inş. bidaha böyle tatsız şeyler yaşamazsın canım.. sağlıkla gelir bebişinnn en kısa zamandaCok üzülüyordum çıkmıyor atesim diye meger hamileymisim ama kimyasalmis 36.4den 36.2 ye düştü kanamam başladı
Canim tebrik ederim Rabbim kucağına almayi ve de kalp atışlarını duymayi nasip etsin. Senin dediğin kürleri bende kist olduğu için yapiuorum şifa niyetine inşallah. Bu arada telefona indirdim takvimi. Ateşi de kendiliğinden oluyor mu ne. Birde ben bugun yumurtlamismiyim bir bakar misinArkadaşlar yumurtlama günleri ve gebelik şansınızın yüksek olduğu günleri gösteren tavsiye edebileceğim bi takvim var. Ben kullandım faydasını gördüm. Android telefonlara yükleniyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar&hl=tr Adı: "Takvimim"
Canım fazla bekleme ben tahlili yaptırmak için evden çıkamayacak kadar kötüydüm. Birde coraspirin almıştım. Gittiğim doktor yarın gidersin demişti. Fakat eşim kendi doktoruma sorunca hatice beklemeden hemen yaptırsın pıhtı bebeğin kalbine giderse öldürür. Emin olmamız lazım demişti. Bu konularda maalesef bekleme lüksümüz yok.Haklısın canım. Bu hafta içinde gitcem inşalah.
Nasip canım zaten kilo son zamanlarda hızlı artış gösteriyor. Ben hamile kaldığım kilodan 4 kilo eksiğim şuan birde beni düşün.53 ile kaldım 48,9 düştüm. Bu durumda iyi değil maalesefama benim arkadaşımda hamiş 5 aylık sadece karnı var hemde tüp bebek
Ateşi nasıl ölçüyor ben onu anlamadım :SCanim tebrik ederim Rabbim kucağına almayi ve de kalp atışlarını duymayi nasip etsin. Senin dediğin kürleri bende kist olduğu için yapiuorum şifa niyetine inşallah. Bu arada telefona indirdim takvimi. Ateşi de kendiliğinden oluyor mu ne. Birde ben bugun yumurtlamismiyim bir bakar misin Eki Görüntüle 1331137
tatlım bende kullaıyorum uygulamayı beim yumurtayı bi gün önceden diyor yani 1 günlük yanılıyor bende ateşi ben kendim kaydediyorum tatlım bi yanlışlık var seninkinde kendisi bilemez kiCanim tebrik ederim Rabbim kucağına almayi ve de kalp atışlarını duymayi nasip etsin. Senin dediğin kürleri bende kist olduğu için yapiuorum şifa niyetine inşallah. Bu arada telefona indirdim takvimi. Ateşi de kendiliğinden oluyor mu ne. Birde ben bugun yumurtlamismiyim bir bakar misin Eki Görüntüle 1331137
Canim benim de 36.4 de pozitif cikmisti
ooo aslında tam istediğim hayalimi yaşıyorsunCanım fazla bekleme ben tahlili yaptırmak için evden çıkamayacak kadar kötüydüm. Birde coraspirin almıştım. Gittiğim doktor yarın gidersin demişti. Fakat eşim kendi doktoruma sorunca hatice beklemeden hemen yaptırsın pıhtı bebeğin kalbine giderse öldürür. Emin olmamız lazım demişti. Bu konularda maalesef bekleme lüksümüz yok.
Nasip canım zaten kilo son zamanlarda hızlı artış gösteriyor. Ben hamile kaldığım kilodan 4 kilo eksiğim şuan birde beni düşün.53 ile kaldım 48,9 düştüm. Bu durumda iyi değil maalesef
yataktan kalmadan dil altından her gün kaydediyorsun bende yaptığım için 3 aydır yumurta günümü de biliyorum netten araştır olmadı bulursun :)Ateşi nasıl ölçüyor ben onu anlamadım :S
sen göğüslerin hassas diye olmadığını düşünüyorsun bizde hassas değil diyenasıl olacak bu iş
eczaneden 7 liraya almıştık dil altınıAteşi nasıl ölçüyor ben onu anlamadım :S
adet tarihim neyse tam 2 hafta geri gidiyorum mesela 17 si adet günüm 3ünde yumurtam çatladı salı günü ve çarşamba önemli günlerim ilşki olduCanim tebrik ederim Rabbim kucağına almayi ve de kalp atışlarını duymayi nasip etsin. Senin dediğin kürleri bende kist olduğu için yapiuorum şifa niyetine inşallah. Bu arada telefona indirdim takvimi. Ateşi de kendiliğinden oluyor mu ne. Birde ben bugun yumurtlamismiyim bir bakar misin Eki Görüntüle 1331137
aynen taze evliyiz ne düşünüp de boşa stres yapıp evliliğimizi cansız monotonlaştıracağız
Amiiin bu aydan ümitsizim güzel haberler verin de umut olun bize inşallahinş. bidaha böyle tatsız şeyler yaşamazsın canım.. sağlıkla gelir bebişinnn en kısa zamanda
elisaya bende heyecanlandım şaka maka 3 günlük rötar verdi ve sabırla bekliyooinş. güzel haberler gelecekk
Merhaba herkese , biraz geç kalmışım sanırım ama yine de dahil olayım istedim :) 1,5 yıl önce 2,5 aylık bebeğimi kalbinin durması sonucu aldırmak zorunda kaldımbir hayli ara verdikten sonra tekrar denemelere başladık 6 aydır korunmuyoruz fakat maalesef hep kırmızılar... ve adetim son derece düzensizleşti. periyodlarım 25 oluyor bazen 35e falan çıkıyor bugün 36. gün ve olmadı hala ama göğüslerde bi hassasiyet söz konusu 4 gündür ,bu da benim en belirgin adet belirtimdir. Geçen ayın 5inde regl olmuştum 5 gün gecikmiş durumdayım.Umutlanmalı mıyım? Var mıdır aranızda adet dönemi geldiğinde göğüslerde hassasiyet yaşamış ama hamiş olanlar?
Bende anlamadım bilgileri giriyorsun yum günlerine göre olcuyor heraldeAteşi nasıl ölçüyor ben onu anlamadım :S
Karin sisligi oluyor zaten kasikta batmam vardi göğüs uclari koyulasip damarlar da çıkmıştı ama onceki hamileligimde pozitiften bir kac gun sonra hassaslasmisti yani göğüs isine belli olmuyor bacimgercektenmı bana umut oldun sımdı :) bılmıyorum canım pekı goguslerın sısmıydı yada acıyormuydu bende hıc bırsey yok sadece gobegım sıs ve sag kasıgımda agrı var
Çok teşekkür ederim :) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bakalım yarın da olmazsam inşallah cı-uma doktora gidicem randevu aldım :)merhaba öncelikle geçmiş olsun rabbim yeniden yaşatmasınadet düzensizliği kimyasaldan sonra bendede oldu sanırım olabiliyor . umutlanabilirsin çünkü çoğu kişinin göğüs hassasiyeti olur adet zamanı o yüzden neden olmasın inşallah tez zamanda sağlığıyla ömrüyle gelir bebişin :)
Yani bu tabloya göre bakmadan da ben hesapliyirdum bu tabloyka uyumlu oluyor sanki doğru gibi ama bilemedim. Dün yum günü diye düşünmüştük ilişki olmuştu. Bu tabloda da öyle diyoradet tarihim neyse tam 2 hafta geri gidiyorum mesela 17 si adet günüm 3ünde yumurtam çatladı salı günü ve çarşamba önemli günlerim ilşki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?