2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet bu haber beni sarsti yaa o adamin o kadina yemek yedirisi izbe bir evvv gecim sikintisi da varr cok zor cokkk kadin kurdan kadar olmuss hastalıktan belki kucuk melegiyle kendisi de bir melek olup cennete girer halimize sukurler olsunnn

İnsanın hayatında tek beklentisi bebek halini alınca varı yoğu bebek olunca böyle çöküntüler oluyo kürtaj sonrası bu ruh halinden çıkamıyorum ama çok güzel yazmışsın sağol kuzum olacak inşallah test negatif çıkıncada kocama sarıyorum inatlaşıyorum kavga ediyoruz çünkü çok mutsuz oluyorum

Canim slm benim ates sürekli 36.7 hic düşmüyor bilemiyorum hayirlisi insllh ikimizde hamisizdir ve digerleri ^rabbi hebli mines salihin^ bugünlerde bunu dillendiriyom
İnşallah canım ama ateş adet günü düşüyo o yüzden ondanda umudum kalmadı kürtaj beni çok etkiledi çok üzgünüm inş sen hamişsindir ve diğer arkadaşlarım

Kıyamam çok şeyler yaşamışsın. Buradan anlatması yada okuması kolay oluyo ama yaşananları düşününce hiçte kolay olmadığını biliyorsun. Çok şükürki geride kalmış onlar artık. Her şerde vardır bir hayır. Hayırlı zaman o zaman değilmiş demekki. Hamile kalabildiğini biliyorsun en azından. Bu duyguyu daha sağlikli yaşayacağın zamanda gelecek inşallah. En kısa zamanda gelsin mucizeniz Allahın izniyle. Keçiboynuzuna devam edin canım ilaçlardan daha etkili gerçekten... Rabbim yardımcın olsun tatlım.

Evet bu haber beni sarsti yaa o adamin o kadina yemek yedirisi izbe bir evvv gecim sikintisi da varr cok zor cokkk kadin kurdan kadar olmuss hastalıktan belki kucuk melegiyle kendisi de bir melek olup cennete girer halimize sukurler olsunnn

Cnm sende kimyasal düşük yaşadın dimi ben kasim 18de yaşadım korunmadim hic bakalm bu ay ne olacak

Aynen canım hepimizin yüzü Gülsün inşallahhh. Boşver yaşa duygularını doya doya. Bu duyguları yaşamak isteyen o kadar çok insan varki. Sende dahil eminim seve seve katlanıyosun bu duygu karmaşasına
Kuzum amiiin amiiinnn....
Evet Her şeye ağlıyorum gerçekten farkındayim...ama böyle mutluluklari görünce bir duygusallasiyorum ki... :) hep gülsün yüzünüz...:)

Sağol canım. Aminnn ikinci de dd biraz uzuldum ama Ilk hamilelikte çok etkilendim dusukten hemn sonra eve geldiğimde (bazen yine böyle oluyor) birsey yerken içerken hamileyken bunu yapıyordum diye aklıma geliyor. Ama üzerinde çok durmsmaya çalışıyorum yoksa kafayı yer insan. Rabbimden geldi O verdi. Bu da Ondan geldi vardır bir hayır diyoruz.

kizlar cok korktum suan gunduz bir damla gelen kani gormesem adet olacam diyecegim suan misafirlikteyim eve gecerken test alip yapacagim sabahda kana gidecegim insallah bebegim vardir birsey olmaz
Canım korkma bebeğin geldi inşallah pozitif test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum kuzum

kizlar cok korktum suan gunduz bir damla gelen kani gormesem adet olacam diyecegim suan misafirlikteyim eve gecerken test alip yapacagim sabahda kana gidecegim insallah bebegim vardir birsey olmaz
Inşallah cnm bebiş seninledir kıyamam ya

Doğru diyorsun canım Rabbim bilir işini ne yapsak boş elden bişey gelmiyor maalesef. Sen kendini üzmemeye çalış. Hayatınıza yeni katılacak olan misafirinizi sağlıklı karşılaki oda sağlıkla doğsun kucağına inşallah annesi...

Hamile kalınca ovulasyon testi de çok koyu çıkıyo diye okudum onuda deneyim dedim epey silik umudum bitti eşimle kavga ettim ruh halim hiç iyi değil Allahım kendimi iyi hissetmek istiyorum:/

Ayyy hadi cabuk git eve cok meraklandim insallah olumlu haberini aliriz

Insallh canim sen icini ferah tut dua oku kendine bol bol test muutlaka al hatta su erken gebelik testlerinden al Allahim korusun sizi

Gelen giden var mı elisacim

Canim benim Sağol. Artık oluruna bıraktık sadece yum günlerini dikkat etmeye çalışıyoruz. Senin durum nedir

Acayip heyecan bastı tüm topik sabırsızlikla bekliyoruz canım. Korkma bebişin seninle bence. Bize güzel haberi verip varliğıyla mutlu olacaksın inşallah. Korku falanda kalmayacak böylece yerini sevinç alacak

İnş güzel haberler verirsin bize balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…