2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sağol canım rahatladım bugün artık.İnşallah güzel bir haber de senden gelir .Hemen yapacak mısın test bugün kırmızılar gelmezse?
Bilmiyorum cnm kırmızılar gelmezse ve eşim tutturmazsa beklemeyi düşünüyorum dayananazsam belki yaparım belli olmaz yani

kızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
Canim cok mutlu oldum Rabbim hep böyle güzel haber almayi nasip etsin hepimize

Günaydın kızlar ben bura resimi nasil yükleye bilirim yardımcı olurmusunuz bana ?
Günaydın canım. Nasılsın nasıl oldun doktora gittin mi. Resimi söyle yüklüyorsun. Mesela birini alıntıladigunda asagida dışta yükle var ona tıkla sonra resmin kayıtlı olduğu yerden seçip yüklüyorsun.

Canım iyi değilim gitdim doktora.

Kaygılıcım o bebeğin oluştuğu kesesi galiba

kese o büyük yuvarlak yer değil mi :) dediğim şey kesenin içinde minik bir bebek ucundan küçük baloncuk çıkmış yani ben öyle yorumladım artık ultrason yorumlamaya da başlıcaz

Neden ne oldu ki. Maşallah bebeğine. Ortadaki resimi pek anlamadım ama diğer resimlerde görünüyor maşallah. Bebek oluşmuş değil mi. Görünüyor sanki orda.
Mide bulantısı yine doktor günde 5 defa az az yemek ye dedi ama ben ağzıma hiç bişey alamıyorum 6-7 haftalık canım doktor ayakta çok fazla kalma dedi sürekli yatag rejiminde olmam lazım salı günü yine gidicem canım doktor gel dedi

başları biraz zorlayacak ama olsun allahım yardım eder olandan vitaminleri alır bebiş inşallah bir an önce yiyebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…