2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

merhabalar ben bugün katıldım aranıza... aynı dertlerden muzdarip biriyimbebek istioruz ama olmuyor...hormon testi yaptırdım ama doktora gitmeye cesaret edemedim
Korkunun ecele faydası yok bence ne kadar erken öğrenirsen gerçeği senin için o kadar iyi olur. Hemde kafan rahat eder.

Ewt cnm bende beklemek istiyorum sonra umutlanıyorum belki olmazsın cnm belli mi olur kırmızılar gelmedi daha o dediğin acıyı bilmiyorum cnm benim solda batmalı sancım oluyordu bence sen bu ay hamişsin hiç boşuna Üzülme cnm benim :)
Günaydın bu arada

KAygılım sende oku çok rahatlattı beni gerçi ebn Yasin, Vakia, Duha surelerini sırayla dinledim. En son KEnzül Arşın okudum. Şimdi içim biraz daha rahat. Sen nasılsın aklım hep sizde

okurum canım bol bol okuyorum zaten bu ara :) bende iyiyim 29.günümdeyim 6gün kalmıştır gecikmezse diyorum :) hiç bir belirti yok

Günaydın anneler ve anne olmak isteyenler. Dün test yaptırdım idrarda pozitif çıktı:)) Kan tahlilimde bu sabah çıkacak had bakalım hayırlısı
Günaydın cnm hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin insallah :)

ben senden de umutluyum zamanın geliyor di mi kaç gün kaldı ?

benım 36.6 bıle degıl anlamadımkı acaba kıstmı olustu anlamadım ama 17 ve 18 mm yumurta kıst olurmukı anlamadım bırde yururken sag kasıgımda agrı oluyor
şu kasık ağrıları beni de düşündürmüyor değil yumda kaçtı ateşin

6 gün oldu adetim gecikeli evde test yapıorum ama hep negatif yarın kan testi yaptıracağımsabah sabah çok moralim bozuldu
Hayırlısı olsun ne diyeyim.
okurum canım bol bol okuyorum zaten bu ara :) bende iyiyim 29.günümdeyim 6gün kalmıştır gecikmezse diyorum :) hiç bir belirti yok
Canım bende de belirti yoktu. Hatta hatırlarsan bebek yok denmişti fakat kuzucuk saklanıyormuş içerde...
Beklentiye girme ama çok ümitsiz olmakta iyi bir şey değil biliyorsun.

nasıl gidiyor peki iyi misiniz minikkuş nasıl :) sende belirtiler değişiyor mu ?
İyiyim minikte iyi teyzesi belirtim sadece kasigimda batma oluyor belim agriyor o kadar bulantim hic yok denecek kadar az 2 gun once bulantim olmustu dun kaydim dusuyordum balkonda bacagim agriyor dunden beri bugun hafifledi sen nasilsin canim

Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Canım bende de belirti yoktu. Hatta hatırlarsan bebek yok denmişti fakat kuzucuk saklanıyormuş içerde...
Beklentiye girme ama çok ümitsiz olmakta iyi bir şey değil biliyorsun.

bende aynı dediğin kıvamda yapıyorum :) ümitsiz değilim ama beklentimde yok bu duyguyu nasıl yakaladıysam çok iyi :)

İyiyim minikte iyi teyzesi belirtim sadece kasigimda batma oluyor belim agriyor o kadar bulantim hic yok denecek kadar az 2 gun once bulantim olmustu dun kaydim dusuyordum balkonda bacagim agriyor dunden beri bugun hafifledi sen nasilsin canim

aaaa Allah korusun korumuş rabbim ayy kötü olurdu lütfen çok dikkat et düşme tarzı şeylerde kendini kasma sakın bulantılar 6.haftadan sonra başlıyor sanırım umarım hep böyle az olur :) benimde iyi işte regl düzene girmiştir diye ümit edip 6 gün sonraya bat bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…