Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah :) Bizim için de dua etmeyi unutmaEveett arkadaşlar pozitiff kanda da hamile çıktıı:)))
MAşallah birde hergün nas, ayetel kürsi falan oku olur mu?Evet canim az az tuketiyorum sabah peynir yumurta 1 dilim kepekli ekmek yiyorum sabahla ogle arasi 2 ceviz 2 kayisi yiyorum oglende cok az yemek yiyorum aksamda hafif besleyici yemek yiyorum once corba iciyorum ogle aksam ekmek yemiyorum ara ogunlerde meyve yiyorum
benim göğüsler normal her amanki gibi şişlik yokbılmıyorum yaınsan korkuyor gogulerın ne durumda kuzum benım goguslerdede bısı yok :) Allahım ya noluyor bıze acaba dıyorum yumurta catlayıp bosa gıdınce ates hemen artıp vucut tepkı verıyorda bebıs asaması bıraz daha mı agır ılerlıyor fakırın ekmeği UMUT işte
Annesi onu yeerr... Hep bunlar önce sağlık sonra da onlar için :)Bunlarda geçecek inşallah annesi seninki nazlanıyor ve annem onun için en mükemmel seviyeye gelsin istiyor.
Tesekkur ederim canim rabbim korusun minnaklarimizi hergun okuyorum ayetel kursi nas felakMAşallah birde hergün nas, ayetel kürsi falan oku olur mu?
ınsallah gonlune gore olur canım :)benim göğüsler normal her amanki gibi şişlik yokbelirti aramak istemiyorum da zaten kocamla biz yaşımız itibariyle oluruna bıraktık tatlım bu ay nötrüm hatta en son adet gördüğümde yüzümde bi gülümseme belirdi sonra acaba istemiyor muyum demeye başladım ama 9 aylık evliyim kocamla ayrı kaldığımız çok ay oldu ve 4.denememiz ben rahatım anlayacağın
nasıl değerin? hayırlı uğurlu olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) bu ay özel bir uygulaman var mıydı?
5-6 kilo vereyim 59.9 um ben boy 164Gulum cokta ince sayilmam ya kendim kilo almamaya calisirum minnak alsin sende fotonda kilolu gorunmuyorsun bitanem sen fistik gibi anne olacaksin
Adet bitiminden hemen sonraki gün akşam ve yatmadan önce 1 adet normal büyüklükteki yemeklik kuru soğanı klorsuz 2 bardak kaynayan suya atıp 5 dk kaynatıyorsun. altını kapatıp süzdükten sonra ılınınca içiyorsun. Her seferinde yeni taze hazırlıyorsun. Ben çalıştığım için işten gelince ve yatmadan önce kaynatıp içtim. Evde olanlar sabah ve öğlen de yapabilir. Bunu 15 gün boyunca devam ediyorsun. ara vermeden.
bu kür bitince Aslan Pençesi otu var aktarlarda bulunuyor ama sarı çiçekli olan değil karıştırmayın sakın. normal koyu yeşil yapraklı. onu da her gece yatmadan önce bir bardak klorsuz suyla 3 dk kaynatıp ılınınca o ay adetim günüm gelene kadar içtim.
Bu süre içinde eşimde soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam bir kaşık içti.
Sonuç: Regl olmadım:)
Soğan kürü adet düzenini sağlıyormuş ve kist vs birşey varsa onu yok ediyormuş. Aslan pençesi yumurta kalitesini artırıyormuş. Keçi boynuzu ise sperm hızını artırıyormuş.
Bütün bunların vücuda bi zararı yok ama soğan suyu her ay üst üste uygulanmamalı diye biliyorum.
benim göğüsler normal her amanki gibi şişlik yokbelirti aramak istemiyorum da zaten kocamla biz yaşımız itibariyle oluruna bıraktık tatlım bu ay nötrüm hatta en son adet gördüğümde yüzümde bi gülümseme belirdi sonra acaba istemiyor muyum demeye başladım ama 9 aylık evliyim kocamla ayrı kaldığımız çok ay oldu ve 4.denememiz ben rahatım anlayacağın
Çok teşekkür ederim nesnesly Allah hepimize kucağımıza alıp sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ama korkuyorum çünkü daha ilk gebeliğim 2,5 aylıkken kalbi durduğu için sonlandırıldı. Hepimiz birbirimize dua edelim.Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah :) Bizim için de dua etmeyi unutma
Adet bitiminden hemen sonraki gün akşam ve yatmadan önce 1 adet normal büyüklükteki yemeklik kuru soğanı klorsuz 2 bardak kaynayan suya atıp 5 dk kaynatıyorsun. altını kapatıp süzdükten sonra ılınınca içiyorsun. Her seferinde yeni taze hazırlıyorsun. Ben çalıştığım için işten gelince ve yatmadan önce kaynatıp içtim. Evde olanlar sabah ve öğlen de yapabilir. Bunu 15 gün boyunca devam ediyorsun. ara vermeden.
bu kür bitince Aslan Pençesi otu var aktarlarda bulunuyor ama sarı çiçekli olan değil karıştırmayın sakın. normal koyu yeşil yapraklı. onu da her gece yatmadan önce bir bardak klorsuz suyla 3 dk kaynatıp ılınınca o ay adetim günüm gelene kadar içtim.
Bu süre içinde eşimde soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam bir kaşık içti.
Sonuç: Regl olmadım:)
Soğan kürü adet düzenini sağlıyormuş ve kist vs birşey varsa onu yok ediyormuş. Aslan pençesi yumurta kalitesini artırıyormuş. Keçi boynuzu ise sperm hızını artırıyormuş.
Bütün bunların vücuda bi zararı yok ama soğan suyu her ay üst üste uygulanmamalı diye biliyorum.
Hayırlı olsun tebrik ederim. Bulantıların başlamadan vitamin, minaral ve bol su tüketmeye çalış.
Teşekkür ederim sebebiumut:) Henüz doktora gitmedim sadece folic asit içiyorum günde bi tane. Sende hamilesin sanırım,sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah
Çok teşekkür ederim nesnesly Allah hepimize kucağımıza alıp sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ama korkuyorum çünkü daha ilk gebeliğim 2,5 aylıkken kalbi durduğu için sonlandırıldı. Hepimiz birbirimize dua edelim.
Bu arada benim kürleri uygulayabilirsin istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?