- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Korkunun ecele faydası yok bence ne kadar erken öğrenirsen gerçeği senin için o kadar iyi olur. Hemde kafan rahat eder.merhabalar ben bugün katıldım aranıza... aynı dertlerden muzdarip biriyimbebek istioruz ama olmuyor...hormon testi yaptırdım ama doktora gitmeye cesaret edemedim
Ewt cnm bende beklemek istiyorum sonra umutlanıyorum belki olmazsın cnm belli mi olur kırmızılar gelmedi daha o dediğin acıyı bilmiyorum cnm benim solda batmalı sancım oluyordu bence sen bu ay hamişsin hiç boşuna Üzülme cnm benim :)en iyisi canim fazladan bklemek benim bacaklarim sizlamaya basladi canim arada umutlaniyordum ama oda gitt gece veya oglene kalmaz olurrum insallah sen olmazsin canim burcum sag kasigima biber surmussun gibi degisik bir sekilde yaniyoe suan ilk defa boyle birsey yasadim
bencede ağrıda bi tesellibana da eşim gece çok sıcaksın dedi bi mutlu oldum ama tık yok bende eminim neyse kısmet secidom görücez ayın 16sı sularında tık mı var bebik mi var :)
Korkunun ecele faydası yok bence ne kadar erken öğrenirsen gerçeği senin için o kadar iyi olur. Hemde kafan rahat eder.
canim insallah bebegin olusuyordur kirmizilar gelmez gelmesinAmınn ınsallah canımm Rabbım hayırlı haberler vermeyı nasıp etsınn umutlanamıyorum canım bugun 31 gunum bıtıyorr 5 haftaya dondum hıc belırtım yok
KAygılım sende oku çok rahatlattı beni gerçi ebn Yasin, Vakia, Duha surelerini sırayla dinledim. En son KEnzül Arşın okudum. Şimdi içim biraz daha rahat. Sen nasılsın aklım hep sizde
merhabalar ben bugün katıldım aranıza... aynı dertlerden muzdarip biriyimbebek istioruz ama olmuyor...hormon testi yaptırdım ama doktora gitmeye cesaret edemedim
Günaydın cnm hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin insallah :)Günaydın anneler ve anne olmak isteyenler. Dün test yaptırdım idrarda pozitif çıktı:)) Kan tahlilimde bu sabah çıkacak had bakalım hayırlısı
Ewt cnm bende beklemek istiyorum sonra umutlanıyorum belki olmazsın cnm belli mi olur kırmızılar gelmedi daha o dediğin acıyı bilmiyorum cnm benim solda batmalı sancım oluyordu bence sen bu ay hamişsin hiç boşuna Üzülme cnm benim :)
Günaydın bu arada
Günaydın cnm inşalah gececek kırmızı lar gelmeyecek bende bekliyorum seninle birlikte hadi hayırlısı olsun :)gunaydin kizlar geceyi kirmizi kart yemeden gecirdim insallah gunduzude gecirwbilirim :)
Günaydın herkese :) Bat.a son 3 gün hadi bakalım heyecan dorukta
şu kasık ağrıları beni de düşündürmüyor değilbenım 36.6 bıle degılanlamadımkı acaba kıstmı olustu anlamadım ama 17 ve 18 mm yumurta kıst olurmukı anlamadım bırde yururken sag kasıgımda agrı oluyor
Ayy Kaygılı ağzından bal damlıyor :) Topiğin sıkı takipçilerindenim, hamiş haberleri gördükçe mutlu oluyorum. İnşallah gelmez kırmızılar ayy hiç gelmesini istemiyorum poffffnesli hamiş çıktı nesnesly de hamişşş çıkar inşallah :)
Hayırlısı olsun ne diyeyim.6 gün oldu adetim gecikeli evde test yapıorum ama hep negatif yarın kan testi yaptıracağımsabah sabah çok moralim bozuldu
Canım bende de belirti yoktu. Hatta hatırlarsan bebek yok denmişti fakat kuzucuk saklanıyormuş içerde...okurum canım bol bol okuyorum zaten bu ara :) bende iyiyim 29.günümdeyim 6gün kalmıştır gecikmezse diyorum :) hiç bir belirti yok
İyiyim minikte iyi teyzesi belirtim sadece kasigimda batma oluyor belim agriyor o kadar bulantim hic yok denecek kadar az 2 gun once bulantim olmustu dun kaydim dusuyordum balkonda bacagim agriyor dunden beri bugun hafifledi sen nasilsin canimnasıl gidiyor peki iyi misiniz minikkuş nasıl :) sende belirtiler değişiyor mu ?
Ayy Kaygılı ağzından bal damlıyor :) Topiğin sıkı takipçilerindenim, hamiş haberleri gördükçe mutlu oluyorum. İnşallah gelmez kırmızılar ayy hiç gelmesini istemiyorum poffff
Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Canım bende de belirti yoktu. Hatta hatırlarsan bebek yok denmişti fakat kuzucuk saklanıyormuş içerde...
Beklentiye girme ama çok ümitsiz olmakta iyi bir şey değil biliyorsun.
3.denememiz bu ay. Tutmazsa eşime test yapılsın istiyorum ama o daha erken diyor. Ben korunmayı bırakmadan önce hormon testlerimi yaptırdım. Onun da yaptırması gerekmiyor mu?bu ay kaçıncı deneme olacak ?
İyiyim minikte iyi teyzesi belirtim sadece kasigimda batma oluyor belim agriyor o kadar bulantim hic yok denecek kadar az 2 gun once bulantim olmustu dun kaydim dusuyordum balkonda bacagim agriyor dunden beri bugun hafifledi sen nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?