amin cnm hepimizinkiniHey masaAllah Rabbim daim etsin bu mutlulugunu canim
dua et kuzum ınsallah tutuar tum evlat ısteyenler kavusur bende kavusurum ıdrar ne zaman koyulasmaya baslıyor acabaEvet çatlamış büyük ihtimalle... İnşaAllah tutmuştur canim..:) ama yine de çalışın...
hadi bakalım git sonucu da yaz canım neymiş nolmuş die :)Amin canım inşaAllah.. bende bu kadar çok görünce, heralde tam olarak nerden kaynaklandığını bilmediği için, genel tarama yapıyor die düşündüm.. ben şu devlet hastanesine bi gidem ya.. belki şansıma güzel bir doktor düşer.. Gel yapalım hepsini der :)
Bende arkadas gibiyim kayinbabamla kv de iyide bazen dusunmeden konusuyor belki farkinda olmuyor
Evet canim cok yoruluyorum isyan bayraklarini cekecegim yakinda eve baygin geliyorum insallah burda guzel haberi verecegimiz gunler yakindir
yok canim taviz vermiyorum bazen aliyor markete de beraber gideriz tek gitmem uzak zaten market ama ev isi yapmaz hamile olunca mecbur yapacak kacari yok
tesekkur ederim kuzum bende diyorum hayirlisi boyleymis basta uzuldum cektiremeyecegim diye sonra kendi kendime vardir bundada bir hayir diyerek rahatladim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah seninde ilk denemende tutynacak bebisin rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin isteyen herkese
bugün ben de temizlik yapıorum öldüm resmen daha bitmedi sen yine iyi dayanıosun ALLAH sabrını verio demek ki canım.. bide sabah meryem suresine başladım 41 gün okuycam bide onu deniyelim duaediorum bakalım RABBİM sesimizi duyar kısa zamanda inşallah ...
benım bılgım yok canımbana cvp verebilecek kimse yok muuu
saol canım hazır adetliyim bebiş tehlikesi yok kaldırim ddm sağı soluKolay gelsin canım Rabbım dualarını kabul ederde onumuzdekı ay bebısın gelır ınsallah
Pek güzel şeyler duyacağımı düşünmüyorum ama Allah tan ümit kesilmez.. bakalım .. zaten o aşamaya daha çook varhadi bakalım git sonucu da yaz canım neymiş nolmuş die :)
Merhaba canım.. bende pco hastasıyım.. ilk adetimle testlerimi yaptırıp tedavi sürecine başlicam inşaAllah.. Sen doktor kontrolünden geçtin mi?arkadaşlar mrb bn pco hastasıyım aranızdaa pco olan ve tedavi süreci konusunda beni bilgilendirebilecek olan varmıııı ?
Merhaba canım.. bende pco hastasıyım.. ilk adetimle testlerimi yaptırıp tedavi sürecine başlicam inşaAllah.. Sen doktor kontrolünden geçtin mi?
Evet masallah ne kadar net cikmisKocaman MAŞALLAHAllah sağlıkla doğumları nasip etsin inşallah
olsun canım zaten bunlarla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın bi bakmışsın beklediğin zman gelmiiiş :)Pek güzel şeyler duyacağımı düşünmüyorum ama Allah tan ümit kesilmez.. bakalım .. zaten o aşamaya daha çook var
tarlusal bitcek aradan 1hafta-10 gün geçecek.. regl olacam.. 3. günü kan vericem... sonuclar elime geçecek...
İnşaAllah o günleri görürüx canım :)
Pco hastaligi nasil oluyoevet canım hemde defalarca
Peki hiç tedaviye başlamadınız mı?evet canım hemde defalarca
Pco hastaligi nasil oluyo
saol canım hazır adetliyim bebiş tehlikesi yok kaldırim ddm sağı soluhepimize ediorum canım inşallah bu sevinci hepimiz kısa süre içerisinde yaşarız sende durumlar ne heyecan var mı
Peki hiç tedaviye başlamadınız mı?[/QUO
başladık ama dktr sürekli oyaladı biz tam bir sonuç alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?