- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Saolasin canim benim rabbim hepimizin gönlüne gore versin...
CANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
biz kendimiz yapınca onlar bi şey hissetmiyor ama onlar yapınca biz hemen yazık yoruldu diyoruz hiç gerek yok kıymetini bilir bi şey olmazama ayrıca eşine aferin :) yemek yapmak 1 maharetse mutfağı temizleyip toplamak 10 maharet ben onu bilirim :)
kizlar ben hala adet olmadim lavaboya gittigimde peceteye bir damla kan geldi tekrar kuruladim birsey yoktu diger gittigimdede gelmedi
Okonuda hakkını yiyemem eşimin .Temizliğe de yardım eder hep.Ama çok çok yavaş.Bana fenalıklar basıyor o birşey yapana kadar.Yok çok da üzülmüyorum yani hayat müşterek ne de olsa .O evde beraber yaşıyoruz işini de beraber yapıcaz tabi.Zaten evdeki dağınıklığın %80 bizzat eşim kaynaklı.O yüzden hiiiiç sesini çıkarmadan yardım ediyor
kizlar ben hala adet olmadim lavaboya gittigimde peceteye bir damla kan geldi tekrar kuruladim birsey yoktu diger gittigimdede gelmedi
süper bir haber bu çok çok sevindim bak beklemene gerek kalmadı Rabbim yeter ki ol desin....İnşallah güzel haberlerini alırız yakın zamanda
İnsallah canim gelmesinler 9 aycik beklesinlerBu saate kadar gelmedi herhalde daha gelmez öyle umuyorum :):):)
Evet en guzel hediyem olacak insallahhayatının en güzel doğum günü hediyesi olacak o zaman miniğinin pıt pıt ları.
evet sen büyüksün yarabbim sen bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarıda göster tez zamanda inşallah :)
Çok sağol cemrem. Evet beklemicem çok şükür. Cumartesi yumurtalara bakılacak ilişki günlerini söyleyecek. Tekrar umutla elimizden geleni yapıp bekleyecez inşallah. Gerçekten bi kez daha gördüm Rabbimin büyüklüğünü. Sabretmek ve sabrın karşılığını almak güzel şey... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
nerisbebek canim cok sevindim sonuclara insallah miniginde gelmesi yakindir hayirlisiyla
kızlar dr bana önlem amaçlı progestan verdi.Biraz baş dönmesi uyku mide bulantısı yapabilir dedi.Birazı buysa Allah çoğundan korusun.Dünyayı çift görüyorum resmen
İnsallah yerlesmedir canimkizlar ben hala adet olmadim lavaboya gittigimde peceteye bir damla kan geldi tekrar kuruladim birsey yoktu diger gittigimdede gelmedi
Bulassin insallah aminnnnSağol benim güzel hamişim inşallah canım inşallah senden bize de hamilelik bulaşsın inşallah :)
doktor bana c tesi eğer hamilelik varsa bi iki gün içinde bi şey oluşmuş olabilir dedi o zaman yum çatlamış demektir di mi çatlamamış olsa oluşabilir demezdi oluşacak derdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?