2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tabiki kuzum çatlamasa ilişki günlerini bile söylemiyolar. Bi çaresine bakıyorlar. Çatlamış ki oluşur demiş. İnşallah oluşmuştur fıstığım yaaa

kısmet rabbime kalmış :) öyleyse en azından batımı beklediğim bir tarih oldu batımın 16sına gelmesi gerek yaşasın :)

Catlamistir canim catlamasa yum gorurdu

daha önce gittiğimde bi şey dememişti neden olmasın demişti bir hafta sonra baktığında belki bi iki gün içinde bir şey oluşmuş olabilir dedi :) o zaman çatlamıştır büyük ihtimal :)

daha önce gittiğimde bi şey dememişti neden olmasın demişti bir hafta sonra baktığında belki bi iki gün içinde bir şey oluşmuş olabilir dedi :) o zaman çatlamıştır büyük ihtimal :)
Evet canim catlamistir insallah bebisin hayirlisiyla gobusune konmustur

hmmm yarın belki zor görünür sizin keseniz .Benim dr bi hesap yaptı pzt karından görürüz dedi.İstersen dayanabilirsen sen de bekle pzt yi.O gün ikimizde görürüz inşallah
Benm degerim de bugun 1092 olmus allahima sukurler olsun minik kusum annesine siki siki tutundu

Oyy canim bir an evvel ol inşaAllah , olumlu düşün olumlu olsun tatlimm...:)

anladım balım fırsat buldukça gel...cinsiyeti öğrenince söyle cinsiyet tablosuna ekliyim seni

Aynen canım nedir bu böyle.İş yerinde resmen sarhoş gibiydim.Dünyam şaştı.Şimdi biraz geçti etkisi tek görmeye başladım dünyayı.Günde 2 kere kullanıcakmışım bir de.Kalp atışına kadar da kullanıcam yaklaşık 3 hafta sarhoş gezicem sanırsam
Progestan bende kullandım... Kahve akıntım olmuştu bir kerelik...aman Allahım sarhoşluk nedir bilmem ama sarhoş gibiydim... Baş dönmesi halsizlik uyku... Katlandık mecburen:)

yerleşme kanaması mı acaba kan kırmızı mıydı ?

İnsallah yerlesmedir canim

Artik test yapsan canm pozitifse progestan falan baslaar doktorun insallah yerlesmedir yaa

Kızlar sımdı pc nın basına gectım gecmısı tam okuyamadım hepınız merak edıyorsunuz bılıyorum sagolun bende suan ınanılmaz merak ıcerısındeyım ve bugun adet olmadıgıma hala ınamıyorumdegısık hıssedıyorum olurum dıye beklıyordum hatta bugun kac defa oldum dıye lavaboya gıttım...
bır damlacık kadar kan geldı kırmızıydı dıye hatırlıyorumm...
benım dun sag kasıgımda genıs bır bolge bıber surmussun gıbı degısık bır sekılde yanmaya basladı yaklasık 1 dk surdu bugunde alt karnıda hanı sezeryanda dogum yapıldıgında dıkıs atılan bolgenın oldugu yrde degısık bırsey var sancı degıl yanma degıl tarıf edemıyorum esım heveslendım 5 gun daha bekleyelım eger olmazsan test yapalım dedı bende tama dedım esımı dınleyecegım canlar bu defa dah aoncede kararlastırdgım gıbı kısmet olursa 16 da test yapacagım gecen aydan kendıme sozum var cunku dualarını eksık etmeyın kızlar kendımı tuhaf hıssedıyorum eger bebegım gelmısse Rabbım korusun bana bagıslasın bırsey olmasın hepınızı opuyorum...

Ne güzel 28gunde adet görenlere çok ozeniyorum ya ben su an 45. Gundeym ve galiba 7gun geciktim yani geciktim mi onu bile bilmiyorum Mogami batı bilemiyorum pek giremiyorum bu aralar netim yok
kuzum aralık batında yoksun ama öylesine bi bat ve denemeni söylersen ekliyim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…