2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar bende Kasım 18 de düşük yaptım ama bu ay korunmadik çok başında oldugu icin kkendiliğinden düştü bugün 23. Günüm ovulasyon yaptım pozitif çıktı adete yyakınpozitif olunca hamilelik olabiliyor ddüşük yapmadan öncede ovulasyon testim pozitifti oöncesonra gebelikte pozitif ggörmüştüm acaba hamılemiyim yine ddüşündüm kaldım

Bende çok rastladım hamileliğini önce ov testiyle öğrenene. İnşallah hamilesindir canım, gebelik testi yapsana canım merak ederiz bizde

Off artık bebişim gelse de hayatım değişsin istiyorum. karnımda onun varlığını hissetsem, onu büyütmek için nefes alsam. Ona eşyalar baksam, hayaller kursam. Hayatıma renk getirsin istiyorum. Allah'ım çok içten dua ediyorum sana, duy yarabbim sesimi

Bende çok rastladım ğini önya. İnşallah hamilesindir canım, gebelik testi yapsana canım merak ederiz bizde

Iste geçen ayda önce ovulasyon la sonra gebelik testiyle ogrendim ama dusuk yaptim o yuzden gebelik tTestiyapmaya cesaretim yok
Bende çok rastladım hamileliğini önce ov testiyle öğrenene. İnşallah hamilesindir canım, gebelik testi yapsana canım merak ederiz bizde

Amiiin inşaallah allahım en kısa zamanda dualarını bebekle müjdelesin inşaallah

Hamişler nerdesiniz canlar sizi bi sorum var
Şu an sağ tarafım da sancım var ve midem bulanıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum gece de karın ağrısından uyuyamadım titriyorum bi de

çok şükür rahim büyüyorr oyy oyy :) enfeksiyon mu aman eksik kalsın ama normaldir hamilelikte oluyormuş inşallah kısa zamanda geçer doktor ne verdi ?

çok güzel o zaman bol bol çalışma tek yapacağın gerisi kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…