2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayagim yüzünden aksam benimki hazirladi yemegi ama yemege bi tuz atiyor mübarek tüm ocaga saciyor he guzel yapiyor ama dağıtıyor

Ah kaygılım Allah razı olsun. Benimde içim buruktu biraz ama yinede üzülmemeye çalışıyodum. Bu haber gelince sanki çocuğum olmuş gibi sevindim. Artık eşiminde benimde morellerimiz yüksek çok şükür. Hepinizden Allah razı olsun mutluluğuna ortak oldunuz

Çok şükür canim beniiim...
İyi ya atıyordur enfeksiyonunu tatlim inşaAllah... Bela bisey bu enfeksiyon... Bir daha uğramasın bize :):)
Senin kaç gün kaldı bata belli miiii:)

kuzular bir sorum olacaktı...

dün gezmeye çıkmıştım ve baya yürümek durumunda kaldım.. yürüdükçe sol kasıgıma ağrı girdi yoğun şekilde arttı ağrım .. ve bi ara da bacagıma vurdu agrısı.. üstüne basamayacak şekilde şiddetlendi ve topallamak zorunda kaldım..BATımda yarın...

fikir ve yorumlarınızı bekliyorum özellikle hamiş arkadaslardan böyle bişey yaşayanlar varmı :)

Amin canım ya bende çok sevindim Allah razı olsun canım. İnşallah bebiş haberi alır onada seviniriz. Rabbime şükürler olsun
canim insallah bebis haberini alicaz allahimizin izniyle. Cok sevindim senin adina mus mutlu oldum hayirli haberlerlerini bekliyoruzzzz

senden de razı olsun bende inan çocuk haberi almış kadar sevindim denersin olmaz işte çabalarsın ama umut vardır ama sizin durumda hiç deneme olmayacak diye üzülmüştüm .çok güzel rabbim bu sabırdan ve umudunuzu yitirmeden kürleri uygulamanızdan ötürü bu sevinci yaşattı bence size hadi bakalım bundan sonra siz çabalayın:)

Sis ayagim ya aksam daha kötüydü bugün biraz iyi yürürken cok sorun yok da namazda ve uyurken biraz can yakıyor

bu kadarıyla kaldığına dua et neyse inşallah çok daha iyi olur zorlama sakın sakar şirin :) kalorifer ne oldu çalışıyor mu petek bu soğukta bi de hasta olmayasın

canım ben bilemiyorum ama hamiş olma ihtimalin var kendini uzun süre yormaman gerektiğini biliyorsun di mi neden bu yürümeler kızayım mı sana :) inşallah bebişin seninledir bu ağrılar ondandır

insallah sen hamissindir benimde buay sag tarafima olduydu ikigune regli olmustum insallah senden hamis haberi aliriz

Çok şükür canim beniiim...
İyi ya atıyordur enfeksiyonunu tatlim inşaAllah... Bela bisey bu enfeksiyon... Bir daha uğramasın bize :):)
Senin kaç gün kaldı bata belli miiii:)

evet uğramasın biz temiziz dr enfeksiyon dedikçe kendimi pis hissediyorum :) benim normal döngüme dönerse 6 günüm var ama 40 günde bir oldum iki aydır ilaçlar vs etkisinden diye düşünüp umuyorum yine aynısı olursa daha 11 günüm var bugün 29. günüm

Ewt cnm öyle tabi de sabahleyin çok neşeliydim oysa içim de bi korku var şuan ruh halim değişti birden ne bileyim akşama götürsem kırmızıları valla çok üzülürüm

bu kadarıyla kaldığına dua et neyse inşallah çok daha iyi olur zorlama sakın sakar şirin :) kalorifer ne oldu çalışıyor mu petek bu soğukta bi de hasta olmayasın
Allah korumus zaten ya cok şükür petegi dun kapattik ama dün hava cok guzeldi piştim bile gece bubaksam ayak alacak da yerine takacagiz temizlik sevkim de kacti zaten dün gecen ay da diger ayagima yag tenekesini düşürdüğümu de goz önüne alirsak haklilik payin var sakarlik konusunda

Evet canım doğru diyorsun. Rabbineteslim etmiştik kendimizi bize bu haberi yolladı. Rabbimin mucizeleri bitmez . Çok şükürler olsun Allahıma

canım ben bilemiyorum ama hamiş olma ihtimalin var kendini uzun süre yormaman gerektiğini biliyorsun di mi neden bu yürümeler kızayım mı sana :) inşallah bebişin seninledir bu ağrılar ondandır
canım bende kendime kızıyorum baya bii yordum kendimi.. inş. kuzumm

KIZLAR BEN BU AY ÇOK ÇİKOLATA YİYORUM AYIPTIR SÖYLEMESİ EVET REJİMDEYİM EKMEK VS MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ TÜKETİYORUM AMA ÇİKO KRİZİ BIRAKMIYOR Bİ EKSİKLİĞE BAĞLI OLABİLİR Mİ ŞEKER HASTALIĞINA FLN ?KİLO İÇİN DİKKAT EDERKEN TÜM GÜN GAYRETİM GİDİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…