok hayatı yaşamaya devam...ben kaçtım öperimmogişim hayırlısı diyorum artık o yüzden vallahi rahatım bi ara dedim ya bi sebepten ötürü sana evde test yığınla tenezzül edip alıp yapmaya eriniyorum eski ben gitmiş öylesine takılan biri oldum bakalım böyle daha iyi gün sayma yok kafa rahat ohh arkadaşlara düşünmüyorumda dedim öyle soran filan da yok artıkolursa olsun olmazsa olmasın modundayız yaş da etken tabi hayırlısıyla gelsinler zaten
umut hep var balımBilmiyorum ama nedense umutlarım tekrar yeşerdi. Çokta umutlanmak istemiyorum sonuçlardan sonra üzülürüm die ama umutsuz da olmuyoki be mogamim...
öptüm fıstıkaynen kuzum ben de kist olunca bebek fikrinden uzaklaştım kafam rahatladı...stres yok hayatı yaşamaya devam...ben kaçtım öperim
Kocam yanimda degil cok ozledim yaaaaTOPİĞİN HATUNLARI NEREYE KAYBOLDUNUZ YAHU. KOCASINI KAPAN YATAK ODASINA KAÇTI GALİBA. BU NE ÇALIŞMA AŞKIDIR ARKADAŞ :)
Kocam yanimda degil cok ozledim yaaaa
Gondermesinler artik canim ya..Benimde su okul bitsede esime kavussammmOoyyyy kıyamam sana. Sen üstüne alınma elifim. Benimde eşim devamlı bırakıp gidiyor beni işi gereği alıştım artık. Nedense şu bi kaç aydır göndermiyolar. Halimizi anlayıp acıdılar bize galiba :)
Gondermesinler artik canim ya..Benimde su okul bitsede esime kavussammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?