2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım miden rahatsızsa doktoruna bi sor derim. Aslında soğan antibakteriyel olduğu için belki enfeksiyonuna da iyi gelir ama tabi doktor değiliz. Ben ibrahim saraçoğlu tariflerini uyguladım. hiç bi zararı yoktur diyor. sadece her ay uygulanması sakıncalı olabilir demişti. Çok geçmiş olsun canım.

Kaygılanman çok normal tabiki ama sen olumlu düşün. Bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. Soğan suyunu bende araştırmıştım herkes de bahsediyor. Adet düzensizliğim yok çok şükür ama hamile kalmayı kolaylaştırıyorsa burnumu tıkayıp içerim tabiki :) Dualarımız seninle

kuzularım nasılsınız... :)
benim kaldı BAT a 1 gün.. Ama umutsuzum göğüslerim hassas kızlar yine olmadı sanırım.
bu arada ateş ölçüsü hamilelite artıyo sanırım.. ateş kaç civarı olursa hamileliğe yorumlanabilir sizce

evet bende soğanın iltihaba vs iyi geldiğini düşünüyorum ama midem işte sorarım olmadı

sen göğüslerin hassas diye olmadığını düşünüyorsun bizde hassas değil diye nasıl olacak bu iş

Gogusler iki durumda da hassas oluyor tatlim herkesin regl ve hamilelik dereceleri farkli benim en fazla 36.4e cikti bakardim 37 cikiyor baskalarininki bir az denemis kendi berecelerini bilmen gerekiyor

Çok sağol inşallah bırakmasın beni
Adet düzensizliğim benimde yoktu canım. Üstelik bazı içenlerde akıntı oluşuyormuş. bende o da olmadı ama daha önceki de şimdi de soğan suyu içtiğim ay adet görmedim. Bi dene bence:)

Heyacanladım şimdi. Gerçi 3 günüm var inşallah olmam ama olursam mutlaka başlicam

Gogusler iki durumda da hassas oluyor tatlim herkesin regl ve hamilelik dereceleri farkli benim en fazla 36.4e cikti bakardim 37 cikiyor baskalarininki bir az denemis kendi berecelerini bilmen gerekiyor
hmm haklısın canım bi ateş tablosu tutmadım o yüzden bi yorum yapmak saçma olur.. suan 36,3 ve 36,6 arası oynuyo benimki şu günlerde.. ama öncekileri bilmediğim için bişey diyemeyiz

hmm haklısın canım bi ateş tablosu tutmadım o yüzden bi yorum yapmak saçma olur.. suan 36,3 ve 36,6 arası oynuyo benimki şu günlerde.. ama öncekileri bilmediğim için bişey diyemeyiz
Cok üzülüyordum çıkmıyor atesim diye meger hamileymisim ama kimyasalmis 36.4den 36.2 ye düştü kanamam başladı

aynen taze evliyiz ne düşünüp de boşa stres yapıp evliliğimizi cansız monotonlaştıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…