2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bilmiyorum cnm bu zamana kadar hep sol da ağrım vardı sağdan girince gece de karın ağrım olunca acaba mı diyorum
benimde hep sol ağrım var hatta dün baya bi yürüdüm yürürken sol kadıgım yine fena sancılandı hatta bacagıma dogru yayıldı ağrısı.. benım kuzenımn eşi yeni hamile 5 haftalık. oda adet sancısı cekiyorum diyodu ama olmadı bebiş çıktı.. şimdide adet sancım devam ediyo dedi.. belli olmaz yani cnm :)

biz kendimiz yapınca onlar bi şey hissetmiyor ama onlar yapınca biz hemen yazık yoruldu diyoruz hiç gerek yok kıymetini bilir bi şey olmaz ama ayrıca eşine aferin :) yemek yapmak 1 maharetse mutfağı temizleyip toplamak 10 maharet ben onu bilirim :)

Kuşum eksik kalsın ama olmuş hemde hiç belirtim yok sadece hafif bir kasık batması... İnfex diye antibiyotik ve urocare diye tek icimlik toz..:)

hmm anladım benim onlarda değil belki sen hamişsin diye etkisi biraz daha az bir şey vermiştir ya da muadilidir :) olsun geçirsinlerde :)

Canım çok sevindim keşke bizimde artabilcek düzeyde olsaydı. Kaç ayda bu sonucu aldınız?

Tabii bbekliyoruz sizi heyecanla tatlim benimm...elisa catlatti beni ama gerçekten...bir yapmadı test deli kiz :):)

oh maşallah canımm çok sevındımm.. en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin inş.. :)

AYYYYYYYYYYYYYYYYYY BU BU AY ALDIĞIM EN EN EN GÜZEL HABER ÜZGÜNÜM BEBİŞLERE ÇOK SEVİNMİŞTİM AMA BUNA DAHA DA ÇOK SEVİNDİM İÇİMİN Bİ YANI BURUKTU NASIL BEKLEYECEK BİR SENE VAR BİZLERLE BURDA DİYE DÜŞÜNÜYORDUM Kİ BU HABER GELDİ ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ÇOK SEVİNDİM MOTİVASYONUNUZU HEP BÖYLE TUTUN AYNI BESLENMEYE DEVAM EDİN VE BOL BOL ÇALIŞIN ARTIK :) GÖZÜN AYDI :)

Şükür canim...n güzel haber darısı Bebise olsun insaAlllaaahhh:)

Canım çok sevindim keşke bizimde artabilcek düzeyde olsaydı. Kaç ayda bu sonucu aldınız?

bende aynısını düşündüm hemen :) acaba sizde kürlerle denesemiydiniz dondurdukları bir kenarda kalsa bir ay deneme şansı verseler ama bilemedim ki

hmm anladım benim onlarda değil belki sen hamişsin diye etkisi biraz daha az bir şey vermiştir ya da muadilidir :) olsun geçirsinlerde :)
Canim benim işler karışık hem hamileyim hem penisilin alerjim var o yüzden bu antibiyotiki verdi doktorumm:) geçirsin de dediğin gibi :)
Seninki de geçsin hemenceciiik:)

Canim benim işler karışık hem hamileyim hem penisilin alerjim var o yüzden bu antibiyotiki verdi doktorumm:) geçirsin de dediğin gibi :)
Seninki de geçsin hemenceciiik:)

oo o fenaymış çok şkür ki bu kadarıyla geçebilecek bir enfeksiyon hamileliğin olağan sorunlarından buna şükür :) amin inşallah bu ay geçer 4 gündür ço düzenli kullanıyorum fitilimi ilacımı iyi şu an sadece iki gündür çok akıntım vaar doktor rahmimi temizledi akıntı olmaz dedi ama bu ilaçların temizliğinden sanırm

Ohhhh ne guzel bakk umutsuzluk yok Allahim sifalar versin kecibooynuzuna devam et kuzum daha da iyi iolsun insallah bebislerde gelsinnn hooop hoop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…