Çok saol canım bilmem hiç sormadım doktora ama şimdi Google'da arayış yapıtımda oluyor öyle şeyler
Çok saol canımMasallah canim rabbim melegini korusun sagsalim kucagina almayi nasip etsin masallah
Öyle yapıcaam canım düşük tehlikesi varmı diye doktor bana öyle söyledi bilmem salı günü gitdikte herşeyden analız verdiricem mikroplara karşıher şey yolunda ya çok şükür :) bol bol dinlen öyleyse yat sürekli :)
Canim mide bulantısı bebeğin burdayım diyor. Olsun da hayirlisiyla ben raziyim mide bulantısınaMide bulantısı canım beni hakikaten öldürüyor
Öyle yapıcaam canım düşük tehlikesi varmı diye doktor bana öyle söyledi bilmem salı günü gitdikte herşeyden analız verdiricem mikroplara karşı
kızlarr evi süpürdüm sildimm tozları aldım bir sürü ütüm birikmişti onlarıı yaptımm geldim ama çookk yoruldummm
Yolk kesesi o kuzummm..zamanla kayboluyor :) bebis için hayat kaynağı şu an :)canım maşallah bebişin o baloncuk gibi olan şey ne ? allahım hayırlısıyla gelişmesini nasip etsin :)
Bu da benim minik meleğim kızlar
Oyy sağlıkla büyüsün çok hızlı gelişiyorlar maaşAllah hiç anlamadan :)
Canim satin 5 aralık 7si ilişki yaşandı diyorsun...adetliyken ilişki nasil yaşanır :/Kizlar merhaba!benim sat im 5 aralik 7 si ve 8 inde iliski yasandi.dun hafif bugun daha yogun adet olucakmisim gibi kasik agrisi ve ic camasirimda gozle gorulur sekilde bildigin kahverengi kan kivaminda sivi var ayni sekilde peceteyede geliyor.yerlesme kanamasi iliskiden hemen 2 gun sonra olqbilrmi?benimle ayni durumu yasiyanlar oldumu .boyle bir sey hic olmazdi panikledim
Canim ben sat in ne oldugunu tamCanim satin 5 aralık 7si ilişki yaşandı diyorsun...adetliyken ilişki nasil yaşanır :/
Bu saate kadar gelmedi herhalde daha gelmez öyle umuyorum :):):)Evet kiraz mevsimindeki kadin aklima geldi evrene msj yolla gelmesin
Sat ı bitiş tarihi zannederek öyle yazmış yani ayın 5 inde bitmiş adeti 7 sinde çalışmışlar :)))Canim satin 5 aralık 7si ilişki yaşandı diyorsun...adetliyken ilişki nasil yaşanır :/
Kizlar merhaba!benim sat im 5 aralik 7 si ve 8 inde iliski yasandi.dun hafif bugun daha yogun adet olucakmisim gibi kasik agrisi ve ic camasirimda gozle gorulur sekilde bildigin kahverengi kan kivaminda sivi var ayni sekilde peceteyede geliyor.yerlesme kanamasi iliskiden hemen 2 gun sonra olqbilrmi?benimle ayni durumu yasiyanlar oldumu .boyle bir sey hic olmazdi panikledim
Ohhh miss desene :):)oyyy kıyamam bi yorgunluk kahvesi iyi giderkızlarr evi süpürdüm sildimm tozları aldım bir sürü ütüm birikmişti onlarıı yaptımm geldim ama çookk yoruldummm
Oyyy maşallah cnm :) allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?