2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar mrb bn pco hastasıyım aranızdaa pco olan ve tedavi süreci konusunda beni bilgilendirebilecek olan varmıııı ?

hadi bakalım git sonucu da yaz canım neymiş nolmuş die :)

bugün ben de temizlik yapıorum öldüm resmen daha bitmedi sen yine iyi dayanıosun ALLAH sabrını verio demek ki canım.. bide sabah meryem suresine başladım 41 gün okuycam bide onu deniyelim duaediorum bakalım RABBİM sesimizi duyar kısa zamanda inşallah ...

Kolay gelsin canım Rabbım dualarını kabul ederde onumuzdekı ay bebısın gelır ınsallah

Kolay gelsin canım Rabbım dualarını kabul ederde onumuzdekı ay bebısın gelır ınsallah
saol canım hazır adetliyim bebiş tehlikesi yok kaldırim ddm sağı solu hepimize ediorum canım inşallah bu sevinci hepimiz kısa süre içerisinde yaşarız sende durumlar ne heyecan var mı

hadi bakalım git sonucu da yaz canım neymiş nolmuş die :)
Pek güzel şeyler duyacağımı düşünmüyorum ama Allah tan ümit kesilmez.. bakalım .. zaten o aşamaya daha çook var
tarlusal bitcek aradan 1hafta-10 gün geçecek.. regl olacam.. 3. günü kan vericem... sonuclar elime geçecek...
İnşaAllah o günleri görürüx canım :)

arkadaşlar mrb bn pco hastasıyım aranızdaa pco olan ve tedavi süreci konusunda beni bilgilendirebilecek olan varmıııı ?
Merhaba canım.. bende pco hastasıyım.. ilk adetimle testlerimi yaptırıp tedavi sürecine başlicam inşaAllah.. Sen doktor kontrolünden geçtin mi?

olsun canım zaten bunlarla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın bi bakmışsın beklediğin zman gelmiiiş :)

saol canım hazır adetliyim bebiş tehlikesi yok kaldırim ddm sağı solu hepimize ediorum canım inşallah bu sevinci hepimiz kısa süre içerisinde yaşarız sende durumlar ne heyecan var mı

iyi yapmıssın canım yınede dıkkat et kendıne belını falan agıtma sakın sagol canım Allah razı olsun Rabbım en kısa zamanda hepımıze naıp etsın :) Heyecan varmıs cok yogun bır sancım falan yok canım sankı arada sancılanıyor gıbı oluyorum gerı gecıyor ben bıle anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…