2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

MAşallah birde hergün nas, ayetel kürsi falan oku olur mu?

benim göğüsler normal her amanki gibi şişlik yok belirti aramak istemiyorum da zaten kocamla biz yaşımız itibariyle oluruna bıraktık tatlım bu ay nötrüm hatta en son adet gördüğümde yüzümde bi gülümseme belirdi sonra acaba istemiyor muyum demeye başladım ama 9 aylık evliyim kocamla ayrı kaldığımız çok ay oldu ve 4.denememiz ben rahatım anlayacağın

Yeni arkadaşlar da gelmiş.. Hamişler de var aralarında.. Hayırlı olsun.. Bol bol dinlenin.. Tadını çıkarın hatunlar :)

ınsallah gonlune gore olur canım :)

nasıl değerin? hayırlı uğurlu olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) bu ay özel bir uygulaman var mıydı?

Adet bitiminden hemen sonraki gün akşam ve yatmadan önce 1 adet normal büyüklükteki yemeklik kuru soğanı klorsuz 2 bardak kaynayan suya atıp 5 dk kaynatıyorsun. altını kapatıp süzdükten sonra ılınınca içiyorsun. Her seferinde yeni taze hazırlıyorsun. Ben çalıştığım için işten gelince ve yatmadan önce kaynatıp içtim. Evde olanlar sabah ve öğlen de yapabilir. Bunu 15 gün boyunca devam ediyorsun. ara vermeden.
bu kür bitince Aslan Pençesi otu var aktarlarda bulunuyor ama sarı çiçekli olan değil karıştırmayın sakın. normal koyu yeşil yapraklı. onu da her gece yatmadan önce bir bardak klorsuz suyla 3 dk kaynatıp ılınınca o ay adetim günüm gelene kadar içtim.
Bu süre içinde eşimde soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam bir kaşık içti.
Sonuç: Regl olmadım:)

Soğan kürü adet düzenini sağlıyormuş ve kist vs birşey varsa onu yok ediyormuş. Aslan pençesi yumurta kalitesini artırıyormuş. Keçi boynuzu ise sperm hızını artırıyormuş.

Bütün bunların vücuda bi zararı yok ama soğan suyu her ay üst üste uygulanmamalı diye biliyorum.

hayırlı olsun canım darısı bızlere ınsallah

bencede en güzeli zaten çok ayrı kaldınız yaşta erken yani ideal olursa olur modu en güzeli ben diyorum kafamıza göre yaşıyoruz kırmızıları görmeyince üzülmek yok bardağın dolu tarafını görücez bu ayda rahatça evde iistediğimizi yapıcaz ve ilişkide serbest olacak diyoruz :)

Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah :) Bizim için de dua etmeyi unutma
Çok teşekkür ederim nesnesly Allah hepimize kucağımıza alıp sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ama korkuyorum çünkü daha ilk gebeliğim 2,5 aylıkken kalbi durduğu için sonlandırıldı. Hepimiz birbirimize dua edelim.
Bu arada benim kürleri uygulayabilirsin istersen.

bence harika anlatmışsın ağzına sağlık :) çok sağol :) benim midem rahatsız soğan suyuna ne tepki verir bilemiyorum ama iki aydır enfeksiyon var hep ilaç kullanıyorum dr bu ay adet görürsen gel ilaç vericem dedi erken çatlaması için yumun acaba bunlardan mı yapsam o ilaçları kullanmadan önce bilemedim :)

hayır böyle düşünme yemene dikkat et bu sefer sağlıklı gelişecektir allahın izniyle her hamilelik ayrı vaka bunu her gün diyorum :) ilkini düünüp ikinciyi yok yere strese sokmak çok yazık keyfini sür bebiş allaha emanet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…