- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Keçi boynuzu gerçekten çok güzel mucize bir nimet.
Evet canım bizde de eşim yiyor keçi boynuzu pekmezi. Şimdiye kadar her kullanmamizda iki kere hamilelik oldu tabi devamı gelmedi nasip olmadı ama Allah in izniyle kesinlikle ise yarıyor pekmeziKesinlikle canım benim mucizeden başka bişey değil. Daha Neler nelere yarıyo bi billsek. Rabbimin nimetleri ne güzelll
Aglattin beni...hayat çok kısa tatlim...eşin yanindaki en büyük sıcakligin...onlara sımsıkı sarilmak kıymetlerini bilmek , sabır, güç ,inanç, aşk ve duayla bu günleri aşmak lazım...çok şükür sizin yüzünüz guldu..Rabbim herkese nasip etsin..Eşim eve o kadar mutlu geldiki. Onun mutluluğu herşeye bedelmiş. Uzun bir süredir karalar bağlamıştık ikimizde birbirimize belli etmemek için elimizden geleni yapıyomuşuz. Bugün döküldük yani. Sarıldık birbirimize. Bunu öğrendik ya gerisi Allaha kalmis. Biz elimizden geleni yapmaya devam edicez dedik. 1 sene ertelenmesi çok üzmüştü onu. Çok şükür ki Rabbim duydu sesimizi...
Hamd olsun büyüdük canim:)Bende iyiyim çok şükür evet takvimde büyük görünüyo canım ama bi hafta geriden geliyor yaramaz kızım 16 haftalik yani sizde epey büyümüşsunuz cinsiyet belli mi
Evet canım bizde de eşim yiyor keçi boynuzu pekmezi. Şimdiye kadar her kullanmamizda iki kere hamilelik oldu tabi devamı gelmedi nasip olmadı ama Allah in izniyle kesinlikle ise yarıyor pekmezi
Atlattin beni...hayat çok kısa tatlim...eşin yanindaki en büyük sıcakligin...onlara sımsıkı sarilmak kıymetlerini bilmek , sabır, güç ,inanç, aşk ve duayla bu günleri aşmak lazım...çok şükür sizin yüzünüz guldu..Rabbim herkese nasip etsin..
Ben çok ağladım...Kizlar az once izledigim show haberlerde bir kadin 3 aylik hamileymis ama oncesinde kansermis hamile kaldiktan sonra sirf bebegini kucagina almak icin tedaviyi reddetmiss tabi iyice kanser hucreleri vucuduna yayilmis yazik yaa cok uzuldum allah yardimcisi olsun ...halimize sukurler olsun demiii
Anlatım canım. Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra değerlerinde düzelme oldu sonra keçi boynuzu pekmezi ve de proxeed plus kullandık doktor vermişti 3 ay kullanın demişti 3aya gerek kalmadan hamile kaldım 8 haftalikken kalp atışlarını duymadık kendiliğinden düştü. Sonra biz tekrar başladık aynı ilaca ve keçi boynuzu pekmezi ne 4. Ayda tekrar hamile kaldım o çok küçüktü 4 veya t haftalıktı o da düştü. Sonra Adana araştırma hastanesinde tahliller verdik onlar da temiz çıktı. Şimdi sadece 3 ay boyunca proxeed kullanıyoruz bakalım 3 ay oluyor bu ayda. Ama hala birşey yok demek ki keramet pekmezdeymis diyoruz bundan sonra pekmeze tekrar baslicaz. Birde ikinci dusukten donma bende çik. Kisti olduğunu öğrendik. Onun için de evde kur yapıyorum. Bir de Civan percemli macun aldım inşallah şifa olur. Şifa Allah tan. Benim durum böyle 4 yıllık evliyiz. 25 yaşındayım. Ay herseyi anlattım yavEsinle ikinizin durumu ne canım kısaca anlatabilir misin? Bebekler mi tutanamadı sende? Eşinde bi sorun varmı yada sende?
kizlae az once benden sumuksu acik kahverengi akinti geldi sanirim sabaha adet olurum
Kuzum amiiin amiiinnn....Ooyyy sen daha duygusalsın şimdi ağlama kuzum ya kıyamam. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Ama dediğin doğru yani. Eşinin varlığı o kadar güven veriyoki insana. Ne olursa olsun üzüntüyüde sevinci de beraber göğüslüyosun. İnşallah ömür boyu bunu sürdüre bilenlerden oluruz ve inşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar nnasip eder
Hakkında hayirlisi olsun canim. Kendini çok dinleme öyle olunca stres oluyorsun geleceği varsa da gelmiyor. Ben çok yaşadım oylekizlae az once benden sumuksu acik kahverengi akinti geldi sanirim sabaha adet olurum
Kızlar sımdı pc nın basına gectım gecmısı tam okuyamadım hepınız merak edıyorsunuz bılıyorum sagolun bende suan ınanılmaz merak ıcerısındeyım ve bugun adet olmadıgıma hala ınamıyorumdegısık hıssedıyorum olurum dıye beklıyordum hatta bugun kac defa oldum dıye lavaboya gıttım...
bır damlacık kadar kan geldı kırmızıydı dıye hatırlıyorumm...
benım dun sag kasıgımda genıs bır bolge bıber surmussun gıbı degısık bır sekılde yanmaya basladı yaklasık 1 dk surdu bugunde alt karnıda hanı sezeryanda dogum yapıldıgında dıkıs atılan bolgenın oldugu yrde degısık bırsey var sancı degıl yanma degıl tarıf edemıyorum esım heveslendım 5 gun daha bekleyelım eger olmazsan test yapalım dedı bende tama dedım esımı dınleyecegım canlar bu defa dah aoncede kararlastırdgım gıbı kısmet olursa 16 da test yapacagım gecen aydan kendıme sozum var cunku dualarını eksık etmeyın kızlar kendımı tuhaf hıssedıyorum eger bebegım gelmısse Rabbım korusun bana bagıslasın bırsey olmasın hepınızı opuyorum...
Kuzum dene öyle ya... Dur bi bekle bakalim ne olacak...kizlae az once benden sumuksu acik kahverengi akinti geldi sanirim sabaha adet olurum
Aynisina katılıyorum...ilac kullanmak zorunda kalabilir elisa...keşke yapsa bir test...Canim bence daha fazla bekleme varsa zaten çıkacaktır yoksa da böyle beklemek doğru değil Bebek yoksa ve adet olmuyorsan sorun var demektir zaten bugün 32. günün sanırım ama bebek varsa onuda bilmen gerek 1 damla da olsa kan gelmiş belki düşük tehlikenin olacak ve ilaç kullanman gerekecek bekledikce daha kötü bence o yüzden test yap ve öğren sonra üzülme tatlım
kizlae az once benden sumuksu acik kahverengi akinti geldi sanirim sabaha adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?