gunaydin canim kusura bakma telden giriyor duzgun takip edip yazamiyorum beni.d goguslerim agrimiyor canim ates takibi falanda yapmiyorum zamanin gecmesini bekliylrum aadece :)bana yazmadın ama gunaydın :)Kuzum senın durumun atesın neıdr benım bu ay dusuk ılerlıyor goguslerım bıle agrımıyor
gunaydin kizlar geceyi kirmizi kart yemeden gecirdim insallah gunduzude gecirwbilirim :)
tatlım elisanın bat günü onundışındakini herkes için yazdım amabana yazmadın ama gunaydın :)Kuzum senın durumun atesın neıdr benım bu ay dusuk ılerlıyor goguslerım bıle agrımıyor
inş elisim çok sevindim kuum bugün de görmeyelim bişey yarın test günü olsun lütfeeengunaydin kizlar geceyi kirmizi kart yemeden gecirdim insallah gunduzude gecirwbilirim :)
:) sagol tatlim benim insallah gelmezler canim ama bugunu atlatirsam gelmezler fiye dusunuyorum hayirlisi olsun can :)Oy oy oy yerim seni ben. Bırak boşver gelmesinler ne güzel ne güzel. İnşallah da gelmezler kuzum. Sende cuma tahlil yapar müjdeli haberi verirsin bize Allahın izniyle
insallah gulum insallah suan test bile dusunemiyorum :)geziyorum canim suan kuzeme kahvaltiya gidiyor :)inş elisim çok sevindim kuum bugün de görmeyelim bişey yarın test günü olsun lütfeeeneee iyi gezdin mi
testim böle canm daha var bence .. aman adet olmıyım da yum 2 gün sonra olsun varsın
insallah gulum insallah suan test bile dusunemiyorum :)geziyorum canim suan kuzeme kahvaltiya gidiyor :)
gunaydin canim bugunden sonra evdeyim tadini cikarmaya calisiyorum cani. insallah bebisim gelirde onun icin dinlenir camim :)günaydınnn ohh iyi yapıyorsun tadını çıkar hafta ortası geldi her an gez inşallah cuma ya da yarın güzel haberlerini alırızda evinde oturur dinlenirsin :)
dunde yazdım ama gormedın sen kuzum bende oyle ne gogus agrısı ne ates ama ates basmalarım ve carpıntıım var bırde normalde sıgara ıcerım dun aksam ustu ıcerken basım dondu bırde yururken sankı sag kasıgımda bırsey oluyor agrıyorgunaydin canim kusura bakma telden giriyor duzgun takip edip yazamiyorum beni.d goguslerim agrimiyor canim ates takibi falanda yapmiyorum zamanin gecmesini bekliylrum aadece :)
günaydın kuzum evet ilk yaptığımda hem diğer çizgiden koyuydu hem de kalındı muhtemelen bugun yarınn pozitif olur testim bugun çalışma yaparız dün yapmadık pazar yapmıştık da içerde var nasılsa dedimcanım bence epey koyu olmuş daha koyusunu gördün mü bilmiyorum ama siz bu ara çalışın sık sık :)
bana yazmadın ama gunaydın :)Kuzum senın durumun atesın neıdr benım bu ay dusuk ılerlıyor goguslerım bıle agrımıyor
gözün aydın canm :)Günaydın anneler ve anne olmak isteyenler. Dün test yaptırdım idrarda pozitif çıktı:)) Kan tahlilimde bu sabah çıkacak had bakalım hayırlısı
Günaydın anneler ve anne olmak isteyenler. Dün test yaptırdım idrarda pozitif çıktı:)) Kan tahlilimde bu sabah çıkacak had bakalım hayırlısı
tatlım elisanın bat günü onundışındakini herkes için yazdım amabenimde ateş düşük tatlım son bi hafta kaldı ben negatif hissediyorum ateş 36.6 senin kaç tatlım hayırlısı alıştım olmamasına vardır bi hayır bunda da
secido günaydın bendede tık yoksanırım tutturamadık ne dersin göğüslerim tamamen yumuşak ve hiç acımıyor adet sonrası gibi :) sadece dün akşam ucu çevresi koyu geldi ama sbah gelmedi
Ne güzel 28gunde adet görenlere çok ozeniyorum ya ben su an 45. Gundeym ve galiba 7gun geciktim yani geciktim mi onu bile bilmiyorum@Mogami batı bilemiyorum pek giremiyorum bu aralar netim yok
gunaydin canim bugunden sonra evdeyim tadini cikarmaya calisiyorum cani. insallah bebisim gelirde onun icin dinlenir camim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?