- 30 Ekim 2013
- 20.481
- 57.163
- 798
Dün akşam çalışma oldu inşaAllah canim ?:)
Sorma yazık... Şu an geliyor galiba yine gelgitlerim...:) Oyy yerim canim..Rabbim herkese kolayindan hamilelik.nasip etsin...
Hmm iyi olmuş canim, siz bugün de yapsaniz mi ki acebaaa :)canım ısısmı garantıye almak ıcın dun sabah 6 da uyanıp oldu
Hmm iyi olmuş canim, siz bugün de yapsaniz mi ki acebaaa :)
Alıyorum Kuzumm... :)Derınnnnn derınnnnnnnnnnn nefes al canım belkı rahatlatırrr amın canım amın
Mevlam tez zamanda hepinizin göbüşünü doldursun canım.beklemek ve her ay umutsuzluga dusmek cok kötü bir duygu.ben bu duyguyla 3 yıl yaşadım.herseyın bir zamanı var demekki, mevla hakkımızda hayırlı olanı nasıp edıyor, hayırlı olmucaksa sonumuz nasıp etmiyor.ilk evliliğimden cocugumun olmamasını buna baglıyorum ben.mevla beni seviyordu ki vermedi cocuk zorda kalmıyım die.ama insan o dönemde neden niçin olmuyor die kahroluyor sebebini bilmediğinden.mevla neylerse güzel eyler demişler.kadere razı olmak ondan gelene tevekkül etmek lazımmış.bak şimdi çok şükür hiç aratmadı hemencik verdi mucizemi.3 ay da hamile kaldım.inş sonumuz hayırlı ve güzel olur.rabbim kimseyi derde düşürmesin.her kadına analık duygusunu yaşatsın inşöyle güzel güzel anlatma kızz dur dur:)) maşallahhh bebişe maşallahh size hep böyle olsun inşallah :)
Evet çatlamış büyük ihtimalle... İnşaAllah tutmuştur canim..:) ama yine de çalışın...bılemedımkı valla oyle cok gun asırı olmadı sanırım :) bende oyle dusunuyorum bugunde yapalım dıye ınsallah tutar ama yumurtam catlamıstır Allahın ıznıyle cunku ayın bırınde 21 mm ve 20 mm di:) dun atesım 35.7 ıken bugun 36.2 cıktı
masallah kuzuna :)doktordan geldim kızlar.gördüklerime ben bile inanamadım :) resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
dün de görümcem kendi hamile elbiselerini verdi bana.hepside cok güzeller :) bende bugun kendime tayt ve buluz aldım.cok güzel ve heyecanlı bir dönem.allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş canlarım.
benmde adet önce agrıyodu ama suan agrı falan yokBenim hiç belirtim yok göğüs ucu çevrem koyu renk pütürlü ama onuda hamilelikten sonra anlayamıyorum farklı mı değil mi diyesol kasık ağrım var bitek. hastalanmadan önce göğüslerim çok ağrır oda yok
Mevlam tez zamanda hepinizin göbüşünü doldursun canım.beklemek ve her ay umutsuzluga dusmek cok kötü bir duygu.ben bu duyguyla 3 yıl yaşadım.herseyın bir zamanı var demekki, mevla hakkımızda hayırlı olanı nasıp edıyor, hayırlı olmucaksa sonumuz nasıp etmiyor.ilk evliliğimden cocugumun olmamasını buna baglıyorum ben.mevla beni seviyordu ki vermedi cocuk zorda kalmıyım die.ama insan o dönemde neden niçin olmuyor die kahroluyor sebebini bilmediğinden.mevla neylerse güzel eyler demişler.kadere razı olmak ondan gelene tevekkül etmek lazımmış.bak şimdi çok şükür hiç aratmadı hemencik verdi mucizemi.3 ay da hamile kaldım.inş sonumuz hayırlı ve güzel olur.rabbim kimseyi derde düşürmesin.her kadına analık duygusunu yaşatsın inş
benmde adet önce agrıyodu ama suan agrı falan yok
Ohh oh kolay gelsiniyiyim kuzum müge anlıyı seyrediyorum:) bir yandan da el işimi yapıyorum bebiş şapkası :) siz napıyosunuz bakalım:)
Hehee yaradi canimTATLIM İYİYİZ SEN NASILSIN, BAKIYORUM MEMLEKET HAVASI YARAMIŞ :) MAŞALLAHHHH
Belki larsson gibi cektirmene bile gerek kalmayacak:)Bende arkadas gibiyim kayinbabamla kv de iyide bazen dusunmeden konusuyor belki farkinda olmuyor
Evet canim cok yoruluyorum isyan bayraklarini cekecegim yakinda eve baygin geliyorum insallah burda guzel haberi verecegimiz gunler yakindir
yok canim taviz vermiyorum bazen aliyor markete de beraber gideriz tek gitmem uzak zaten market ama ev isi yapmaz hamile olunca mecbur yapacak kacari yok
tesekkur ederim kuzum bende diyorum hayirlisi boyleymis basta uzuldum cektiremeyecegim diye sonra kendi kendime vardir bundada bir hayir diyerek rahatladim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah seninde ilk denemende tutynacak bebisin rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin isteyen herkese
Iyiyiz canim gelecek hafta doktora gidicez cok ozledim onuİnşallah canım benım sız nasılsınız bebıs nasıl
Iyiyiz canim gelecek hafta doktora gidicez cok ozledim onu
Canim demek ic karnin dar..benim daha kasinti felan baslamadi evet sen sisko bisey olcanKizcelerimm öğlen arası geldim ama :)
İyisiniz, insaAllahh :)
Geçmişi oku oku ancak yetisebiliyorum size...
Kaygılım ormanda çay keyfi müthiş hayaldi
Rahis bebis çok büyümüş maaşAllah barekAllaaahh :)
Elfmmm demek iyice hissediyorsun oy oy... Benim de göbek tarafim çıktı hafiften birde kasiniyor ,kasimiyorum ama krem sürmeye başladım.. benim karnim baya büyür bu gidişle...:)
simdiden gecmis olsun hayirli sonuclar alirsin insallah canim kendini sikma kasilirsin sonra zorlastirmadan serbest butun bildigin dualari oku salavat cek bak neguzel gunde cuma rabbim bunaltmasin sonucta bi sebebin var onu dusunkızlar cuma gününe rahim filmi için randevu aldım( stres bastı şimdiden, 250.tl miş ücreti,
Hey masaAllah Rabbim daim etsin bu mutlulugunu canimdoktordan geldim kızlar.gördüklerime ben bile inanamadım :) resmen takla atıyor bizim ufaklık kesenin içinde.belliki cok yaramaz olacak.çikolata yedim acaba oyuzdenmi hareketlendi böyle11 haftalık gelişimi iyi dedi doktor.sanırım boyu 41.8 mm,çıktıda öle yazıyor..13. Haftada 2 li test yapılacak.
dün de görümcem kendi hamile elbiselerini verdi bana.hepside cok güzeller :) bende bugun kendime tayt ve buluz aldım.cok güzel ve heyecanlı bir dönem.allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş canlarım.
Uzulme canim belki belirtisiz gwliyordur senin minnak bu ay gelmemissede uzulmuyoruz canim Rabbim elbet nasip edecektir:)yok canım maalesef
sende kesın var canım gogus ucun yara gıbı acıyosa kesın hamıssın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?