- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
Bir umut iste yerlesme kanamasimidir dedim ama sanirim bunun icin cok erken .tesekkur ederim cnmbence yumurtlama zamanin gün asiri çalış derim
Saol canım benimOyy sağlıkla büyüsün çok hızlı gelişiyorlar maaşAllah hiç anlamadan :)
Çox saol canımOyyy maşallah cnm :) allah kucağına almayı nasip etsin
Bende çok rastladım hamileliğini önce ov testiyle öğrenene. İnşallah hamilesindir canım, gebelik testi yapsana canım merak ederiz bizdeKızlar bende Kasım 18 de düşük yaptım ama bu ay korunmadik çok başında oldugu icin kkendiliğinden düştü bugün 23. Günüm ovulasyon yaptım pozitif çıktı adete yyakınpozitif olunca hamilelik olabiliyor ddüşük yapmadan öncede ovulasyon testim pozitifti oöncesonra gebelikte pozitif ggörmüştüm acaba hamılemiyim yine ddüşündüm kaldım
Bende çok rastladım ğini önya. İnşallah hamilesindir canım, gebelik testi yapsana canım merak ederiz bizde
Bende çok rastladım hamileliğini önce ov testiyle öğrenene. İnşallah hamilesindir canım, gebelik testi yapsana canım merak ederiz bizde
Yolk kesesi o kuzummm..zamanla kayboluyor :) bebis için hayat kaynağı şu an :)
Amiiin inşaallah allahım en kısa zamanda dualarını bebekle müjdelesin inşaallahOff artık bebişim gelse de hayatım değişsin istiyorum. karnımda onun varlığını hissetsem, onu büyütmek için nefes alsam. Ona eşyalar baksam, hayaller kursam. Hayatıma renk getirsin istiyorum. Allah'ım çok içten dua ediyorum sana, duy yarabbim sesimi
@elf21 tatlim alinti yapamadım seni... Benim kuyruk sokumuma bir şey vermedi doktor... Bütün tahlillerin güzel çünkü... Rahim genisledigi için ağrım varmış... Ne yapalım katlanacagiz...tek sıkıntı hafif bir idrar yolu enfeksiyonum varmış... İlac tedavim var 1 haftalık...inşaAllah geçer hemencecik...:)
Kizlar bugun doktora gittim.her sey normal dedi.prolaktin icin ilac vermedi kendiliginden duser ve kesinlikle stres yapma yaparsam yukselirmis.yumurtalarima bakti sagda solda bseler gordu haftaya carsamba tekrar gidicem.o zamana kadar catlamis olur.neden o kadar gec cagirdi anlamadim.nyse ben yine gun asiri calisiyorum.olursa olyr artik tukendim walla dermanim kalmadi.hepinizi ve yeni hamisleri kocaman opuyorum.
Amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahAmiiin inşaallah allahım en kısa zamanda dualarını bebekle müjdelesin inşaallah
çok teşekkür ederim gerçekten...çok mutlu ettin beni... Rabbim evladına sağlıklı hayırlı ömür versin kuzum benim
Canim cok mutlu oldum Rabbim hep böyle güzel haber almayi nasip etsin hepimize
Aynen canim kismetimiz nezamansa olucak.insallah rabbim en kisa zamanda hepim8zin yuzunu guldurur.çok güzel o zaman bol bol çalışma tek yapacağın gerisi kısmet :)
Bu da benim minik meleğim kızlar
kızlarr evi süpürdüm sildimm tozları aldım bir sürü ütüm birikmişti onlarıı yaptımm geldim ama çookk yoruldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?