2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Eşim eve o kadar mutlu geldiki. Onun mutluluğu herşeye bedelmiş. Uzun bir süredir karalar bağlamıştık ikimizde birbirimize belli etmemek için elimizden geleni yapıyomuşuz. Bugün döküldük yani. Sarıldık birbirimize. Bunu öğrendik ya gerisi Allaha kalmis. Biz elimizden geleni yapmaya devam edicez dedik. 1 sene ertelenmesi çok üzmüştü onu. Çok şükür ki Rabbim duydu sesimizi...

Ayy ne güzel ya bende 20 . Haftada yapacak devlete gidiyorum orası yapmıyor bunun için özelden randevu aldım

Bende iyiyim çok şükür evet takvimde büyük görünüyo canım ama bi hafta geriden geliyor yaramaz kızım 16 haftalik yani sizde epey büyümüşsunuz cinsiyet belli mi

Kesinlikle canım benim mucizeden başka bişey değil. Daha Neler nelere yarıyo bi billsek. Rabbimin nimetleri ne güzelll
Evet canım bizde de eşim yiyor keçi boynuzu pekmezi. Şimdiye kadar her kullanmamizda iki kere hamilelik oldu tabi devamı gelmedi nasip olmadı ama Allah in izniyle kesinlikle ise yarıyor pekmezi

Aglattin beni...hayat çok kısa tatlim...eşin yanindaki en büyük sıcakligin...onlara sımsıkı sarilmak kıymetlerini bilmek , sabır, güç ,inanç, aşk ve duayla bu günleri aşmak lazım...çok şükür sizin yüzünüz guldu..Rabbim herkese nasip etsin..

Son düzenleme:
Bende iyiyim çok şükür evet takvimde büyük görünüyo canım ama bi hafta geriden geliyor yaramaz kızım 16 haftalik yani sizde epey büyümüşsunuz cinsiyet belli mi
Hamd olsun büyüdük canim:)
Bizimki de kiz inşaAllah...şimdilik diyorum çünkü degiseni çok duyuyoruz malum:):)

Esinle ikinizin durumu ne canım kısaca anlatabilir misin? Bebekler mi tutanamadı sende? Eşinde bi sorun varmı yada sende?
Evet canım bizde de eşim yiyor keçi boynuzu pekmezi. Şimdiye kadar her kullanmamizda iki kere hamilelik oldu tabi devamı gelmedi nasip olmadı ama Allah in izniyle kesinlikle ise yarıyor pekmezi

Kizlar az once izledigim show haberlerde bir kadin 3 aylik hamileymis ama oncesinde kansermis hamile kaldiktan sonra sirf bebegini kucagina almak icin tedaviyi reddetmiss tabi iyice kanser hucreleri vucuduna yayilmis yazik yaa cok uzuldum allah yardimcisi olsun ...halimize sukurler olsun demiii

Ooyyy sen daha duygusalsın şimdi ağlama kuzum ya kıyamam. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Ama dediğin doğru yani. Eşinin varlığı o kadar güven veriyoki insana. Ne olursa olsun üzüntüyüde sevinci de beraber göğüslüyosun. İnşallah ömür boyu bunu sürdüre bilenlerden oluruz ve inşallah Rabbim herkese hayırlı evlatlar nnasip eder

kizlae az once benden sumuksu acik kahverengi akinti geldi sanirim sabaha adet olurum

Ben çok ağladım...
Bilemedim doğru mu yaptığı evet hasretle beklenen annelik ama vücuduna yayılmış Allah gecingecinden versin vefat edebilir...o bebej karnındayken olabilir bu... Of çok çok zor bir durum.... dua ettim görünce...birde eşi de işten çıkmış...oturduklari ev içler açısı

Esinle ikinizin durumu ne canım kısaca anlatabilir misin? Bebekler mi tutanamadı sende? Eşinde bi sorun varmı yada sende?
Anlatım canım. Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra değerlerinde düzelme oldu sonra keçi boynuzu pekmezi ve de proxeed plus kullandık doktor vermişti 3 ay kullanın demişti 3aya gerek kalmadan hamile kaldım 8 haftalikken kalp atışlarını duymadık kendiliğinden düştü. Sonra biz tekrar başladık aynı ilaca ve keçi boynuzu pekmezi ne 4. Ayda tekrar hamile kaldım o çok küçüktü 4 veya t haftalıktı o da düştü. Sonra Adana araştırma hastanesinde tahliller verdik onlar da temiz çıktı. Şimdi sadece 3 ay boyunca proxeed kullanıyoruz bakalım 3 ay oluyor bu ayda. Ama hala birşey yok demek ki keramet pekmezdeymis diyoruz bundan sonra pekmeze tekrar baslicaz. Birde ikinci dusukten donma bende çik. Kisti olduğunu öğrendik. Onun için de evde kur yapıyorum. Bir de Civan percemli macun aldım inşallah şifa olur. Şifa Allah tan. Benim durum böyle 4 yıllık evliyiz. 25 yaşındayım. Ay herseyi anlattım yav

Kuzum amiiin amiiinnn....
Evet Her şeye ağlıyorum gerçekten farkındayim...ama böyle mutluluklari görünce bir duygusallasiyorum ki... :) hep gülsün yüzünüz...:)

kizlae az once benden sumuksu acik kahverengi akinti geldi sanirim sabaha adet olurum
Hakkında hayirlisi olsun canim. Kendini çok dinleme öyle olunca stres oluyorsun geleceği varsa da gelmiyor. Ben çok yaşadım oyle

Canim bence daha fazla bekleme varsa zaten çıkacaktır yoksa da böyle beklemek doğru değil Bebek yoksa ve adet olmuyorsan sorun var demektir zaten bugün 32. günün sanırım ama bebek varsa onuda bilmen gerek 1 damla da olsa kan gelmiş belki düşük tehlikenin olacak ve ilaç kullanman gerekecek bekledikce daha kötü bence o yüzden test yap ve öğren sonra üzülme tatlım

Aynisina katılıyorum...ilac kullanmak zorunda kalabilir elisa...keşke yapsa bir test...

Dahak önce bu şekilde gelirmiydi hiç belkide yerleşme olabilir o yüzden ısrarla test yap diyorumki bebek varsa tehlike demek kanama yada kahve leke yani önlem alman gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…