2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İyiyim canim bebiste iyi teyzesi bat ne zaman insallah gelmeyecek kirmizilar teyze olmak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ewt cnm bende görmediğini tahmin ettim zaten :) yok cnm ne kusuru olur mu öyle şey tatlım bebiş nasıl sen nasılsın :) inşallah cnm beklemedeyim bende kırmızılar gelmezse daha da iyi olacağım

kızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
Canmm cok sevindimm senin adina insalalh keselerimizi goruruz ben yarin gidip.bi sansimi denicem ama biraz zor gibi daha yarin hcg 1500 olur belki bende p.tesi giderim

Adet olacağımı hissediyorum üzülmeyeceğim ne diyim ..

üzülmek yok ama hayırlısı sağlığıyla gelsin uzun ömrüyle gelsin ve de hayırlı zamanda gelsin uykusuz gecelerden bi parça daha yırtarsın bi ay daha rahatça ilişki olur daha pozitif bir sürü şey sayabilirim o yüzden can sıkmıyoruz :) olacak inşallah bir gün friendlyim biliyorsun :)

İyiyim canim bebiste iyi teyzesi bat ne zaman insallah gelmeyecek kirmizilar teyze olmak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ayyy allah yüzünü hep güldürsün cnm benim :) bat bugün inşallah olmam ta teyze olursunuz :) amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin

canım Allah biliyor ya pazar dan beri resmen besiye çektim kendimi.Hergün yumurta muz peynir süt tüketiyorum.Ama ceviz aklıma gelmemişti bak.Sen kalp atışına ne zaman gideceksin ?
Goreceksin insallah beslenmene dikkat et canim sut peynir yumurta yogurt ceviz yesillik et balik ye bol bol su ic dr bana bunlari soyledi

hmmm yarın belki zor görünür sizin keseniz .Benim dr bi hesap yaptı pzt karından görürüz dedi.İstersen dayanabilirsen sen de bekle pzt yi.O gün ikimizde görürüz inşallah
Canmm cok sevindimm senin adina insalalh keselerimizi goruruz ben yarin gidip.bi sansimi denicem ama biraz zor gibi daha yarin hcg 1500 olur belki bende p.tesi giderim

Amin rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah kirmizilar gelmesin bebis gelsin insallah
Amin cnm :)
kırmızılar gelmesin gelmesin gelmesin evrene mesaj gönderelim
@mgul geldi aklıma cnm ne yaptın nasılsın senin kociş daha gelmedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…