Çok teşekkür ederim :) inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bakalım yarın da olmazsam inşallah cı-uma doktora gidicem randevu aldım :)
Ewt cnm da eşime ve size rağmen dayanamam o kesin de :) ben kendim hiç dayanamam sabırla beklemeliyim aklıma girme :):):):):)evet beklemek istiyorsan bekle eşine ve bize rağmen yapabilirsen :):):) ama ne kadar geç yaparsan o kadar iyi bencede :)
Hımm öyle mi diyorsun. Zaten ben ateşi takip etmiyorum sadece yum günlerine dikkat etmeye çalışıyoruz bu sanki yum günlerini doğru gösteriyor. Hamile kalmanda etkili olmuştur heraldetatlım bende kullaıyorum uygulamayı beim yumurtayı bi gün önceden diyor yani 1 günlük yanılıyor bende ateşi ben kendim kaydediyorum tatlım bi yanlışlık var seninkinde kendisi bilemez ki
Ewt cnm da eşime ve size rağmen dayanamam o kesin de :) ben kendim hiç dayanamam sabırla beklemeliyim aklıma girme :):):):):)
Yok yani telefondaki program benim teşimi nasıl ölçüyor demek istemiştim :) Acaba ölçüp kendimiz mi yazıyoruz oraya? Aslında ateş ölçme işine de girmek istemiyorum. Ovülasyon bile kullanmadım daha hiç, biraz oluruna bıraktım.yataktan kalmadan dil altından her gün kaydediyorsun bende yaptığım için 3 aydır yumurta günümü de biliyorum netten araştır olmadı bulursun :)
O program heralde yum olduğu günü ateşin en yüksek olduğu gün olarak giriyor. Zaten bir gün ölçmüş fark ettiysen. Bende ateş ölçme işine girmem stres olurum daha çok beklenti içine girerim sadece yum günlerini bilmek yeterli olur gerisi Rabbimden verirse de Ondan vermezse de Ondan yapacak birsey yok dua edeceğiz bol bolYok yani telefondaki program benim teşimi nasıl ölçüyor demek istemiştim :) Acaba ölçüp kendimiz mi yazıyoruz oraya? Aslında ateş ölçme işine de girmek istemiyorum. Ovülasyon bile kullanmadım daha hiç, biraz oluruna bıraktım.
Her ay geçtikçe yeni yeni şeyler deneyeceğim heralde. Bu ay olmazsa soğan suyu, sonra olmazsa ovülasyon testi, sonra da ateş ölçme diye adım adım gideyim bariO program heralde yum olduğu günü ateşin en yüksek olduğu gün olarak giriyor. Zaten bir gün ölçmüş fark ettiysen. Bende ateş ölçme işine girmem stres olurum daha çok beklenti içine girerim sadece yum günlerini bilmek yeterli olur gerisi Rabbimden verirse de Ondan vermezse de Ondan yapacak birsey yok dua edeceğiz bol bol
kızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
ınsallah canım ınsallah valla senın agzını yirim :)batma mevczusunu bılmıyorum nasıl batıyor kız:)Karin sisligi oluyor zaten kasikta batmam vardi göğüs uclari koyulasip damarlar da çıkmıştı ama onceki hamileligimde pozitiften bir kac gun sonra hassaslasmisti yani göğüs isine belli olmuyor bacim
evet biliyorduk.nazar: rahatla artık veee tadını çıkar bebişinin :)
Ewt cnm bekleyeceğim bu arada inşallah kırmızılar görünmez :)Bekle bugüne kadar ne geldiyse başımıza acelecilikten geldi ne test paraları boşa gitti o yüzden sabret bekle en azından 5 gün :)
Aslinda yazmadi dr bana sordu hangisine basladin diye tam hatirlayamadim plus olan gunde 3 folic 1 günde bir kez çünkü dedi. Eve gittim baktim plusmis o bittikten sonra da gunde bir olmasi daha kolayima geldi degistirdim.
Ayyy cnm benim ne güzel bi haber :) :) bi de üzülüyordun allah gönlüne göre versin insallah keseyi de görünce senden mutlusu yokkkızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
Tebrik ederim canim keseyide gorursun insallahkızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
Ewt cnm bende görmediğini tahmin ettim zaten :) yok cnm ne kusuru olur mu öyle şey tatlım bebiş nasıl sen nasılsın :) inşallah cnm beklemedeyim bende kırmızılar gelmezse daha da iyi olacağımAaa olurmu canim gormemisimdir seviyorum seni kiz burdaki herkesi seviyorum kusura bakma canim gorsem cevap verirdim tesekkur ederim bitanem darisi basina olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?