- 10 Aralık 2014
- 8
- 8
- 3
- 37
değilim batıma 6 gün var ama sen öyle deyince nasıl mutlu olup gülümsedim anlatamam çok güzel hissettim ben ağustosta kimyasal gebelik yaşadım o günlerden beri böyle tuhaf hissetmemiştim :) ama dua ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı zamanda sanada versin inşallah 3 4.denemede olanlar çok umarım seninde bu denemede gelmiştir :)
ben daha yolun başındayım buyüzden biraz yabancıyım bu konulara bat be oluobirde bu siteninde yabancısıyım yazdıklarının altında şu kadar haftalık hamileyim filan yazısı çıkınca öylesin sandım çok pardon inşallah sözlerim işe yarar hamişsindir
Beklesem diyorum cnm ama belli olmaz :)inşallahh çok güzel sen yarın @elisa yla test yap :)
inşallah allah söyletmiştir :) bat beklenen adet tarihin . sat son adet tarihin. yum da yumurtanın çatladığı tarih hamile kalmak için müsait günlerine ovulasyon günleri ov günleri diyoruz:) benim altımda öyle bilgi çıkmıyor başkasında görmüşsündür :) bizim mogami adında arkadaşımız var sen biraz daha aktif olunca ona deneme süreni ve batını söylersin seni listeye ekler :) bizim listemiz var her ay nicklerimiz ve bat larımız yazıyor :)
ooo maşallah kan sonucunu dersin bakalım hayırlısı olsun :) sonrada sırlarını istiyoruz :)
Beklesem diyorum cnm ama belli olmaz :)
kötü düşünme tatlım tabiki şu an ateşin normal :)sımdı ınt baktım benım yumda 35.7 dı bu skeılde olup 36.3 le hamıle olan vardı tabı bızde olurmu bılmem aslında benım korkum kıstın olusmasıeskıdende boyle oluyordu
Aslinda yazmadi dr bana sordu hangisine basladin diye tam hatirlayamadim plus olan gunde 3 folic 1 günde bir kez çünkü dedi. Eve gittim baktim plusmis o bittikten sonra da gunde bir olmasi daha kolayima geldi degistirdim.Canım hazır uyuyamamışken cevaplim istedim. Doğru olan doktorunun yazdığı ilaç olmalı ama madem almışsın bana doktorum aç karnına 1 tane iç dedi. Ben folidace yi kullanıyorum canım. Bana onu verdi.
Eveett arkadaşlar pozitiff kanda da hamile çıktıı:)))
Aslinda yazmadi dr bana sordu hangisine basladin diye tam hatirlayamadim plus olan gunde 3 folic 1 günde bir kez çünkü dedi. Eve gittim baktim plusmis o bittikten sonra da gunde bir olmasi daha kolayima geldi degistirdim.Canım hazır uyuyamamışken cevaplim istedim. Doğru olan doktorunun yazdığı ilaç olmalı ama madem almışsın bana doktorum aç karnına 1 tane iç dedi. Ben folidace yi kullanıyorum canım. Bana onu verdi.
Günaydın , hatta tünaydın hatunlar..
bu sabah troid tahlil sonuçlarımı göstermek için doktora gittim. Şükür ki hiçbir sorun yok
Şimdi ise endokrin e gitmem gerekiyor.. İyi bir doktor buldum bakırköy devlette, ama önce dahiliye ye gitmem gerekiyor ; o sevk edecekmiş beni.. anaamm.. Süreçler ne kadar uzun.. Bu gidişle benim pko tedavi sürecim uzadıkça uzayacak
RAbbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Bizim nasibimizde de bu varmış :)
çok çok tşkler açıklamalar için öğrenmiş oldumbnmde batım 6 gün geçti kimileri evde yapılan testlerin 5 gün gecikince doğru göstereceğini söylüor kimileride 10 gün inşallah yanlış gösteriyordur test
Kaygılı Canım daha 5 ay denedik gebe kalamamıştım. Sırrımı paylaşayım hepinizle. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin.
Ben adet bitiminden hemen sonraki gün 15 gün boyunca soğan kürü uyguladım.
daha sonrada aslan pençesi içtim. Eşime de soğuk pres keçi boynuzu pekmezi içirdim. Sonuçta o aydan sonra adet görmedim:)
Evet canim az az tuketiyorum sabah peynir yumurta 1 dilim kepekli ekmek yiyorum sabahla ogle arasi 2 ceviz 2 kayisi yiyorum oglende cok az yemek yiyorum aksamda hafif besleyici yemek yiyorum once corba iciyorum ogle aksam ekmek yemiyorum ara ogunlerde meyve yiyorumGülüm süt şart değil zaten ayran, yoğurt yerine içebilirsen sıkıntı yok. Birde kuruyemiş, yeşillik tüketmeye çalış.
Eğer çok iyi beslenirsen bebeğin gelişimide ona göre hızlı oluyor. Birde ilk 3 ay kilo almamaya çalış iyi besleneyim derken abartma yani
Hayırlı olsun tebrik ederim. Bulantıların başlamadan vitamin, minaral ve bol su tüketmeye çalış.Eveett arkadaşlar pozitiff kanda da hamile çıktıı:)))
Bunlarda geçecek inşallah annesi seninki nazlanıyor ve annem onun için en mükemmel seviyeye gelsin istiyor.Günaydın , hatta tünaydın hatunlar..
bu sabah troid tahlil sonuçlarımı göstermek için doktora gittim. Şükür ki hiçbir sorun yok
Şimdi ise endokrin e gitmem gerekiyor.. İyi bir doktor buldum bakırköy devlette, ama önce dahiliye ye gitmem gerekiyor ; o sevk edecekmiş beni.. anaamm.. Süreçler ne kadar uzun.. Bu gidişle benim pko tedavi sürecim uzadıkça uzayacak
RAbbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Bizim nasibimizde de bu varmış :)
dururmuyum.. hemmen aldım.. zaten hemen almaz isem, oraya yönlen, buraya yönlen derken sinir sistemim altüst olur yarıda bırakırım herşeyi.. hahaha.. yapmadığım şey değil hani..en kısa zamana randevu al o yönlendirsin bu arada çalışmalara devam et bak çok şükür troidin iyi çıkmış belli mi olur bebiş geliverir :)
kötü düşünme tatlım tabiki şu an ateşin normal :)
dururmuyum.. hemmen aldım.. zaten hemen almaz isem, oraya yönlen, buraya yönlen derken sinir sistemim altüst olur yarıda bırakırım herşeyi.. hahaha.. yapmadığım şey değil hani..Hadi inşaAllah.. bu aydan geçti benim sanırım.. sanırım az az başlayıp, çokça devam eden regl kanamasıydı bendeki :) hadi bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?