Bilmiyorum cnm kırmızılar gelmezse ve eşim tutturmazsa beklemeyi düşünüyorum dayananazsam belki yaparım belli olmaz yanisağol canım rahatladım bugün artık.İnşallah güzel bir haber de senden gelir .Hemen yapacak mısın test bugün kırmızılar gelmezse?
Hmm anladım cnm :) ama sen yine umutlu ol hiç beklemediğin bi anda bir mucize gelir kapını çalar belli mi olur :):)aminn bu ara böyleyim hayattan ne kadar az beklenti olursa o kadar mutlu oluyor insan sanırım bundan :):)
Canim cok mutlu oldum Rabbim hep böyle güzel haber almayi nasip etsin hepimizekızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
Günaydın canım. Nasılsın nasıl oldun doktora gittin mi. Resimi söyle yüklüyorsun. Mesela birini alıntıladigunda asagida dışta yükle var ona tıkla sonra resmin kayıtlı olduğu yerden seçip yüklüyorsun.Günaydın kızlar ben bura resimi nasil yükleye bilirim yardımcı olurmusunuz bana ?
Canım iyi değilim gitdim doktora.Günaydın canım. Nasılsın nasıl oldun doktora gittin mi. Resimi söyle yüklüyorsun. Mesela birini alıntıladigunda asagida dışta yükle var ona tıkla sonra resmin kayıtlı olduğu yerden seçip yüklüyorsun.
Neden ne oldu ki. Maşallah bebeğine. Ortadaki resimi pek anlamadım ama diğer resimlerde görünüyor maşallah. Bebek oluşmuş değil mi. Görünüyor sanki orda.Canım iyi değilim gitdim doktora.
Oooh cok şükür tatlım artsın inşallah kat katkızlar merhaba ben dr dan geldim .Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Çok güzel artmış dedi dr um .Pzt si kese için çağırdı.Çok şükür şimdilik herşey yolunda
Bu da benim minik meleğim kızlar
Amin canim insallah 26 aralik benim dogumgunum insallah duyacagizhmmm beni de 30 u gibi çağırır heralde kalp atışı için.İnşallah yeni yıla bebişlerimizin kalp atışlarını duymuş olarak girelim inşallah
Neyin var tatlimCanım iyi değilim gitdim doktora.
Evet kiraz mevsimindeki kadin aklima geldi evrene msj yolla gelmesinAmin cnm :)
kırmızılar gelmesin gelmesin gelmesin evrene mesaj gönderelim
@mgul geldi aklıma cnm ne yaptın nasılsın senin kociş daha gelmedi sanırım
Kaygılıcım o bebeğin oluştuğu kesesi galibacanım maşallah bebişin o baloncuk gibi olan şey ne ? allahım hayırlısıyla gelişmesini nasip etsin :)
Masallah canim rabbim melegini korusun sagsalim kucagina almayi nasip etsin masallah
Bu da benim minik meleğim kızlar
Kaygılıcım o bebeğin oluştuğu kesesi galiba
Mide bulantısı yine doktor günde 5 defa az az yemek ye dedi ama ben ağzıma hiç bişey alamıyorum 6-7 haftalık canım doktor ayakta çok fazla kalma dedi sürekli yatag rejiminde olmam lazım salı günü yine gidicem canım doktor gel dediNeden ne oldu ki. Maşallah bebeğine. Ortadaki resimi pek anlamadım ama diğer resimlerde görünüyor maşallah. Bebek oluşmuş değil mi. Görünüyor sanki orda.
Mide bulantısı yine doktor günde 5 defa az az yemek ye dedi ama ben ağzıma hiç bişey alamıyorum 6-7 haftalık canım doktor ayakta çok fazla kalma dedi sürekli yatag rejiminde olmam lazım salı günü yine gidicem canım doktor gel dedi
Çok saol canım bilmem hiç sormadım doktora ama şimdi Google'da arayış yapıtımda oluyor öyle şeylercanım maşallah bebişin o baloncuk gibi olan şey ne ? allahım hayırlısıyla gelişmesini nasip etsin :)
Mide bulantısı canım beni hakikaten öldürüyorNeyin var tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?