İnsallah devami gelmez canim test ne zaman yapacaksinCnm sulu pembe akıntım geldi ama şimdi bi şey yok bilmiyorum devamı sonra gelir mi
ağzın bal tutsun emiAyyy canım ben JasmineALp e dedim ama yalnis olmuş. Belki de Allah söyletmistir bundan sonraki ay bakarsın hamile olursun
eliss bana yazmadınsimdi yine gittim hicbirsey yoktu canim insallah gelmezde sancim birazvik
Canim benim Sağol. Artık oluruna bıraktık sadece yum günlerini dikkat etmeye çalışıyoruz. Senin durum nedir
Elisam insallah gelmesin kirmizilar hayirlisiyla sagligiyla gelsin bebisinsimdi yine gittim hicbirsey yoktu canim insallah gelmezde sancim birazvik
Acayip heyecan bastı tüm topik sabırsızlikla bekliyoruz canım. Korkma bebişin seninle bence. Bize güzel haberi verip varliğıyla mutlu olacaksın inşallah. Korku falanda kalmayacak böylece yerini sevinç alacak
Insallah inşallah. Birgün bizimde bebeğimiz olacak ben inaniyorumBizimde 1 senedir bebişimiz gelmiyordu. Hiç gebelik yaşamadım. Sonra doktora gittik. Bütün herşey yapıldı hem eşime hem bana. Bende hičbişey çıkmadı eşime varikosel dediler. İleri hızlısı falan %20 ydi. Doktor eşime ameliyat olmadan çocuğun olmaz demiş. Çok üzülmüştük duyunca. Benim doktorum 30 milyon spermin azımsanmayacak bi miktar olduğunu ve 3 ay klomenle denemeyi önerdi. Eğer 3 ay içerisinde tutmazsa eşim şubatta operasyon geçirecekti. 1 senede ancak düzelir umutlanmayın dedi o gıcıl doktor. Bende güvenilir başka bir doktora gittim. Üzülüyoduk ama Taki bugüne kadar. Bugün sipermiyogram verdi tekrar ve mutlu sonuç oldu çok şükür. Operasyon geçirmeyecek inşallah en kısa zamanda gelir bebiśimiz...
kisaca tanidik seni ama sende baya bisey atlatmissin cok sukur hamile kalabiliyorsun insallah kucaginada almak nasip olur benimde ilk bebegim kalp atisi duyulmamisti kurtaj oldum sonrasinda iki kizim var pekmezi esimiz mi yiyecek yoksa beraber mi yiyecegizAnlatım canım. Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra değerlerinde düzelme oldu sonra keçi boynuzu pekmezi ve de proxeed plus kullandık doktor vermişti 3 ay kullanın demişti 3aya gerek kalmadan hamile kaldım 8 haftalikken kalp atışlarını duymadık kendiliğinden düştü. Sonra biz tekrar başladık aynı ilaca ve keçi boynuzu pekmezi ne 4. Ayda tekrar hamile kaldım o çok küçüktü 4 veya t haftalıktı o da düştü. Sonra Adana araştırma hastanesinde tahliller verdik onlar da temiz çıktı. Şimdi sadece 3 ay boyunca proxeed kullanıyoruz bakalım 3 ay oluyor bu ayda. Ama hala birşey yok demek ki keramet pekmezdeymis diyoruz bundan sonra pekmeze tekrar baslicaz. Birde ikinci dusukten donma bende çik. Kisti olduğunu öğrendik. Onun için de evde kur yapıyorum. Bir de Civan percemli macun aldım inşallah şifa olur. Şifa Allah tan. Benim durum böyle 4 yıllık evliyiz. 25 yaşındayım. Ay herseyi anlattım yav
cok guzel soyledin halimize sukurler olsun rabbimiz tum hastalara acil sifalar versinKizlar az once izledigim show haberlerde bir kadin 3 aylik hamileymis ama oncesinde kansermis hamile kaldiktan sonra sirf bebegini kucagina almak icin tedaviyi reddetmiss tabi iyice kanser hucreleri vucuduna yayilmis yazik yaa cok uzuldum allah yardimcisi olsun ...halimize sukurler olsun demiii
