- 30 Ekim 2013
- 175
- 120
- 53
- 35
Canım miden rahatsızsa doktoruna bi sor derim. Aslında soğan antibakteriyel olduğu için belki enfeksiyonuna da iyi gelir ama tabi doktor değiliz. Ben ibrahim saraçoğlu tariflerini uyguladım. hiç bi zararı yoktur diyor. sadece her ay uygulanması sakıncalı olabilir demişti. Çok geçmiş olsun canım.bence harika anlatmışsın ağzına sağlık :) çok sağol :) benim midem rahatsız soğan suyuna ne tepki verir bilemiyorum ama iki aydır enfeksiyon var hep ilaç kullanıyorum dr bu ay adet görürsen gel ilaç vericem dedi erken çatlaması için yumunacaba bunlardan mı yapsam o ilaçları kullanmadan önce bilemedim :)
Canim benim de 36.4 de pozitif cikmistisımdı ınt baktım benım yumda 35.7 dı bu skeılde olup 36.3 le hamıle olan vardı tabı bızde olurmu bılmem aslında benım korkum kıstın olusmasıeskıdende boyle oluyordu
Eğer böyle endişelerin varsa git doktora kan pıhtılaşması sorunu olabilir belki ona göre sana coraspirin falan verebilir doktor. Fazla bekleme istersen.
Kaygılanman çok normal tabiki ama sen olumlu düşün. Bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. Soğan suyunu bende araştırmıştım herkes de bahsediyor. Adet düzensizliğim yok çok şükür ama hamile kalmayı kolaylaştırıyorsa burnumu tıkayıp içerim tabiki :) Dualarımız seninleÇok teşekkür ederim nesnesly Allah hepimize kucağımıza alıp sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ama korkuyorum çünkü daha ilk gebeliğim 2,5 aylıkken kalbi durduğu için sonlandırıldı. Hepimiz birbirimize dua edelim.
Bu arada benim kürleri uygulayabilirsin istersen.
Canım miden rahatsızsa doktoruna bi sor derim. Aslında soğan antibakteriyel olduğu için belki enfeksiyonuna da iyi gelir ama tabi doktor değiliz. Ben ibrahim saraçoğlu tariflerini uyguladım. hiç bi zararı yoktur diyor. sadece her ay uygulanması sakıncalı olabilir demişti. Çok geçmiş olsun canım.
kuzularım nasılsınız... :)
benim kaldı BAT a 1 gün.. Ama umutsuzum göğüslerim hassas kızlar yine olmadı sanırım.
bu arada ateş ölçüsü hamilelite artıyo sanırım.. ateş kaç civarı olursa hamileliğe yorumlanabilir sizce
valla napayım yavvrum yaa gecen ayda böyle olmuştu adet olmuştumm ondan dolayı umutsuzumsen göğüslerin hassas diye olmadığını düşünüyorsun bizde hassas değil diyenasıl olacak bu iş
Gogusler iki durumda da hassas oluyor tatlim herkesin regl ve hamilelik dereceleri farkli benim en fazla 36.4e cikti bakardim 37 cikiyor baskalarininki bir az denemis kendi berecelerini bilmen gerekiyorkuzularım nasılsınız... :)
benim kaldı BAT a 1 gün.. Ama umutsuzum göğüslerim hassas kızlar yine olmadı sanırım.
bu arada ateş ölçüsü hamilelite artıyo sanırım.. ateş kaç civarı olursa hamileliğe yorumlanabilir sizce
Çok sağol inşallah bırakmasın beniKaygılanman çok normal tabiki ama sen olumlu düşün. Bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. Soğan suyunu bende araştırmıştım herkes de bahsediyor. Adet düzensizliğim yok çok şükür ama hamile kalmayı kolaylaştırıyorsa burnumu tıkayıp içerim tabiki :) Dualarımız seninle
Heyacanladım şimdi. Gerçi 3 günüm var inşallah olmam ama olursam mutlaka başlicamÇok sağol inşallah bırakmasın beni
Adet düzensizliğim benimde yoktu canım. Üstelik bazı içenlerde akıntı oluşuyormuş. bende o da olmadı ama daha önceki de şimdi de soğan suyu içtiğim ay adet görmedim. Bi dene bence:)
hmm haklısın canım bi ateş tablosu tutmadım o yüzden bi yorum yapmak saçma olur.. suan 36,3 ve 36,6 arası oynuyo benimki şu günlerde.. ama öncekileri bilmediğim için bişey diyemeyizGogusler iki durumda da hassas oluyor tatlim herkesin regl ve hamilelik dereceleri farkli benim en fazla 36.4e cikti bakardim 37 cikiyor baskalarininki bir az denemis kendi berecelerini bilmen gerekiyor
Haklısın canım. Bu hafta içinde gitcem inşalah.Eğer böyle endişelerin varsa git doktora kan pıhtılaşması sorunu olabilir belki ona göre sana coraspirin falan verebilir doktor. Fazla bekleme istersen.
Cok üzülüyordum çıkmıyor atesim diye meger hamileymisim ama kimyasalmis 36.4den 36.2 ye düştü kanamam başladıhmm haklısın canım bi ateş tablosu tutmadım o yüzden bi yorum yapmak saçma olur.. suan 36,3 ve 36,6 arası oynuyo benimki şu günlerde.. ama öncekileri bilmediğim için bişey diyemeyiz
valla napayım yavvrum yaa gecen ayda böyle olmuştu adet olmuştumm ondan dolayı umutsuzumgelecek yinee benımkıleerrr
Heyacanladım şimdi. Gerçi 3 günüm var inşallah olmam ama olursam mutlaka başlicam
ama benim arkadaşımda hamiş 5 aylık sadece karnı var hemde tüp bebekCanım hamile olunca ona dikkat etmiyorsun söyleyeyim. İlk düşündüğün bebeğim sağlıklı olsun da ne oluyorsa olsun oluyor.
elisaya bende heyecanlandım şaka maka 3 günlük rötar verdi ve sabırla bekliyooinşallah gelmezler ama adetle belirtiler aynı o yüzden hemen üzülmeyelim bekleyelim bakalım sen mineburcu elisa heyecanla bekliyoruz :)
aynen taze evliyiz ne düşünüp de boşa stres yapıp evliliğimizi cansız monotonlaştıracağızbencede en güzeli zaten çok ayrı kaldınız yaşta erken yani ideal olursa olur modu en güzeli ben diyorum kafamıza göre yaşıyoruz kırmızıları görmeyince üzülmek yok bardağın dolu tarafını görücez bu ayda rahatça evde iistediğimizi yapıcaz ve ilişkide serbest olacak diyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?