2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım çalışan kadın için zor valla bende evde olmama ragmen bazen destek temizlikçi arıyorum.. şu sıralar fazla yormamaya bak kendini her an her şey olmuş olabilir :)
 
ne güzel rahatlamışsındır.Darısı başıma dicem ama canım hiiiç istemiyooo

aynen canım benımde canım pek istemiyoduu ama düşününce zorlaşıyoo iyice birden niyetlenip işe girişince hemen bitiyoo içimde rahatlıyoo.. ama genelde tembelimdir kendni yorma canım iş çok önemli değil valla dursunn herşey :)
 
Ohhh miss desene :):)oyyy kıyamam bi yorgunluk kahvesi iyi gider benim evde ütü var yıkanacak Çamaşır var ee toz da alınacak kim yapcak bunları bilmem
amannn herkesler benim kafadanmış burda dursun canım herşeyy yapılırr boşver :) BAT a az kaldı sanırım senin ?
 
Iste geçen ayda önce ovulasyon la sonra gebelik testiyle ogrendim ama dusuk yaptim o yuzden gebelik tTestiyapmaya cesaretim yok
Bende zor tutuyorum kendimi 3 günüm var daha. O zaman sen de biraz daha sabret canım zaten varsa tam net sonuç alırsın
 
kese görmemiş insanın hali başka oluyor nasılsın esmam ufaklık nasıl :)
Meleğimmm oyle deme...bizde zamanla öğrendik doğuştan mi biliyoruuz...
İyiyiz kuşum hand olsun. Bulantilarin geçince hamilelikten bir şey anlıyorsun...ufak bir idrar yolu enfeksiyonum varmış :) umarım geçer hemen..:) karnim buyuyoor gitgide...boşuna profik yapmamisim bu resmi diyorum şimdi :):)
 
canım herşey duruyo gerçekten de benim evde.Ama eşim sağolsun çok destek oluyor.Sen dinlen ben yapıcam hiç girme mutfağa filan dedi.Hatta 2 gündür mutfağa adım atmadım.Kendisi çok çok güzel yemek yapar ama ardından 1 saat mutfak temizlerdim ben.Şimdi temizliğini de kendisi yapınca yaklaşık 3 saat sürüyor.Akşam mutfaktan çıktığında saat 11 di .Yazık benim kocama
 
çok şükür rahim büyüyorr oyy oyy :) enfeksiyon mu aman eksik kalsın ama normaldir hamilelikte oluyormuş inşallah kısa zamanda geçer doktor ne verdi ?
Kuşum eksik kalsın ama olmuş hemde hiç belirtim yok sadece hafif bir kasık batması... İnfex diye antibiyotik ve urocare diye tek icimlik toz..:)
 

canım ya benım adete 7 veya 5 gun kaldı ama hıc gogus agrısı falan yok atesımde 36.3 sadcee kasık agrılarım var
 
canım ya benım adete 7 veya 5 gun kaldı ama hıc gogus agrısı falan yok atesımde 36.3 sadcee kasık agrılarım var
Hmm...daha önceleri ateşini ölçüyor muydun canim...herkeste farklı oluyor ya kuşum...benim hep 36.7 ydi... Kasık ağrın nasilpeki :)?
 
Ayyy olsun baba olmak hiç kolay değil...güzel de yemem yapiyirsa çıkar keyfini :):)
 
ohh maşallahh canım ne güzel destek olması sana iyi baksın tabii bu süreçte :) baba olmak kolayy değilll :)
 
benimkide yarın canım ve sanırım bende adet olacagım gibi hissediyorum, göğüs hassasiyetim başladı... inş. gelmez kırmızıların cnm :))
Bilmiyorum cnm bu zamana kadar hep sol da ağrım vardı sağdan girince gece de karın ağrım olunca acaba mı diyorum
 
canım çalışan kadın için zor valla bende evde olmama ragmen bazen destek temizlikçi arıyorum.. şu sıralar fazla yormamaya bak kendini her an her şey olmuş olabilir :)

asıl sen bak ben çok yormuyorum da sen sil süpür hepsini aynı anda yapmışsın minik ihtimalinide hesaba kat :)
 

ohh çok şükür allah iyilikler versin :) enfeksiyon ilaçla geçer inşallah şimdiden sonra iletişime geçmeye başlarsınız :) evet bu profille senin farkın kalmayacak sanırım çok sevimli o günleride görücez allah izin verirse :) işte bizde size yetişmeye çalışıyoruz :)
 
CANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…