- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Kız cumaya kadar sabredebilmen ne güzel... Ah Ahhh... O belirtilerle ben asla Sabredemezdiimmİnşallah canım benım sız nasılsınız bebıs nasıl
Oyy bebis iyi anladığım kadarıyla...ama bana zor bu günler... Soğanli hiç bir şey yiyemez oldum... Dün kocam sağ olsun yemek yapmış ben uyurken..ama çok güzel olmuş.. yedim yedikten sonra soğan tadı ağzıma geldi diye ikidebr oğurdum..midem çok kötü bulandı.. anlaşılan yemek yiyemeyecgim bu gidişle..İyiyiz canım sen nasıl oldun karnın buyusun annesı buyusun ordan tatlı tatlı bır bebıs gelecek dunyaya :)
Kız cumaya kadar sabredebilmen ne güzel... Ah Ahhh... O belirtilerle ben asla Sabredemezdiimm
İyi iyi afferin kutluyorum seniiiiGuzelım durdurmak ıstıyorum kendımı bır yarınıda atlatırsam ıcım bıraz daha rahatlar gunum gectı duygusunu yasamak ıstıyorum canım
Oyy bebis iyi anladığım kadarıyla...ama bana zor bu günler... Soğanli hiç bir şey yiyemez oldum... Dün kocam sağ olsun yemek yapmış ben uyurken..ama çok güzel olmuş.. yedim yedikten sonra soğan tadı ağzıma geldi diye ikidebr oğurdum..midem çok kötü bulandı.. anlaşılan yemek yiyemeyecgim bu gidişle..
İyi iyi afferin kutluyorum seniiii
Kuzum soğanin kokusunu her yerden alıyorum...rende olsun olmasın...ağzıma geliyor tadı.. bütün gece dışarıya çıktım ev kokuyor diye..zor bir geceydiAmın sız ıyı olun bıtanem masalah esıne ne guzel canım afıyet olsun tatlım yemeklerı sogansız yapın beslenmene dıkkat etmen lazım bır sure sogansız yemek yıyın yada rendelsın soganı canım pısınce ıyıce yok olur zaten ınsallah hemencecık gecer bu gunler
erkekler rahat canım olacaksa zaten olur dıyorlar ama aksam gordumkı benımkıde cok heveslı gogsum agrıyor dıyor hamılelık yaparmı eve dedım smdı dıyor ben senı kucagım alıpkaldırıyorum falan bebk varsa bırsey olurmu dıyor
doktordan geldim kızlar.gördüklerime ben bile inanamadım :) resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
dün de görümcem kendi hamile elbiselerini verdi bana.hepside cok güzeller :) bende bugun kendime tayt ve buluz aldım.cok güzel ve heyecanlı bir dönem.allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş canlarım.
Kuzum soğanin kokusunu her yerden alıyorum...rende olsun olmasın...ağzıma geliyor tadı.. bütün gece dışarıya çıktım ev kokuyor diye..zor bir geceydi
doktordan geldim kızlar.gördüklerime ben bile inanamadım :) resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
dün de görümcem kendi hamile elbiselerini verdi bana.hepside cok güzeller :) bende bugun kendime tayt ve buluz aldım.cok güzel ve heyecanlı bir dönem.allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş canlarım.
erkekler heves edince mutluluğu bir başka oluyor insan farklı hissediyor :)
Oyyy Oyyy yesinler yaramaziii takla atıyor hedoktordan geldim kızlar.gördüklerime ben bile inanamadım :) resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
Oyle gagaliba canım... Kocam da ne yapacağını şaşırdı yazık... Disari çıkıyorum arkamdan geliyor... Evin içine gül suyu dok her yer kokuyor diyorum dökuyor... Benim kari delirdi demiştir :):)Ayyy kuzum benım kıyamam sana evden soganı uzaklastırın canım yemeklerıde sogansız yapın bır sure tek cozum bu gıbı gorunuyor canım
yok canım maalesefIyiyiz blumm guzel anne adayim senin batta yaklasiyor varmi belirti canim
sende kesın var canım gogus ucun yara gıbı acıyosa kesın hamıssın :)Bebegım bır yereyaslandıgımda gogsum yara olmus gıbı acıyor ve kocaman oldular bugune sancılanmaya basladım adet olacakmıs gıbı dun sabah ve ondan oncekı aksam bırkac defa boyle sanıyelık ıgne batma gıı bır olay yasadım ılk defa ne dusunecegımı bılemıyorum kuzum
Oyle gagaliba canım... Kocam da ne yapacağını şaşırdı yazık... Disari çıkıyorum arkamdan geliyor... Evin içine gül suyu dok her yer kokuyor diyorum dökuyor... Benim kari delirdi demiştir :):)
yok canım maalesef
sende kesın var canım gogus ucun yara gıbı acıyosa kesın hamıssın :)
yok canım maalesef
sende kesın var canım gogus ucun yara gıbı acıyosa kesın hamıssın :)
Sorma yazık... Şu an geliyor galiba yine gelgitlerim...:) Oyy yerim canim..Rabbim herkese kolayindan hamilelik.nasip etsin...Adam etrafında pervane oolmusss desene canım benım :):) delırmedı delırmedı tatlı mı tatlı bır anne oluyor karısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?