- 10 Aralık 2014
- 8
- 8
- 3
- 37
merhaba hoş geldin :) ne kadardır istiyorsunuz?
3.denememiz bu ay. Tutmazsa eşime test yapılsın istiyorum ama o daha erken diyor. Ben korunmayı bırakmadan önce hormon testlerimi yaptırdım. Onun da yaptırması gerekmiyor mu?
Saol cnm benim :) benim bat normalde 8 iydi ama 2 gün ben ekledim yani bat bugün bugünü atlatırsam daha da umutlanacağım cnm içimde güzel hisler var bu ay olucak inşallah :)ben senden de umutluyum zamanın geliyor di mi kaç gün kaldı ?
4 aydır korunmayı bıraktık
Canım dikkat et bu aralar seert darbelere karşı, düşmeye meyilli oluyor insan herhaldeİyiyim minikte iyi teyzesi belirtim sadece kasigimda batma oluyor belim agriyor o kadar bulantim hic yok denecek kadar az 2 gun once bulantim olmustu dun kaydim dusuyordum balkonda bacagim agriyor dunden beri bugun hafifledi sen nasilsin canim
Ay çok sevindim.bende aynı dediğin kıvamda yapıyorum :) ümitsiz değilim ama beklentimde yok bu duyguyu nasıl yakaladıysam çok iyi :)
Nasil oldu anlamadim canim esim kizdi is yapmayacaksin diye ben yaparim dedi biraktim bende evet 6. Haftadan sonra baslarmis insallah olmaz bulanti batina az kalmis insallah kirmizilarin gelmez bebis gelsinaaaa Allah korusun korumuş rabbim ayy kötü olurdu lütfen çok dikkat et düşme tarzı şeylerde kendini kasma sakınbulantılar 6.haftadan sonra başlıyor sanırım umarım hep böyle az olur :) benimde iyi işte regl düzene girmiştir diye ümit edip 6 gün sonraya bat bekliyorum :)
Umarım gerek kalmaz. Niyeyse bu ay içimde değişik bir his var. Geçen ay mesela hiç umudum yoktu hatta hastalanınca hiç üzülmemiştim biliodumki zaten demiştim. Ama bu ay kırmızılar gelirse üzülücem sanki.canım gerekiyor ama gerçekten erken hem eşin erken diyorsa ısrar etme ki yanlış anlamasın:) en azından 6 ayı doldurun hem umarım gerek kalmaz :) bu ay gelir :)
inşallah gecikmen bebiş habercisidir :)
Nasil oldu anlamadim canim esim kizdi is yapmayacaksin diye ben yaparim dedi biraktim bende evet 6. Haftadan sonra baslarmis insallah olmaz bulanti batina az kalmis insallah kirmizilarin gelmez bebis gelsin
Dikkat ediyorum canim tesekkur ederim aynen dun cok korktum esime belli etmemeye calistim bacagim ayrildi ama dusmedim dun cok agridi bugun biseyim yok sukur dua ediyorum bol bol sen nasilsin bulantilarin ne zaman basladi canimCanım dikkat et bu aralar seert darbelere karşı, düşmeye meyilli oluyor insan herhalde
Ben iki defa merdivenlerden yuvarlanıyordum az daha son anda eşimle annem tuttu. Seni korkutmak için söylemiyorum temkinli olman için ikaz edeyim dedim. Arkadaşımı hatırlıyorsun size anlatmıştım. O merdivenlerden düşünce bebeğin kalbi durmuş doktorlar kürtaj yaptı. O günden beri mümkün mertebe giydiğim ayakkabılara, merdivenlere falan dikkat ediyorum. Allah korusun herkesi içlerinde bizleri de inşallah
Ay çok sevindim.
Allaha şükürler olsun
Umarım gerek kalmaz. Niyeyse bu ay içimde değişik bir his var. Geçen ay mesela hiç umudum yoktu hatta hastalanınca hiç üzülmemiştim biliodumki zaten demiştim. Ama bu ay kırmızılar gelirse üzülücem sanki.
Bol bol dua okuyorum canim etrafin gozu degiyor sanirim esim sagolsun herkes duymus hamile oldugumu bulantin varmi diye sorup duruyorlar beni takip ediyorlar ben kimseye soylemeyecektim 3 aykısmet nasip gelecekler bi umutta gelmişleri çok iyi koruyalım sen çok dikkat et kendini oku üfle ama yinede temkinli olbanyoda kaygan yerlerde her şeyde sesten korkma bastığın yerler düzgün olsun :) zaten etrafta kem göz çok allah korusun :)
Hımm şey evet birazcık iyi gittiçalışmalar iyi gitmiş bellikiinşallah hislerin doğru çıkarda bizlerde seviniriz :)
Benimkisi 6 haftada başlamış gibiydi 8. haftada maksimum düzeye ulaştı. Sonra hastanelik olup gece acillere gidecek kadar ağır geçti. Çünkü hem enfeksiyon var hemde kum döküyormuşum. O yüzden sıkıntılı oldu. Şimdi az iken bol bol vitamin minarel almaya bak derim. Cevizini, sütünü, yumurtanı ihmal etme.Dikkat ediyorum canim tesekkur ederim aynen dun cok korktum esime belli etmemeye calistim bacagim ayrildi ama dusmedim dun cok agridi bugun biseyim yok sukur dua ediyorum bol bol sen nasilsin bulantilarin ne zaman basladi canim
inşallah öyle olurhamilesin galiba bizim içinde dua et olurmu Allahım inşallah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip eder
Hımm şey evet birazcık iyi gitti
Him anladim canim senin bayagi zor gecmis canim insallah tamamen gecer bulantin evet gunluk yumurtami yogurdumu cevizimi yiyorum ama sut icemiyorumBenimkisi 6 haftada başlamış gibiydi 8. haftada maksimum düzeye ulaştı. Sonra hastanelik olup gece acillere gidecek kadar ağır geçti. Çünkü hem enfeksiyon var hemde kum döküyormuşum. O yüzden sıkıntılı oldu. Şimdi az iken bol bol vitamin minarel almaya bak derim. Cevizini, sütünü, yumurtanı ihmal etme.
şu kasık ağrıları beni de düşündürmüyor değilyumda kaçtı ateşin
Gülüm süt şart değil zaten ayran, yoğurt yerine içebilirsen sıkıntı yok. Birde kuruyemiş, yeşillik tüketmeye çalış.Him anladim canim senin bayagi zor gecmis canim insallah tamamen gecer bulantin evet gunluk yumurtami yogurdumu cevizimi yiyorum ama sut icemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?