2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim tebrik ederim Rabbim kucağına almayi ve de kalp atışlarını duymayi nasip etsin. Senin dediğin kürleri bende kist olduğu için yapiuorum şifa niyetine inşallah. Bu arada telefona indirdim takvimi. Ateşi de kendiliğinden oluyor mu ne. Birde ben bugun yumurtlamismiyim bir bakar misin

Haklısın canım. Bu hafta içinde gitcem inşalah.
Canım fazla bekleme ben tahlili yaptırmak için evden çıkamayacak kadar kötüydüm. Birde coraspirin almıştım. Gittiğim doktor yarın gidersin demişti. Fakat eşim kendi doktoruma sorunca hatice beklemeden hemen yaptırsın pıhtı bebeğin kalbine giderse öldürür. Emin olmamız lazım demişti. Bu konularda maalesef bekleme lüksümüz yok.
ama benim arkadaşımda hamiş 5 aylık sadece karnı var hemde tüp bebek
Nasip canım zaten kilo son zamanlarda hızlı artış gösteriyor. Ben hamile kaldığım kilodan 4 kilo eksiğim şuan birde beni düşün.53 ile kaldım 48,9 düştüm. Bu durumda iyi değil maalesef

Ateşi nasıl ölçüyor ben onu anlamadım :S

tatlım bende kullaıyorum uygulamayı beim yumurtayı bi gün önceden diyor yani 1 günlük yanılıyor bende ateşi ben kendim kaydediyorum tatlım bi yanlışlık var seninkinde kendisi bilemez ki

ooo aslında tam istediğim hayalimi yaşıyorsunama arkadaşım dikkat ediyor almamak için iyi besleniyor, besleyici şeyler yiyor ve kiloyu 4 . ayından sonra aldı ilk iki ay hatta3 ay tiksindirdiği bulantı olduğu için kimse almıyor kilo veren çok oluyor hatta

adet tarihim neyse tam 2 hafta geri gidiyorum mesela 17 si adet günüm 3ünde yumurtam çatladı salı günü ve çarşamba önemli günlerim ilşki oldu

Merhaba herkese , biraz geç kalmışım sanırım ama yine de dahil olayım istedim :) 1,5 yıl önce 2,5 aylık bebeğimi kalbinin durması sonucu aldırmak zorunda kaldım bir hayli ara verdikten sonra tekrar denemelere başladık 6 aydır korunmuyoruz fakat maalesef hep kırmızılar... ve adetim son derece düzensizleşti. periyodlarım 25 oluyor bazen 35e falan çıkıyor bugün 36. gün ve olmadı hala ama göğüslerde bi hassasiyet söz konusu 4 gündür ,bu da benim en belirgin adet belirtimdir. Geçen ayın 5inde regl olmuştum 5 gün gecikmiş durumdayım.Umutlanmalı mıyım? Var mıdır aranızda adet dönemi geldiğinde göğüslerde hassasiyet yaşamış ama hamiş olanlar?

merhaba öncelikle geçmiş olsun rabbim yeniden yaşatmasın adet düzensizliği kimyasaldan sonra bendede oldu sanırım olabiliyor . umutlanabilirsin çünkü çoğu kişinin göğüs hassasiyeti olur adet zamanı o yüzden neden olmasın inşallah tez zamanda sağlığıyla ömrüyle gelir bebişin :)

gercektenmı bana umut oldun sımdı :) bılmıyorum canım pekı goguslerın sısmıydı yada acıyormuydu bende hıc bırsey yok sadece gobegım sıs ve sag kasıgımda agrı var
Karin sisligi oluyor zaten kasikta batmam vardi göğüs uclari koyulasip damarlar da çıkmıştı ama onceki hamileligimde pozitiften bir kac gun sonra hassaslasmisti yani göğüs isine belli olmuyor bacim

Çok teşekkür ederim :) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bakalım yarın da olmazsam inşallah cı-uma doktora gidicem randevu aldım :)

adet tarihim neyse tam 2 hafta geri gidiyorum mesela 17 si adet günüm 3ünde yumurtam çatladı salı günü ve çarşamba önemli günlerim ilşki oldu
Yani bu tabloya göre bakmadan da ben hesapliyirdum bu tabloyka uyumlu oluyor sanki doğru gibi ama bilemedim. Dün yum günü diye düşünmüştük ilişki olmuştu. Bu tabloda da öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…