2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

süper bir haber bu çok çok sevindim bak beklemene gerek kalmadı Rabbim yeter ki ol desin....İnşallah güzel haberlerini alırız yakın zamanda

Okonuda hakkını yiyemem eşimin .Temizliğe de yardım eder hep.Ama çok çok yavaş.Bana fenalıklar basıyor o birşey yapana kadar.Yok çok da üzülmüyorum yani hayat müşterek ne de olsa .O evde beraber yaşıyoruz işini de beraber yapıcaz tabi.Zaten evdeki dağınıklığın %80 bizzat eşim kaynaklı.O yüzden hiiiiç sesini çıkarmadan yardım ediyor

haklısın ama olsun çabalaması güzel :):) benimkide yardım ederken ortalığı batırabiliyor o yüzden ona çamaşır asma toplama süpürge tarzı işler veriyorum :) mutfağı sever karışmayı ama batırıyor ben demeden kendi anlıyor kızdığımı

bebiş yerleşiyor olmasın?Benim de öyle oldu.Dr yerleşme kanamasıdır o dedi,tabi ben senin kadar sabırlı olmadığımdan öncesinde test yapmıştım.Lekeyi görünce de aklım başımdan gitmişti.İnşallah miniğin yerleşiyordur
kizlar ben hala adet olmadim lavaboya gittigimde peceteye bir damla kan geldi tekrar kuruladim birsey yoktu diger gittigimdede gelmedi

Çok sağol cemrem. Evet beklemicem çok şükür. Cumartesi yumurtalara bakılacak ilişki günlerini söyleyecek. Tekrar umutla elimizden geleni yapıp bekleyecez inşallah. Gerçekten bi kez daha gördüm Rabbimin büyüklüğünü. Sabretmek ve sabrın karşılığını almak güzel şey... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
süper bir haber bu çok çok sevindim bak beklemene gerek kalmadı Rabbim yeter ki ol desin....İnşallah güzel haberlerini alırız yakın zamanda

kızlar dr bana önlem amaçlı progestan verdi.Biraz baş dönmesi uyku mide bulantısı yapabilir dedi.Birazı buysa Allah çoğundan korusun.Dünyayı çift görüyorum resmen

Amin canım inşallah.En kısa zamanda bebişin sana gelecek inşallah

kızlar dr bana önlem amaçlı progestan verdi.Biraz baş dönmesi uyku mide bulantısı yapabilir dedi.Birazı buysa Allah çoğundan korusun.Dünyayı çift görüyorum resmen

biri daha ondan çok çekmişti kimdi hatırlamıyorum ama mecbur kullanmaya çalış :)

Tabiki kuzum çatlamasa ilişki günlerini bile söylemiyolar. Bi çaresine bakıyorlar. Çatlamış ki oluşur demiş. İnşallah oluşmuştur fıstığım yaaa
doktor bana c tesi eğer hamilelik varsa bi iki gün içinde bi şey oluşmuş olabilir dedi o zaman yum çatlamış demektir di mi çatlamamış olsa oluşabilir demezdi oluşacak derdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…