- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
oh maşallah canımm çok sevındımm.. en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin inş.. :)
Ayagim yüzünden aksam benimki hazirladi yemegi ama yemege bi tuz atiyor mübarek tüm ocaga saciyor he guzel yapiyor ama dağıtıyorcanım herşey duruyo gerçekten de benim evde.Ama eşim sağolsun çok destek oluyor.Sen dinlen ben yapıcam hiç girme mutfağa filan dedi.Hatta 2 gündür mutfağa adım atmadım.Kendisi çok çok güzel yemek yapar ama ardından 1 saat mutfak temizlerdim ben.Şimdi temizliğini de kendisi yapınca yaklaşık 3 saat sürüyor.Akşam mutfaktan çıktığında saat 11 di .Yazık benim kocama
AYYYYYYYYYYYYYYYYYY BU BU AY ALDIĞIM EN EN EN GÜZEL HABER ÜZGÜNÜM BEBİŞLERE ÇOK SEVİNMİŞTİM AMA BUNA DAHADA ÇOK SEVİNDİM İÇİMİN Bİ YANI BURUKTU NASIL BEKLEYECEK BİR SENE VAR BİZLERLE BURDA DİYE DÜŞÜNÜYORDUM Kİ BU HABER GELDİ ÇOK ŞÜKÜR ÇOK ÇOK SEVİNDİMMOTİVASYONUNUZU HEP BÖYLE TUTUN AYNI BESLENMEYE DEVAM EDİN VE BOL BOL ÇALIŞIN ARTIK :) GÖZÜN AYDI :)
Sis ayagim ya aksam daha kötüydü bugün biraz iyi yürürken cok sorun yok da namazda ve uyurken biraz can yakıyortam sordum bunu gördüm şiş gibi ama ayakların normalde nasıl biilemiyoruz
Ohhhh ne guzel bakk umutsuzluk yok Allahim sifalar versin kecibooynuzuna devam et kuzum daha da iyi iolsun insallah bebislerde gelsinnn hooop hoop
Amin canım ya bende çok sevindim Allah razı olsun canım. İnşallah bebiş haberi alır onada seviniriz. Rabbime şükürler olsun
Çok şükür canim beniiim...oo o fenaymış çok şkür ki bu kadarıyla geçebilecek bir enfeksiyon hamileliğin olağan sorunlarından buna şükür :) amin inşallah bu ay geçer 4 gündür ço düzenli kullanıyorum fitilimi ilacımı iyi şu an sadece iki gündür çok akıntım vaar doktor rahmimi temizledi akıntı olmaz dedi ama bu ilaçların temizliğinden sanırm
canim insallah bebis haberini alicaz allahimizin izniyle. Cok sevindim senin adina mus mutlu oldum hayirli haberlerlerini bekliyoruzzzzAmin canım ya bende çok sevindim Allah razı olsun canım. İnşallah bebiş haberi alır onada seviniriz. Rabbime şükürler olsun
Ah kaygılım Allah razı olsun. Benimde içim buruktu biraz ama yinede üzülmemeye çalışıyodum. Bu haber gelince sanki çocuğum olmuş gibi sevindim. Artık eşiminde benimde morellerimiz yüksek çok şükür. Hepinizden Allah razı olsun mutluluğuna ortak oldunuz
Sis ayagim ya aksam daha kötüydü bugün biraz iyi yürürken cok sorun yok da namazda ve uyurken biraz can yakıyor
kuzular bir sorum olacaktı...
dün gezmeye çıkmıştım ve baya yürümek durumunda kaldım.. yürüdükçe sol kasıgıma ağrı girdi yoğun şekilde arttı ağrım .. ve bi ara da bacagıma vurdu agrısı.. üstüne basamayacak şekilde şiddetlendi ve topallamak zorunda kaldım..BATımda yarın...
fikir ve yorumlarınızı bekliyorum özellikle hamiş arkadaslardan böyle bişey yaşayanlar varmı :)
Şükür canim...n güzel haber darısı Bebise olsun insaAlllaaahhh:)
insallah sen hamissindir benimde buay sag tarafima olduydu ikigune regli olmustum insallah senden hamis haberi alirizkuzular bir sorum olacaktı...
dün gezmeye çıkmıştım ve baya yürümek durumunda kaldım.. yürüdükçe sol kasıgıma ağrı girdi yoğun şekilde arttı ağrım .. ve bi ara da bacagıma vurdu agrısı.. üstüne basamayacak şekilde şiddetlendi ve topallamak zorunda kaldım..BATımda yarın...
fikir ve yorumlarınızı bekliyorum özellikle hamiş arkadaslardan böyle bişey yaşayanlar varmı :)
Çok şükür canim beniiim...
İyi ya atıyordur enfeksiyonunu tatlim inşaAllah... Bela bisey bu enfeksiyon... Bir daha uğramasın bize :):)
Senin kaç gün kaldı bata belli miiii:)
Ewt cnm öyle tabi de sabahleyin çok neşeliydim oysa içim de bi korku var şuan ruh halim değişti birden ne bileyim akşama götürsem kırmızıları valla çok üzülürümbenimde hep sol ağrım var hatta dün baya bi yürüdüm yürürken sol kadıgım yine fena sancılandı hatta bacagıma dogru yayıldı ağrısı.. benım kuzenımn eşi yeni hamile 5 haftalık. oda adet sancısı cekiyorum diyodu ama olmadı bebiş çıktı.. şimdide adet sancım devam ediyo dedi.. belli olmaz yani cnm :)
Allah korumus zaten ya cok şükür petegi dun kapattik ama dün hava cok guzeldi piştim bile gece bubaksam ayak alacak da yerine takacagiz temizlik sevkim de kacti zaten dünbu kadarıyla kaldığına dua etneyse inşallah çok daha iyi olur zorlama sakın sakar şirin :) kalorifer ne oldu çalışıyor mu petek bu soğukta bi de hasta olmayasın
senden de razı olsun bende inan çocuk haberi almış kadar sevindim denersin olmaz işte çabalarsın ama umut vardır ama sizin durumda hiç deneme olmayacak diye üzülmüştüm .çok güzel rabbim bu sabırdan ve umudunuzu yitirmeden kürleri uygulamanızdan ötürü bu sevinci yaşattı bence size hadi bakalım bundan sonra siz çabalayın:)
canım bende kendime kızıyorum baya bii yordum kendimi..canım ben bilemiyorum ama hamiş olma ihtimalin var kendini uzun süre yormaman gerektiğini biliyorsun di mi neden bu yürümelerkızayım mı sana :) inşallah bebişin seninledir bu ağrılar ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?