Pekmezi eşim yiyor benim. Sperm lere çok iyi geliyor. Maşallah Allah im sana bagislasin kızlarını. Üçüncüyu mu istiyirsunuzkisaca tanidik seni ama sende baya bisey atlatmissin cok sukur hamile kalabiliyorsun insallah kucaginada almak nasip olur benimde ilk bebegim kalp atisi duyulmamisti kurtaj oldum sonrasinda iki kizim var pekmezi esimiz mi yiyecek yoksa beraber mi yiyecegiz
evet canim bizim kizlar buyudu bizde olursa olsun dedik 6 aydir bekliyorum kizlar cok istiyor dillerinde tuy bitti esimde simdi istiyor buay klomen verdi doktor kismet pazartesi kontrolum var merakla bekliyorum hormonlar iyi dedi bakalim yumlar nedurumdaPekmezi eşim yiyor benim. Sperm lere çok iyi geliyor. Maşallah Allah im sana bagislasin kızlarını. Üçüncüyu mu istiyirsunuz
inş en kısa zamanda gelir artık içiniz kafanız rahattır nasılsaBizimde 1 senedir bebişimiz gelmiyordu. Hiç gebelik yaşamadım. Sonra doktora gittik. Bütün herşey yapıldı hem eşime hem bana. Bende hičbişey çıkmadı eşime varikosel dediler. İleri hızlısı falan %20 ydi. Doktor eşime ameliyat olmadan çocuğun olmaz demiş. Çok üzülmüştük duyunca. Benim doktorum 30 milyon spermin azımsanmayacak bi miktar olduğunu ve 3 ay klomenle denemeyi önerdi. Eğer 3 ay içerisinde tutmazsa eşim şubatta operasyon geçirecekti. 1 senede ancak düzelir umutlanmayın dedi o gıcıl doktor. Bende güvenilir başka bir doktora gittim. Üzülüyoduk ama Taki bugüne kadar. Bugün sipermiyogram verdi tekrar ve mutlu sonuç oldu çok şükür. Operasyon geçirmeyecek inşallah en kısa zamanda gelir bebiśimiz...
Canim gec olsun da guc olmasin bu ay olmazsa ocak ayi insllh vakti saati var demekkiii insllh hepimiz hamis olucaz belkii de bebisin seninledir ne malumİnşallah canım ama ateş adet günü düşüyo o yüzden ondanda umudum kalmadı kürtaj beni çok etkiledi çok üzgünüm inş sen hamişsindir ve diğer arkadaşlarım
tatlım maşallah daha çok gençsin aynı yaştayız yeni yıl bebişlerimizi getirsin inş :)Pekmezi eşim yiyor benim. Sperm lere çok iyi geliyor. Maşallah Allah im sana bagislasin kızlarını. Üçüncüyu mu istiyirsunuz
Insllh bir sonraki saglikli gebelik olur cnm .cunku insan cokk yipraniyor ..bakalim cnm bende korunmadim bu ay pekte calisma olmadi ama iste gelecegi varsa gelir zaten..bekleyelim gorelimCnm sende kimyasal düşük yaşadın dimi ben kasim 18de yaşadım korunmadim hic bakalm bu ay ne olacak
Cnm sende kimyasal düşük yaşadın dimi ben kasim 18de yaşadım korunmadim hic bakalm bu ay
Amin cnmcok guzel soyledin halimize sukurler olsun rabbimiz tum hastalara acil sifalar versin
Bana da erkek demişti 12. Haftada şimdi kizHamd olsun büyüdük canim:)
Bizimki de kiz inşaAllah...şimdilik diyorum çünkü degiseni çok duyuyoruz malum:):)
inş en kısa zamanda gelir artık içiniz kafanız rahattır nasılsa
Insallah canım. Geçen sene ocak ayında oğrenmistik hamile olduğumu belki yine öyle olur. Inşallah yakın zamanda güzel haberler alacagiz ben öyle hissediyorum. Senin için de öyle hissediyorum. Bazen içimden geçiriyorum burda bazı kişilerin ismini hamile çıkar belki diye hissettiğim gibi çıkıyor. Ama tabi yazmıyorum umutlanmasin kimse diye. Mesela hanfendi25 Tubaomur u hissettim ama yazmadım tabitatlım maşallah daha çok gençsin aynı yaştayız yeni yıl bebişlerimizi getirsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?