2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

her şey yolunda ya çok şükür :) bol bol dinlen öyleyse yat sürekli :)
Öyle yapıcaam canım düşük tehlikesi varmı diye doktor bana öyle söyledi bilmem salı günü gitdikte herşeyden analız verdiricem mikroplara karşı

Öyle yapıcaam canım düşük tehlikesi varmı diye doktor bana öyle söyledi bilmem salı günü gitdikte herşeyden analız verdiricem mikroplara karşı

düşük herkeste ilk üç ayda olan bir tehlikedir bu şekilde düşünme sadece dinlen ve mide bulantılarını bastırmaya çalış kaygılardan sıyrıl bak bebişin orda gördük :)

kızlarr evi süpürdüm sildimm tozları aldım bir sürü ütüm birikmişti onlarıı yaptımm geldim ama çookk yoruldummm

oohhh ne güzel bende çok yoruldum bu ara ev iş misafirler dizi dizi dün ütü yaptım braz ama h sonu için kadın tuttum evlendiğimden beri ikinciye çağırıyorum desteğe ihtiyacım var hiç dinlenemedim bu haftalarda

Kizlar merhaba!benim sat im 5 aralik 7 si ve 8 inde iliski yasandi.dun hafif bugun daha yogun adet olucakmisim gibi kasik agrisi ve ic camasirimda gozle gorulur sekilde bildigin kahverengi kan kivaminda sivi var ayni sekilde peceteyede geliyor.yerlesme kanamasi iliskiden hemen 2 gun sonra olqbilrmi?benimle ayni durumu yasiyanlar oldumu .boyle bir sey hic olmazdi panikledim

E elf21 tatlim alinti yapamadım seni... Benim kuyruk sokumuma bir şey vermedi doktor... Bütün tahlillerin güzel çünkü... Rahim genisledigi için ağrım varmış... Ne yapalım katlanacagiz...tek sıkıntı hafif bir idrar yolu enfeksiyonum varmış... İlac tedavim var 1 haftalık...inşaAllah geçer hemencecik...:)

Canim satin 5 aralık 7si ilişki yaşandı diyorsun...adetliyken ilişki nasil yaşanır :/

Kizlar bugun doktora gittim.her sey normal dedi.prolaktin icin ilac vermedi kendiliginden duser ve kesinlikle stres yapma yaparsam yukselirmis.yumurtalarima bakti sagda solda bseler gordu haftaya carsamba tekrar gidicem.o zamana kadar catlamis olur.neden o kadar gec cagirdi anlamadim.nyse ben yine gun asiri calisiyorum.olursa olyr artik tukendim walla dermanim kalmadi.hepinizi ve yeni hamisleri kocaman opuyorum.

Canim satin 5 aralık 7si ilişki yaşandı diyorsun...adetliyken ilişki nasil yaşanır :/
Canim ben sat in ne oldugunu tam
Olarak bilmiyorum burda gordum o terimi adetin son gunu diye dusundum ama simdi jeton dustu son adet baslangic tarihi benim regl im 5 inde bitti onu demek istedim

bence yumurtlama zamanin gün asiri çalış derim

kızlarr evi süpürdüm sildimm tozları aldım bir sürü ütüm birikmişti onlarıı yaptımm geldim ama çookk yoruldummm
Ohhh miss desene :):)oyyy kıyamam bi yorgunluk kahvesi iyi gider benim evde ütü var yıkanacak Çamaşır var ee toz da alınacak kim yapcak bunları bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…