2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Maşallahh listemizee:):) dahada artsın ınsallah bol bereketlı bır ay olsun

Ne güzel 28gunde adet görenlere çok ozeniyorum ya ben su an 45. Gundeym ve galiba 7gun geciktim yani geciktim mi onu bile bilmiyorum Mogami batı bilemiyorum pek giremiyorum bu aralar netim yok

Ne güzel 28gunde adet görenlere çok ozeniyorum ya ben su an 45. Gundeym ve galiba 7gun geciktim yani geciktim mi onu bile bilmiyorum Mogami batı bilemiyorum pek giremiyorum bu aralar netim yok

Sağol canım benim bu topik ve siz iyiki varsiniz gerçekten. Karşılıksız sevgi var yardımlaşma dayanışma var. İnsan sıkıntılarını unutuyo burada senin tavsiyeni uygulayqcam canım güzel taktikmiş sağol bebiş

İyi geceler kızlar ben de nasip olursa ocak ayi gibi olmazsa takip eden aylarda hamile kalmak istiyorum.

Benim kafama su takildi ben dr ya gitmeden kendi kendime folic plus kullanmaya baslamistim günde uc kez almak gerekiyormus o sekilde aldim drun söylediğine gore folic 1 de gunde bir kere alinan turuymus bu vitaminin. Benim digeri bitince dr a demeden folic 1e gectim acaba yine de sorsa miydim ve bir de bu vitamini ac karna mi almak gerek tok karna mi? Kullananlar var mi?

Canım hazır uyuyamamışken cevaplim istedim. Doğru olan doktorunun yazdığı ilaç olmalı ama madem almışsın bana doktorum aç karnına 1 tane iç dedi. Ben folidace yi kullanıyorum canım. Bana onu verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…