Vermedi canm benm lekelenmem hic olmadi cok sukur senin cok az olmus ya onun icin vermis olabilir
kuzum o vakit dinleniyorsunbir güzel ve su iç bolca...sıpa aceleci çıktı hakkatengunaydın sekerler dun doktora gıttım bebekın suyu azalmaya baslamıs hemen dınlenmeye baslaman lazım dedı calısyodum yarın ıtıbarı ıle ısı bırakıp evde yatıcam yatmassam bebek her an gelebılır dedı doktor en azından bı kac hafta daha ıcerde tutalım dedı hadı bakalım hayırlısı 2200 gr olmus bıraz daha kılo alması lazım sıpaanın bu abısınden de kotu cıktı hemen gelecek
P.tesi gitme karari aldik canm allah izin verirseçok şükür canım çok şükür.Bu durumda keseyi pzt den önce görebilirsin
aman aman vermesin hiçççç de gerek olmasın zaten inşallah.Evet bana önlem amaçlı verdi hem lekelenmem olduğu hemde önceden düşüğüm olduğu için verdi
P.tesi gitme karari aldik canm allah izin verirse
Canım senın yerlesme kanaman nasıl oldu 1 damla seklındemı
Aynen öyle canım.Pazar akşamı günlük pedimde gördüm çok az birşey.Pzt sabahı sildiğimde nokta şeklindeydi.Devamı da gelmedi.Bugün dr um yerleşmedir o dedi.İnşallah seninki de öyledir.
ben ılk defa boyle bırsey yasadım canım kuzenıme gıdıyordum sabah yolda yıne dedımn kesın adet oldum dırek lavaboya gıttım hıcbırsey yoktu ve sık ıdrara cıkmaya basladım sureklı adet oldum hıssedıyorum kuzenımde dedı cok gıdıyorsun lavaboya bazen cok yapıyorum bazen az benım pedde brsey yok canım sadece sıldıgımde nokta seklınde geldı hemen tekrar sıldım gelmedı ınsallah benımkıde yerlesmedır canım ben cok tuhaf hıssıdıyorum ınanamıyorum olmadıgıma
ben kaç kere kasık ağrısından şüphelenip kesin hastalandım dedim.Hatta eczaneye test almaya giderken eşime aman almayalım karnım ağrıyo ne testi hastalanıcam dedim.Ama meğerse gelmiş bebişim.Tuvalet konusu fena zaten.İki de bir gidiyorum.Gece bile kalkıyorum.Canım inşallah gelmiştir bebişin.16 sına da var daha.Ama iyi ki izindesin.Daha çabuk geçer zaman
Çooooooooooooook sevindim yaaa gözün aydın o vakit sıkı çalışın balımCANLARIMMMM BEN ÇOOOKKK MUTLUYUM YA ÇOOOOKKKK. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BİZİ SEVİNDİRDİ. EŞİMİN SPERM SONUÇLARI ÇIKTI. 30 MİLYON OLAN SİPERM 40 MİLYONA ÇIKMIŞ. %20 OLAN İLERİ HIZLI EN ÖNEMLİ OLANDA OYDUZATEN %50 OLMUŞ. RABBİMİN BİZE VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMIŞTIK ONLARMI FAYDA ETTU ACABA. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYORUM. DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI ARTIŞA. ÇOCUĞUNUZUN OLMAMASI İĆİN Bİ ENGELİNİZ YOK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ. EŞİM OPERASYON GEÇİRMEYECEK ÇOK MUTLUYUM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
hımm anladım canım ınsallah gelmıstır bebegım yarınıda atlatırsam ıcım bırazdaha rahat edecek ama ben aglamak ıstıyorum suan canım gece tutabıldıgım kadar tutuyorum ama bugun daha sık gıtmeye basladım canım evet canım hem bu donemlerı dınlenerek gecırırım temızlık falanda yapmayacagım annem bır ped kırletebılırsın bıle dedı ben sende öyle olmustum dedı evet canım daha var ama zaman gecer Allah'ın ıznıyle ben bekelrım yeterkı bebegım saglıklı bır sekılde benımle olsun esım yıne heveslenmeye basladı canım ınsallah bu defa hevesı yarım kalmaz
inşallah canım.Evet evet durum netleşene kadar hiçbirşey yapma dinlen.Allah ın izni ile yarını da atlattın mı tamamdır inşallah bu iş.Eşler bir alemler zaten.Biz de kendimizi bırakıp onlar için üzülüyoruz sonra.Ama hayıırlısıyla bu ay üzülmiceksiniz siz.
Kuzum karışmak istemem işine...ama eğer ki bebis geldiyse önlem amaçlı ilac kullanman gerekebilir... Hareketlerine dikkat etmen de gerekebilir... Bu yüzden gebeligini öğrenmem daha iyi...varsa dikkat edersin ona göre...yoksa da kafan rahatlar... Sonra bebeğin gelmişse ve bir şey olursa daha çok uzulursun...Canım senın yerlesme kanaman nasıl oldu 1 damla seklındemı
Cnm bende olmadım daha sulu pembe akıntım geldi peçeteye ama şimdi bi şey yokkizlar ben hala adet olmadim lavaboya gittigimde peceteye bir damla kan geldi tekrar kuruladim birsey yoktu diger gittigimdede gelmedi
Cnm sulu pembe akıntım geldi ama şimdi bi şey yok bilmiyorum devamı sonra gelir miİnsallah canim gelmesinler 9 aycik beklesinler
Ohhh maşallah cnm iyi haberler geliyor bugünBenm degerim de bugun 1092 olmus allahima sukurler olsun minik kusum annesine siki siki tutundu
Hahaha Oyyyy oğlanın ellerini yerim disine ne olacakmis peki kuşum... maaşAllah barekAllah :):)Kizlar dun disimin dolgusu dusmustu bugun hastaneye yaptrmaya gittim dis haric hsryerime baktilarayrintili ultrasona gonderdiler beni minnosum el cirpiyordu anasi gibi halay basi cekecek doktor bize bi ultrason resmi verdi sadece ayaklari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?