2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet o mesele tamam eşinin dediği gibi ideal bencede gün aşırı yapın daha ne istiyorsun eşin ne güzel düzenli :)

şimdikilere o kadar vitamin veriyoruz ki zıpır zıpır ediyorlar hemen dinlen öyleyse üzümüm hayırlısıyla hayırlı vakitte gelsin minnak oğlumuz inşallahhh :) bak resimleri bekliyoruzz ama daha var o 1ocakta gelecek 20 gün sabretmez gibi geliyor ama belki kırmaz teyzesini :)

Öğleden sonra eşimin 2. Sipermiyogram sonuçları çıkacak bakalım ne diyecekler merak ediyorum. İnşallah birazda olsa düzelme vardır da banada umut olur...

evet o mesele tamam eşinin dediği gibi ideal bencede gün aşırı yapın daha ne istiyorsun eşin ne güzel düzenli :)
yok kız üşengec işten 6da geliyor 9da koltukta sızıyor kalk çalışma yap gir duş al kurulan yat zor geliyor ona yoksa gün asırı bahane

demek gogus ucu kafamıza gore:) benım gecen aylarda cok agırırdı ama bu ay agrı sızı yok akıntı yok ates yok sadece agr var bakalım ne olacak

bencede ağrıda bi teselli bana da eşim gece çok sıcaksın dedi bi mutlu oldum ama tık yok bende eminim neyse kısmet secidom görücez ayın 16sı sularında tık mı var bebik mi var :)

yok kız üşengec işten 6da geliyor 9da koltukta sızıyor kalk çalışma yap gir duş al kurulan yat zor geliyor ona yoksa gün asırı bahane

ahh bu erkekler ahh bi de kısa saçları var onlara duş alıp çıkmak kolay iş bence :) bizim yerimizde olsalar haftada bir yaparlar

valla canım dun esımle bızde onu dedık yılbasında gelecegı tutar bunun dıye :) naasıp bakalım

Sabahları işe gelmek ölüm gibi dünde kabus gördüm çok kasılmışım. Sabah kalktığımda kasıklarda ağrım vardı. Fakat şimdi iyiyiz. Bizi biliyorsun genellikle vukuat yaşamadan duramıyoruz
Eşim sıpa çok güçlü ama annesini bitirmeye ant içmiş diyor.
Birde bugün kenzül arş diye bir dua buldum hepimize bol bol dua ettim. Hayırlısı Allahtan
Sen nasılsın özledik buradakileri uğrayayım dedim. Sayfada 5 kişi hamişmiş çok sevindim.
Rabbim sizlerede en kısa zamanda versin inşallah

Allah razı olsun tümm dualarını kabul etsin rabbim sizede sağlık versin evet bu sıpa gerçekten yaramaz annesini tüketti üstüne bir de iş var dinlenemiyorsun çok yorucu oldu ama rabbim bundan sonra bulantıları azaltıp yorgunluklarını alacaktır inşallah biraz daha rahat edersin :) evet listemiz çok şenlikli :) kabus içinde dua okuman iyi olmuş geçip gitsin kötülükler :)

BLUMMM kırmızılar gelmiş ben çok ümitliydim olsun hayırlısı ilki kadar kolay olmayacak bu bebişler anlaşıldı geç olsun sağlıklı ömürlü olsun ne yapalım :)

Kuşum nerelerdesin yahu kocaman olmuş miniğin maaşallah maaşallah...formasyon oldu evet şubat haziran arası ankaralardayım inş hayırlısı ile atanırım da...özletme kendini olur mu
bende sizi çoook özlüyorum ama işlerimiz çok yoğun o yüzden giremiyorum evde de bulantılardan başım kalkmıyordu yavaş yavaş iyileşiyoruz inşaallah bu hafta sonu bebişimizi göreceğiz merak ediyorum çok:)

KAygılım sende oku çok rahatlattı beni gerçi ebn Yasin, Vakia, Duha surelerini sırayla dinledim. En son KEnzül Arşın okudum. Şimdi içim biraz daha rahat. Sen nasılsın aklım hep sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…