2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet canım doğru diyorsun. Rabbineteslim etmiştik kendimizi bize bu haberi yolladı. Rabbimin mucizeleri bitmez . Çok şükürler olsun Allahıma

evet sen büyüksün yarabbim sen bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarıda göster tez zamanda inşallah :)

Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız. Birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz. Rabbim sevincime ortak etti sizi. İnşallah burada herkes güzel haberler verir yine birlikte bayram yaşarız
canim insallah bebis haberini alicaz allahimizin izniyle. Cok sevindim senin adina mus mutlu oldum hayirli haberlerlerini bekliyoruzzzz

hala gülüyorum başıma bir iş gelirse sana güldüğüm için sakar şakirde ben olurum artık neyse petek iyi ya senin ayak davul olsada sorun değil bata kaç gün kaldı ?

Hmm...daha önceleri ateşini ölçüyor muydun canim...herkeste farklı oluyor ya kuşum...benim hep 36.7 ydi... Kasık ağrın nasilpeki :)?

batma nasıl bılmıyorum ama yururken ustune yatarken agrım oluyor atesım once 36.6 oldu bebek olmadı :)bu ayda adetımden sonra 35.7 dı bugun 36.3 cıktı kasık agrılarım sureklı var ama goguslerde eskıden cok acırdı sımdı oda yok ınsallah kıst olmamıstır ya gercı kontrole gıttıgımde doktor catlamak uzere dedı ama

hala gülüyorum başıma bir iş gelirse sana güldüğüm için sakar şakirde ben olurum artık neyse petek iyi ya senin ayak davul olsada sorun değil bata kaç gün kaldı ?
BAT karanlık sozde 16sinds bekliyorum ama hiiiic bi belirti yok ya ayak meselesine gelince diger ayagimin sizisi gecmedi soguk vurunca agriyordu simdi bir de bu aman ha dikkat et valla ven alistim artik

canim bugunlerde pek takilamiyorum elisi merak ediyorum hemen bakip kapatiyorum yogun tempodayiz senden naber gecmiside okuyamiyorum insallah guzel haberler aliriz ozledim sizi yaa

bizde özledik arada bir yazabiliyorsun görüyorum elisa bekliyorum yarın öbürgün test yapacak inşallah sonuçlar iyi olur :)

BAT karanlık sozde 16sinds bekliyorum ama hiiiic bi belirti yok ya ayak meselesine gelince diger ayagimin sizisi gecmedi soguk vurunca agriyordu simdi bir de bu aman ha dikkat et valla ven alistim artik

evet benimde sözde 16sı tık yok 40ı bulacak yine sanırım ayakları yukarı koy dinlensinler mikrop kapmasınlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…