Catlamistir canim catlamasa yum gorurdudoktor bana c tesi eğer hamilelik varsa bi iki gün içinde bi şey oluşmuş olabilir dedi o zaman yum çatlamış demektir di mi çatlamamış olsa oluşabilir demezdi oluşacak derdi ?
Tabiki kuzum çatlamasa ilişki günlerini bile söylemiyolar. Bi çaresine bakıyorlar. Çatlamış ki oluşur demiş. İnşallah oluşmuştur fıstığım yaaa
Catlamistir canim catlamasa yum gorurdu
Evet canim catlamistir insallah bebisin hayirlisiyla gobusune konmusturdaha önce gittiğimde bi şey dememişti neden olmasın demişti bir hafta sonra baktığında belki bi iki gün içinde bir şey oluşmuş olabilir dedi :) o zaman çatlamıştır büyük ihtimal :)
Benm degerim de bugun 1092 olmus allahima sukurler olsun minik kusum annesine siki siki tutunduhmmm yarın belki zor görünür sizin keseniz .Benim dr bi hesap yaptı pzt karından görürüz dedi.İstersen dayanabilirsen sen de bekle pzt yi.O gün ikimizde görürüz inşallah
Artik test yapsan canm pozitifse progestan falan baslaar doktorun insallah yerlesmedir yaakizlar ben hala adet olmadim lavaboya gittigimde peceteye bir damla kan geldi tekrar kuruladim birsey yoktu diger gittigimdede gelmedi
biri daha ondan çok çekmişti kimdi hatırlamıyorum ama mecbur kullanmaya çalış :)
Oyy canim bir an evvel ol inşaAllah , olumlu düşün olumlu olsun tatlimm...:)evet uğramasın biz temiziz dr enfeksiyon dedikçe kendimi pis hissediyorum:) benim normal döngüme dönerse 6 günüm var ama 40 günde bir oldum iki aydır ilaçlar vs etkisinden diye düşünüp umuyorum yine aynısı olursa daha 11 günüm var bugün 29. günüm
Benm degerim de bugun 1092 olmus allahima sukurler olsun minik kusum annesine siki siki tutundu
doktor bana c tesi eğer hamilelik varsa bi iki gün içinde bi şey oluşmuş olabilir dedi o zaman yum çatlamış demektir di mi çatlamamış olsa oluşabilir demezdi oluşacak derdi ?
Artik test yapsan canm pozitifse progestan falan baslaar doktorun insallah yerlesmedir yaa
Progestan bende kullandım... Kahve akıntım olmuştu bir kerelik...aman Allahım sarhoşluk nedir bilmem ama sarhoş gibiydim... Baş dönmesi halsizlik uyku... Katlandık mecburen:)canım sana progestan verdi mi dr?Bana verdi hatta kalp atışına kadar kullanalım dedi.
anladım balım fırsat buldukça gel...cinsiyeti öğrenince söyle cinsiyet tablosuna ekliyim senibende sizi çoook özlüyorum ama işlerimiz çok yoğun o yüzden giremiyorum evde de bulantılardan başım kalkmıyordu yavaş yavaş iyileşiyoruz inşaallah bu hafta sonu bebişimizi göreceğiz merak ediyorum çok:)
Progestan bende kullandım... Kahve akıntım olmuştu bir kerelik...aman Allahım sarhoşluk nedir bilmem ama sarhoş gibiydim... Baş dönmesi halsizlik uyku... Katlandık mecburen:)
deneme ve batı bir arada yazar mısınCanım bat 14 Aralık
hayırlısı balım zamanını bekliyor senin sıpakızlar benim kırmızılar geldiMogami kuzu benim yeni bat 8 ocak :)
yerleşme kanaması mı acaba kan kırmızı mıydı ?
bebiş yerleşiyor olmasın?Benim de öyle oldu.Dr yerleşme kanamasıdır o dedi,tabi ben senin kadar sabırlı olmadığımdan öncesinde test yapmıştım.Lekeyi görünce de aklım başımdan gitmişti.İnşallah miniğin yerleşiyordur
İnsallah yerlesmedir canim
Artik test yapsan canm pozitifse progestan falan baslaar doktorun insallah yerlesmedir yaa
kuzum aralık batında yoksun ama öylesine bi bat ve denemeni söylersen ekliyim seni...Ne güzel 28gunde adet görenlere çok ozeniyorum ya ben su an 45. Gundeym ve galiba 7gun geciktim yani geciktim mi onu bile bilmiyorumMogami batı bilemiyorum pek giremiyorum bu aralar netim yok
Vermedi canm benm lekelenmem hic olmadi cok sukur senin cok az olmus ya onun icin vermis olabilircanım sana progestan verdi mi dr?Bana verdi hatta kalp atışına kadar kullanalım dedi.
Vermedi canm benm lekelenmem hic olmadi cok sukur senin cok az olmus ya onun icin vermis olabilircanım sana progestan verdi mi dr?Bana verdi hatta kalp atışına kadar kullanalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?