benimde hep sol ağrım var hatta dün baya bi yürüdüm yürürken sol kadıgım yine fena sancılandı hatta bacagıma dogru yayıldı ağrısı.. benım kuzenımn eşi yeni hamile 5 haftalık. oda adet sancısı cekiyorum diyodu ama olmadı bebiş çıktı.. şimdide adet sancım devam ediyo dedi.. belli olmaz yani cnm :)Bilmiyorum cnm bu zamana kadar hep sol da ağrım vardı sağdan girince gece de karın ağrım olunca acaba mı diyorum
canım nedense içimde olumsuz olacak diye bi his var hatta kesin regl olucam diye düşünüyorum :)asıl sen bak ben çok yormuyorum da sen sil süpür hepsini aynı anda yapmışsın minik ihtimalinide hesaba kat :)
canım herşey duruyo gerçekten de benim evde.Ama eşim sağolsun çok destek oluyor.Sen dinlen ben yapıcam hiç girme mutfağa filan dedi.Hatta 2 gündür mutfağa adım atmadım.Kendisi çok çok güzel yemek yapar ama ardından 1 saat mutfak temizlerdim ben.Şimdi temizliğini de kendisi yapınca yaklaşık 3 saat sürüyor.Akşam mutfaktan çıktığında saat 11 di .Yazık benim kocama
Kuşum eksik kalsın ama olmuş hemde hiç belirtim yok sadece hafif bir kasık batması... İnfex diye antibiyotik ve urocare diye tek icimlik toz..:)
CANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Tabii bbekliyoruz sizi heyecanla tatlim benimm...elisa catlatti beni ama gerçekten...bir yapmadı test deli kiz :):)ohh çok şükür allah iyilikler versin :) enfeksiyon ilaçla geçer inşallah şimdiden sonra iletişime geçmeye başlarsınız :) evet bu profille senin farkın kalmayacak sanırım çok sevimli o günleride görücez allah izin verirse :) işte bizde size yetişmeye çalışıyoruz :)
oh maşallah canımm çok sevındımm.. en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin inş.. :)CANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
CANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
canım nedense içimde olumsuz olacak diye bi his var hatta kesin regl olucam diye düşünüyorum :)
Canım çok sevindim keşke bizimde artabilcek düzeyde olsaydı. Kaç ayda bu sonucu aldınız?
Şükür canim...n güzel haber darısı Bebise olsun insaAlllaaahhh:)CANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Canım çok sevindim keşke bizimde artabilcek düzeyde olsaydı. Kaç ayda bu sonucu aldınız?
Canim benim işler karışık hem hamileyim hem penisilin alerjim var o yüzden bu antibiyotiki verdi doktorumm:) geçirsin de dediğin gibi :)hmm anladım benim onlarda değil belki sen hamişsin diye etkisi biraz daha az bir şey vermiştir ya da muadilidir :) olsun geçirsinlerde :)
Ben geleyimcanım çalışan kadın için zor valla bende evde olmama ragmen bazen destek temizlikçi arıyorum.. şu sıralar fazla yormamaya bak kendini her an her şey olmuş olabilir :)
Canim benim işler karışık hem hamileyim hem penisilin alerjim var o yüzden bu antibiyotiki verdi doktorumm:) geçirsin de dediğin gibi :)
Seninki de geçsin hemenceciiik:)
Vaziyet bu :-/inşallah canım inşallah senin serçe parmak ne oldu?Sağlam mı?
Ben geleyimkira döke yaparım
Vaziyet bu :-/
Ohhhh ne guzel bakk umutsuzluk yok Allahim sifalar versin kecibooynuzuna devam et kuzum daha da iyi iolsun insallah bebislerde gelsinnn hooop hoopCANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?