Hayırlısı artık cnm inşallah olumlu olur :)Kızlar sımdı pc nın basına gectım gecmısı tam okuyamadım hepınız merak edıyorsunuz bılıyorum sagolun bende suan ınanılmaz merak ıcerısındeyım ve bugun adet olmadıgıma hala ınamıyorumdegısık hıssedıyorum olurum dıye beklıyordum hatta bugun kac defa oldum dıye lavaboya gıttım...
bır damlacık kadar kan geldı kırmızıydı dıye hatırlıyorumm...
benım dun sag kasıgımda genıs bır bolge bıber surmussun gıbı degısık bır sekılde yanmaya basladı yaklasık 1 dk surdu bugunde alt karnıda hanı sezeryanda dogum yapıldıgında dıkıs atılan bolgenın oldugu yrde degısık bırsey var sancı degıl yanma degıl tarıf edemıyorum esım heveslendım 5 gun daha bekleyelım eger olmazsan test yapalım dedı bende tama dedım esımı dınleyecegım canlar bu defa dah aoncede kararlastırdgım gıbı kısmet olursa 16 da test yapacagım gecen aydan kendıme sozum var cunku dualarını eksık etmeyın kızlar kendımı tuhaf hıssedıyorum eger bebegım gelmısse Rabbım korusun bana bagıslasın bırsey olmasın hepınızı opuyorum...
Yarin halledelim dedi bakalim napacaklar oldum bugun hastanelerde gezmektenHahaha Oyyyy oğlanın ellerini yerim disine ne olacakmis peki kuşum... maaşAllah barekAllah :):)
inşallah kan en güzeli hiç gecikmen oldu mu daha önce olduysa bi 4 gün daha bekle ama olmadıysa kana baktırabilirsin :)
Sagol canim benimOyyy maşallah cnm
Ayyy canım ben JasmineALp e dedim ama yalnis olmuş. Belki de Allah söyletmistir bundan sonraki ay bakarsın hamile olursunhamile değilim ki ben
Slm canım devlet Hastanesinde mi ayrıntıli ultrason yapıldıKizlar dun disimin dolgusu dusmustu bugun hastaneye yaptrmaya gittim dis haric hsryerime baktilarayrintili ultrasona gonderdiler beni minnosum el cirpiyordu anasi gibi halay basi cekecek doktor bize bi ultrason resmi verdi sadece ayaklari var
Slm esma nasılsın canım bebeğin nasılHahaha Oyyyy oğlanın ellerini yerim disine ne olacakmis peki kuşum... maaşAllah barekAllah :):)
Cnm bi şey sorcam normalde bat 8 di bugünde akşamüstü sulu pembe akıntım geldi şu an yok yerleşme olabilir mi 13 gün önce yum zamanıydıSagol canim benim
Ya iyi gidiyordu bir süredir gecen ay yumurtlama gec oldu 5 gün de kimyasal gecikmesi etti gecikme on gün bu ay ne yumurtlama ne adet belirtisi var deli olaceyimevet benimde sözde 16sı tık yok 40ı bulacak yine sanırımayakları yukarı koy dinlensinler mikrop kapmasınlarda
Sagol canim buz dün koydum tine de şişti ben birde tül perde mağazasinda magaza sorumlusuydum he evlenmeden önceayyyy geçmiş olsun buz filan koy iyi gelir belki.Daha da tül perde asma sen
Arkadasim 5 yilda kirli sepetinin yerini öğretim bi bes yil sonra da icine atmayi ogrenecek inşallah diyorduOkonuda hakkını yiyemem eşimin .Temizliğe de yardım eder hep.Ama çok çok yavaş.Bana fenalıklar basıyor o birşey yapana kadar.Yok çok da üzülmüyorum yani hayat müşterek ne de olsa .O evde beraber yaşıyoruz işini de beraber yapıcaz tabi.Zaten evdeki dağınıklığın %80 bizzat eşim kaynaklı.O yüzden hiiiiç sesini çıkarmadan yardım ediyor
Bana da yapmisti bitsin diye gözünün icine bakıyordum :)kızlar dr bana önlem amaçlı progestan verdi.Biraz baş dönmesi uyku mide bulantısı yapabilir dedi.Birazı buysa Allah çoğundan korusun.Dünyayı çift görüyorum resmen
Çooooooooooooook sevindim yaaa gözün aydın o vakit sıkı çalışın balım
Canim benim yerlesme kanamasi da olabilir inşallah kese olustuysa damara baski yapip catlatmasi yuzunden kanama olabiliyor minik minik o olmus da olabilirben ılk defa boyle bırsey yasadım canım kuzenıme gıdıyordum sabah yolda yıne dedımn kesın adet oldum dırek lavaboya gıttım hıcbırsey yoktu ve sık ıdrara cıkmaya basladım sureklı adet oldum hıssedıyorum kuzenımde dedı cok gıdıyorsun lavaboya bazen cok yapıyorum bazen az benım pedde brsey yok canım sadece sıldıgımde nokta seklınde geldı hemen tekrar sıldım gelmedı ınsallah benımkıde yerlesmedır canım ben cok tuhaf hıssıdıyorum ınanamıyorum olmadıgıma
Keçi boynuzu gerçekten çok güzel mucize bir nimet.Canım mogamim ćoook sağolll... Aynen çalışmaya devam. Sahalara dönüyorum tekrar. Bakalım hayırlısı
Canim slm benim ates sürekli 36.7 hic düşmüyor bilemiyorum hayirlisi insllh ikimizde hamisizdir ve digerleri ^rabbi hebli mines salihin^ bugünlerde bunu dillendiriyom36.9 du bu sabah ama perşembe ya da cuma sabahı düşmemesi gerek canım senin kaç
Oy canim ya... İnşaAllah hallederler yarın... Rabbim dermansiz dert vermesin..:-Yarin halledelim dedi bakalim napacaklar oldum bugun hastanelerde gezmekten
Hayir cnm universite hastanesine sevk etti orda perinotolog mudr nedr o bakti 30 dk bakti mide bobrek kalp beyin goz burun ayaklar el parmaklarina kdr bakti :)Slm canım devlet Hastanesinde mi ayrıntıli ultrason yapıldı
Wealeykumselam tatlim, iyiyiz çok şükür... Siz nasılsınız , buyudunuz kocaman oldunuz maaşAllah :)Slm esma nasılsın canım bebeğin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?