2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İyiyiz canım sen nasıl oldun karnın buyusun annesı buyusun ordan tatlı tatlı bır bebıs gelecek dunyaya :)
Oyy bebis iyi anladığım kadarıyla...ama bana zor bu günler... Soğanli hiç bir şey yiyemez oldum... Dün kocam sağ olsun yemek yapmış ben uyurken..ama çok güzel olmuş.. yedim yedikten sonra soğan tadı ağzıma geldi diye ikidebr oğurdum..midem çok kötü bulandı.. anlaşılan yemek yiyemeyecgim bu gidişle..

Amın sız ıyı olun bıtanem masalah esıne ne guzel canım afıyet olsun tatlım yemeklerı sogansız yapın beslenmene dıkkat etmen lazım bır sure sogansız yemek yıyın yada rendelsın soganı canım pısınce ıyıce yok olur zaten ınsallah hemencecık gecer bu gunler

doktordan geldim kızlar.gördüklerime ben bile inanamadım :) resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle 11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
dün de görümcem kendi hamile elbiselerini verdi bana.hepside cok güzeller :) bende bugun kendime tayt ve buluz aldım.cok güzel ve heyecanlı bir dönem.allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş canlarım.

Kuzum soğanin kokusunu her yerden alıyorum...rende olsun olmasın...ağzıma geliyor tadı.. bütün gece dışarıya çıktım ev kokuyor diye..zor bir geceydi

erkekler heves edince mutluluğu bir başka oluyor insan farklı hissediyor :)

Çok sevndım canım bın masallah bebısıne hep böyle devam etsın ıyı gunlerde kullan canım hamılelıgının tadını cıkar canım gıyersın hamılelıgını yuruyuse cıkarsın artık oyy masallah sıze amın canım RAbbım herkese nasıp etsın

Kuzum soğanin kokusunu her yerden alıyorum...rende olsun olmasın...ağzıma geliyor tadı.. bütün gece dışarıya çıktım ev kokuyor diye..zor bir geceydi

Ayyy kuzum benım kıyamam sana evden soganı uzaklastırın canım yemeklerıde sogansız yapın bır sure tek cozum bu gıbı gorunuyor canım

öyle güzel güzel anlatma kızz dur dur:)) maşallahhh bebişe maşallahh size hep böyle olsun inşallah :)

O
Oyyy Oyyy yesinler yaramaziii takla atıyor he Oyy maaşAllah Bebise... Ne kadar çabuk büyüyorlar... Rabbim nelere kadir..:)

Ayyy kuzum benım kıyamam sana evden soganı uzaklastırın canım yemeklerıde sogansız yapın bır sure tek cozum bu gıbı gorunuyor canım
Oyle gagaliba canım... Kocam da ne yapacağını şaşırdı yazık... Disari çıkıyorum arkamdan geliyor... Evin içine gül suyu dok her yer kokuyor diyorum dökuyor... Benim kari delirdi demiştir :):)

Iyiyiz blumm guzel anne adayim senin batta yaklasiyor varmi belirti canim
yok canım maalesef
sende kesın var canım gogus ucun yara gıbı acıyosa kesın hamıssın :)

Oyle gagaliba canım... Kocam da ne yapacağını şaşırdı yazık... Disari çıkıyorum arkamdan geliyor... Evin içine gül suyu dok her yer kokuyor diyorum dökuyor... Benim kari delirdi demiştir :):)

Adam etrafında pervane oolmusss desene canım benım :):) delırmedı delırmedı tatlı mı tatlı bır anne oluyor karısı

yok canım maalesef

sende kesın var canım gogus ucun yara gıbı acıyosa kesın hamıssın :)

Benim hiç belirtim yok göğüs ucu çevrem koyu renk pütürlü ama onuda hamilelikten sonra anlayamıyorum farklı mı değil mi diye sol kasık ağrım var bitek. hastalanmadan önce göğüslerim çok ağrır oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…