Ayyy cnm benim ne güzel bi haber :) :) bi de üzülüyordun allah gönlüne göre versin insallah keseyi de görünce senden mutlusu yokk
Ewt cnm bende görmediğini tahmin ettim zaten :) yok cnm ne kusuru olur mu öyle şey tatlım bebiş nasıl sen nasılsın :) inşallah cnm beklemedeyim bende kırmızılar gelmezse daha da iyi olacağım
Ewt cnm bekleyeceğim bu arada inşallah kırmızılar görünmez :)
Tebrik ederim canim keseyide gorursun insallah
Goreceksin insallah beslenmene dikkat et canim sut peynir yumurta yogurt ceviz yesillik et balik ye bol bol su ic dr bana bunlari soyledisağol canım inşallah kesemizi de kalbimizi de görürüz hayırlısıyla.
evet canım artık bebişimin tadını çıkarmaya başlıyorum.Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Canmm cok sevindimm senin adina insalalh keselerimizi goruruz ben yarin gidip.bi sansimi denicem ama biraz zor gibi daha yarin hcg 1500 olur belki bende p.tesi giderimkızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
Adet olacağımı hissediyorum üzülmeyeceğim ne diyim ..
Seninle zaten cnm rahatla artık :)))evet canım boşuna stres yapmışım .Bebeğim bu kez sonuna kadar benimle olacak inşallah
Ayyy allah yüzünü hep güldürsün cnm benim :) bat bugün inşallah olmam ta teyze olursunuz :) amin cnm allah isteyen herkese nasip etsinİyiyim canim bebiste iyi teyzesi bat ne zaman insallah gelmeyecek kirmizilar teyze olmak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Goreceksin insallah beslenmene dikkat et canim sut peynir yumurta yogurt ceviz yesillik et balik ye bol bol su ic dr bana bunlari soyledi
Ayyyy allah ta seni hep güldürsün kuzum ya bu ne pozitiflik maşallah maşallahinşallah hayırlısıyla bu ay elimde olsa listeye hep gülücükler koyayım ahh ahh :)
Canmm cok sevindimm senin adina insalalh keselerimizi goruruz ben yarin gidip.bi sansimi denicem ama biraz zor gibi daha yarin hcg 1500 olur belki bende p.tesi giderim
Amin rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah kirmizilar gelmesin bebis gelsin insallahAyyy allah yüzünü hep güldürsün cnm benim :) bat bugün inşallah olmam ta teyze olursunuz :) amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin
23 aralikta gel dedi 2 gun once keseyi gorduk evet muzda cok faydaliymiscanım Allah biliyor ya pazar dan beri resmen besiye çektim kendimi.Hergün yumurta muz peynir süt tüketiyorum.Ama ceviz aklıma gelmemişti bak.Sen kalp atışına ne zaman gideceksin ?
Seninle zaten cnm rahatla artık :)))
23 aralikta gel dedi 2 gun once keseyi gorduk evet muzda cok faydaliymis
Ayyyy allah ta seni hep güldürsün kuzum ya bu ne pozitiflik maşallah maşallah
Amin cnm :)Amin rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah kirmizilar gelmesin bebis gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?