2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hmm iyi olmuş canim, siz bugün de yapsaniz mi ki acebaaa :)

bılemedımkı valla oyle cok gun asırı olmadı sanırım :) bende oyle dusunuyorum bugunde yapalım dıye ınsallah tutar ama yumurtam catlamıstır Allahın ıznıyle cunku ayın bırınde 21 mm ve 20 mm di:) dun atesım 35.7 ıken bugun 36.2 cıktı

öyle güzel güzel anlatma kızz dur dur:)) maşallahhh bebişe maşallahh size hep böyle olsun inşallah :)
Mevlam tez zamanda hepinizin göbüşünü doldursun canım.beklemek ve her ay umutsuzluga dusmek cok kötü bir duygu.ben bu duyguyla 3 yıl yaşadım.herseyın bir zamanı var demekki, mevla hakkımızda hayırlı olanı nasıp edıyor, hayırlı olmucaksa sonumuz nasıp etmiyor.ilk evliliğimden cocugumun olmamasını buna baglıyorum ben.mevla beni seviyordu ki vermedi cocuk zorda kalmıyım die.ama insan o dönemde neden niçin olmuyor die kahroluyor sebebini bilmediğinden.mevla neylerse güzel eyler demişler.kadere razı olmak ondan gelene tevekkül etmek lazımmış.bak şimdi çok şükür hiç aratmadı hemencik verdi mucizemi.3 ay da hamile kaldım.inş sonumuz hayırlı ve güzel olur.rabbim kimseyi derde düşürmesin.her kadına analık duygusunu yaşatsın inş

Evet çatlamış büyük ihtimalle... İnşaAllah tutmuştur canim..:) ama yine de çalışın...

masallah kuzuna :)

benmde adet önce agrıyodu ama suan agrı falan yok

aminn çok çok haklısın rabbimin vardır bizim için bir yazdığı :) bak ne güzel tam zamanında oldu allahın sevgili kuluymuşsun ki mutlu olacağın şekilde nasip etti çok şükür :) allahım hayırlısı ne zaman nasıl kimle nerde olacaksa hayatımızı öyle daim etsin inşallah bende hep öyle düşünüyorum olmadı çünkü bak olmadı çünkü bak her şerde olumsuzlukta bir hayır arıyorum :)

benmde adet önce agrıyodu ama suan agrı falan yok

benim adet dönemimdede olmadı normalde çok olur geciktirici kullandım o yüzden adet olmadan önce acıdı adet dönemimde acımadı benim ben böyle düşünüyorum ama bu ay acıması gerek yoksa bi şeyler yolunda gitmiyor demek oluyor

Belki larsson gibi cektirmene bile gerek kalmayacak:)

Canim demek ic karnin dar..benim daha kasinti felan baslamadi evet sen sisko bisey olcanBebis saglikli olsunda varsin karnin buyusun

kızlar cuma gününe rahim filmi için randevu aldım ( stres bastı şimdiden, 250.tl miş ücreti,
simdiden gecmis olsun hayirli sonuclar alirsin insallah canim kendini sikma kasilirsin sonra zorlastirmadan serbest butun bildigin dualari oku salavat cek bak neguzel gunde cuma rabbim bunaltmasin sonucta bi sebebin var onu dusun

Hey masaAllah Rabbim daim etsin bu mutlulugunu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…