2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı artık cnm inşallah olumlu olur :)

Kizlar dun disimin dolgusu dusmustu bugun hastaneye yaptrmaya gittim dis haric hsryerime baktilar ayrintili ultrasona gonderdiler beni minnosum el cirpiyordu anasi gibi halay basi cekecek doktor bize bi ultrason resmi verdi sadece ayaklari var
Slm canım devlet Hastanesinde mi ayrıntıli ultrason yapıldı

evet benimde sözde 16sı tık yok 40ı bulacak yine sanırım ayakları yukarı koy dinlensinler mikrop kapmasınlarda
Ya iyi gidiyordu bir süredir gecen ay yumurtlama gec oldu 5 gün de kimyasal gecikmesi etti gecikme on gün bu ay ne yumurtlama ne adet belirtisi var deli olaceyim

Arkadasim 5 yilda kirli sepetinin yerini öğretim bi bes yil sonra da icine atmayi ogrenecek inşallah diyordu

Canim benim yerlesme kanamasi da olabilir inşallah kese olustuysa damara baski yapip catlatmasi yuzunden kanama olabiliyor minik minik o olmus da olabilir

36.9 du bu sabah ama perşembe ya da cuma sabahı düşmemesi gerek canım senin kaç
Canim slm benim ates sürekli 36.7 hic düşmüyor bilemiyorum hayirlisi insllh ikimizde hamisizdir ve digerleri ^rabbi hebli mines salihin^ bugünlerde bunu dillendiriyom

Slm canım devlet Hastanesinde mi ayrıntıli ultrason yapıldı
Hayir cnm universite hastanesine sevk etti orda perinotolog mudr nedr o bakti 30 dk bakti mide bobrek kalp beyin goz burun ayaklar el parmaklarina kdr bakti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…