Evet canım doğru diyorsun. Rabbineteslim etmiştik kendimizi bize bu haberi yolladı. Rabbimin mucizeleri bitmez . Çok şükürler olsun Allahıma
canım bende kendime kızıyorum baya bii yordum kendimi..inş. kuzumm
canim insallah bebis haberini alicaz allahimizin izniyle. Cok sevindim senin adina mus mutlu oldum hayirli haberlerlerini bekliyoruzzzz
Allah korumus zaten ya cok şükür petegi dun kapattik ama dün hava cok guzeldi piştim bile gece bubaksam ayak alacak da yerine takacagiz temizlik sevkim de kacti zaten düngecen ay da diger ayagima yag tenekesini düşürdüğümu de goz önüne alirsak haklilik payin var sakarlik konusunda
canim bugunlerde pek takilamiyorum elisi merak ediyorum hemen bakip kapatiyorum yogun tempodayiz senden naber gecmiside okuyamiyorum insallah guzel haberler aliriz ozledim sizi yaaevet @elisa belki yarın bir predictor yapar :):):)
Cok sevindim cnm şimdi sıra bebiste inş
Hmm...daha önceleri ateşini ölçüyor muydun canim...herkeste farklı oluyor ya kuşum...benim hep 36.7 ydi... Kasık ağrın nasilpeki :)?
nerisbebek cnm çok sevindim ya maşallah gelsin bebiş çok bekletmeden inşallah :)
BAT karanlıkhala gülüyorum başıma bir iş gelirse sana güldüğüm için sakar şakirde ben olurum artık neyse petek iyi ya senin ayak davul olsada sorun değil bata kaç gün kaldı ?
heyyy benım bebegımı calmıssınİnşallah canım teşekkür ederim çok sağolun
heyyy benım bebegımı calmıssın
Aaa bebeklerimiz ikiz çıktı :)
Saolasin canim benim rabbim hepimizin gönlüne gore versin...Anladım canım günde bir kez iyidir yeterli görünüyo 400 mgc kadar alinmasi gerekiyor hergün. 1 tanesinde de bu mevcut zaten. İçin rahat olsun canım içmeye devam
Bizde seni seviyoruz şekerim :)))Sağol tatlım benim amin inşallah. Hepinizi çok seviyorum mm :)
evet ben bu kıza vuruldum sende vvurulmussun :) bu arada guzel haberını okuudum masallah masallah ınsallah bebeklerımızde gelır :)
canim bugunlerde pek takilamiyorum elisi merak ediyorum hemen bakip kapatiyorum yogun tempodayiz senden naber gecmiside okuyamiyorum insallah guzel haberler aliriz ozledim sizi yaa
BAT karanlıksozde 16sinds bekliyorum ama hiiiic bi belirti yok ya ayak meselesine gelince diger ayagimin sizisi gecmedi soguk vurunca agriyordu simdi bir de bu aman ha dikkat et valla ven alistim artik
hamile değilim ki benHımm öyle mi diyorsun. Zaten ben ateşi takip etmiyorum sadece yum günlerine dikkat etmeye çalışıyoruz bu sanki yum günlerini doğru gösteriyor. Hamile kalmanda etkili olmuştur heralde
Vaziyet bu :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?