2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzum o vakit dinleniyorsunbir güzel ve su iç bolca...sıpa aceleci çıktı hakkaten

Aynen öyle canım.Pazar akşamı günlük pedimde gördüm çok az birşey.Pzt sabahı sildiğimde nokta şeklindeydi.Devamı da gelmedi.Bugün dr um yerleşmedir o dedi.İnşallah seninki de öyledir.
Canım senın yerlesme kanaman nasıl oldu 1 damla seklındemı

Aynen öyle canım.Pazar akşamı günlük pedimde gördüm çok az birşey.Pzt sabahı sildiğimde nokta şeklindeydi.Devamı da gelmedi.Bugün dr um yerleşmedir o dedi.İnşallah seninki de öyledir.

ben ılk defa boyle bırsey yasadım canım kuzenıme gıdıyordum sabah yolda yıne dedımn kesın adet oldum dırek lavaboya gıttım hıcbırsey yoktu ve sık ıdrara cıkmaya basladım sureklı adet oldum hıssedıyorum kuzenımde dedı cok gıdıyorsun lavaboya bazen cok yapıyorum bazen az benım pedde brsey yok canım sadece sıldıgımde nokta seklınde geldı hemen tekrar sıldım gelmedı ınsallah benımkıde yerlesmedır canım ben cok tuhaf hıssıdıyorum ınanamıyorum olmadıgıma

ben kaç kere kasık ağrısından şüphelenip kesin hastalandım dedim.Hatta eczaneye test almaya giderken eşime aman almayalım karnım ağrıyo ne testi hastalanıcam dedim.Ama meğerse gelmiş bebişim.Tuvalet konusu fena zaten.İki de bir gidiyorum.Gece bile kalkıyorum.Canım inşallah gelmiştir bebişin.16 sına da var daha.Ama iyi ki izindesin.Daha çabuk geçer zaman

hımm anladım canım ınsallah gelmıstır bebegım yarınıda atlatırsam ıcım bırazdaha rahat edecek ama ben aglamak ıstıyorum suan canım gece tutabıldıgım kadar tutuyorum ama bugun daha sık gıtmeye basladım canım evet canım hem bu donemlerı dınlenerek gecırırım temızlık falanda yapmayacagım annem bır ped kırletebılırsın bıle dedı ben sende öyle olmustum dedı evet canım daha var ama zaman gecer Allah'ın ıznıyle ben bekelrım yeterkı bebegım saglıklı bır sekılde benımle olsun esım yıne heveslenmeye basladı canım ınsallah bu defa hevesı yarım kalmaz

Çooooooooooooook sevindim yaaa gözün aydın o vakit sıkı çalışın balım

inşallah canım.Evet evet durum netleşene kadar hiçbirşey yapma dinlen.Allah ın izni ile yarını da atlattın mı tamamdır inşallah bu iş.Eşler bir alemler zaten.Biz de kendimizi bırakıp onlar için üzülüyoruz sonra.Ama hayıırlısıyla bu ay üzülmiceksiniz siz.

İnşallah tatlım dedıgın gıbı uzulmeyızz Insallah Allah'ın ıznıyle yarınıda atlatırız canım evet canım kendımde uzulecegım ama esımın yuzunun dustugunu hevesının yarım kaldıgını gorunce kendımı bırakıp esıme uzuluyorum Rabbım hayırlı bır sekılde sevınmeyı nasıp etsın pekı ben sımdı hamıleysem nelere dıkkat etmem lazım canım bılmemden yanlıs bırsey yapmak ıstemıyorum

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Canım senın yerlesme kanaman nasıl oldu 1 damla seklındemı
Kuzum karışmak istemem işine...ama eğer ki bebis geldiyse önlem amaçlı ilac kullanman gerekebilir... Hareketlerine dikkat etmen de gerekebilir... Bu yüzden gebeligini öğrenmem daha iyi...varsa dikkat edersin ona göre...yoksa da kafan rahatlar... Sonra bebeğin gelmişse ve bir şey olursa daha çok uzulursun...

Kizlar dun disimin dolgusu dusmustu bugun hastaneye yaptrmaya gittim dis haric hsryerime baktilar ayrintili ultrasona gonderdiler beni minnosum el cirpiyordu anasi gibi halay basi cekecek doktor bize bi ultrason resmi verdi sadece ayaklari var

Kizlar dun disimin dolgusu dusmustu bugun hastaneye yaptrmaya gittim dis haric hsryerime baktilar ayrintili ultrasona gonderdiler beni minnosum el cirpiyordu anasi gibi halay basi cekecek doktor bize bi ultrason resmi verdi sadece ayaklari var
Hahaha Oyyyy oğlanın ellerini yerim disine ne olacakmis peki kuşum... maaşAllah barekAllah :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…