günaydın kuzum evet ilk yaptığımda hem diğer çizgiden koyuydu hem de kalındı muhtemelen bugun yarınn pozitif olur testim bugun çalışma yaparız dün yapmadık pazar yapmıştık da içerde var nasılsa dedimzaten eşimi de ikna edemiyom tutturmuş bi gün aşırı
gunaydın sekerler dun doktora gıttım bebekın suyu azalmaya baslamıs hemen dınlenmeye baslaman lazım dedı calısyodum yarın ıtıbarı ıle ısı bırakıp evde yatıcam yatmassam bebek her an gelebılır dedı doktor en azından bı kac hafta daha ıcerde tutalım dedı hadı bakalım hayırlısı 2200 gr olmus bıraz daha kılo alması lazım sıpaanın bu abısınden de kotu cıktı hemen gelecek
yok kız üşengec işten 6da geliyor 9da koltukta sızıyor kalk çalışma yap gir duş al kurulan yat zor geliyor ona yoksa gün asırı bahaneevet o meseletamam eşinin dediği gibi ideal bencede gün aşırı yapın daha ne istiyorsun eşin ne güzel düzenli :)
demek gogus ucu kafamıza gore:) benım gecen aylarda cok agırırdı ama bu ay agrı sızı yok akıntı yok ates yok sadece agr var bakalım ne olacak
Öğleden sonra eşimin 2. Sipermiyogram sonuçları çıkacak bakalım ne diyecekler merak ediyorum. İnşallah birazda olsa düzelme vardır da banada umut olur...
yok kız üşengec işten 6da geliyor 9da koltukta sızıyor kalk çalışma yap gir duş al kurulan yat zor geliyor ona yoksa gün asırı bahane
aynen canm aynen:)ahh bu erkekler ahh bi de kısa saçları var onlara duş alıp çıkmak kolay iş bence :) bizim yerimizde olsalar haftada bir yaparlar
şimdikilere o kadar vitamin veriyoruz ki zıpır zıpır ediyorlarhemen dinlen öyleyse üzümüm hayırlısıyla hayırlı vakitte gelsin minnak oğlumuz inşallahhh :) bak resimleri bekliyoruzz ama daha var o 1ocakta gelecek 20 gün sabretmez gibi geliyor ama belki kırmaz teyzesini :)
inşallahhh çok çok güzel sonuçlar alırsınız :)
Gunaydin kizlar tesekkur ederim hepinize telde bi sikinti var alintilayamadim net te sorun vardi bi turlu giremedimelisa__ adet olmamissin sevindim insallah 9 ay ugramazlarkirmizilar
Günaydın kızlar
Sabahları işe gelmek ölüm gibi dünde kabus gördüm çok kasılmışım. Sabah kalktığımda kasıklarda ağrım vardı. Fakat şimdi iyiyiz. Bizi biliyorsun genellikle vukuat yaşamadan duramıyoruz
Eşim sıpa çok güçlü ama annesini bitirmeye ant içmiş diyor.
Birde bugün kenzül arş diye bir dua buldum hepimize bol bol dua ettim. Hayırlısı Allahtan
Sen nasılsın özledik buradakileri uğrayayım dedim. Sayfada 5 kişi hamişmiş çok sevindim.
Rabbim sizlerede en kısa zamanda versin inşallah
Sabahları işe gelmek ölüm gibi dünde kabus gördüm çok kasılmışım. Sabah kalktığımda kasıklarda ağrım vardı. Fakat şimdi iyiyiz. Bizi biliyorsun genellikle vukuat yaşamadan duramıyoruz
Eşim sıpa çok güçlü ama annesini bitirmeye ant içmiş diyor.
Birde bugün kenzül arş diye bir dua buldum hepimize bol bol dua ettim. Hayırlısı Allahtan
Sen nasılsın özledik buradakileri uğrayayım dedim. Sayfada 5 kişi hamişmiş çok sevindim.
Rabbim sizlerede en kısa zamanda versin inşallah
bende sizi çoook özlüyorum ama işlerimiz çok yoğun o yüzden giremiyorum evde de bulantılardan başım kalkmıyordu yavaş yavaş iyileşiyoruz inşaallah bu hafta sonu bebişimizi göreceğiz merak ediyorum çok:)Kuşum nerelerdesin yahu kocaman olmuş miniğin maaşallah maaşallah...formasyon oldu evet şubat haziran arası ankaralardayım inş hayırlısı ile atanırım da...özletme kendini olur mu
KAygılım sende oku çok rahatlattı beni gerçi ebn Yasin, Vakia, Duha surelerini sırayla dinledim. En son KEnzül Arşın okudum. Şimdi içim biraz daha rahat. Sen nasılsın aklım hep sizdeAllah razı olsun tümm dualarını kabul etsin rabbim sizede sağlık versin evet bu sıpa gerçekten yaramaz annesini tüketti üstüne bir de iş var dinlenemiyorsun çok yorucu oldu ama rabbim bundan sonra bulantıları azaltıp yorgunluklarını alacaktır inşallah biraz daha rahat edersin :) evet listemiz çok şenlikli :) kabus içinde dua okuman iyi olmuş geçip gitsin kötülükler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?