2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bizimde 1 senedir bebişimiz gelmiyordu. Hiç gebelik yaşamadım. Sonra doktora gittik. Bütün herşey yapıldı hem eşime hem bana. Bende hičbişey çıkmadı eşime varikosel dediler. İleri hızlısı falan %20 ydi. Doktor eşime ameliyat olmadan çocuğun olmaz demiş. Çok üzülmüştük duyunca. Benim doktorum 30 milyon spermin azımsanmayacak bi miktar olduğunu ve 3 ay klomenle denemeyi önerdi. Eğer 3 ay içerisinde tutmazsa eşim şubatta operasyon geçirecekti. 1 senede ancak düzelir umutlanmayın dedi o gıcıl doktor. Bende güvenilir başka bir doktora gittim. Üzülüyoduk ama Taki bugüne kadar. Bugün sipermiyogram verdi tekrar ve mutlu sonuç oldu çok şükür. Operasyon geçirmeyecek inşallah en kısa zamanda gelir bebiśimiz...
Canim benim Sağol. Artık oluruna bıraktık sadece yum günlerini dikkat etmeye çalışıyoruz. Senin durum nedir

Acayip heyecan bastı tüm topik sabırsızlikla bekliyoruz canım. Korkma bebişin seninle bence. Bize güzel haberi verip varliğıyla mutlu olacaksın inşallah. Korku falanda kalmayacak böylece yerini sevinç alacak
Insallah inşallah. Birgün bizimde bebeğimiz olacak ben inaniyorum

kisaca tanidik seni ama sende baya bisey atlatmissin cok sukur hamile kalabiliyorsun insallah kucaginada almak nasip olur benimde ilk bebegim kalp atisi duyulmamisti kurtaj oldum sonrasinda iki kizim var pekmezi esimiz mi yiyecek yoksa beraber mi yiyecegiz

cok guzel soyledin halimize sukurler olsun rabbimiz tum hastalara acil sifalar versin

Pekmezi eşim yiyor benim. Sperm lere çok iyi geliyor. Maşallah Allah im sana bagislasin kızlarını. Üçüncüyu mu istiyirsunuz

Pekmezi eşim yiyor benim. Sperm lere çok iyi geliyor. Maşallah Allah im sana bagislasin kızlarını. Üçüncüyu mu istiyirsunuz
evet canim bizim kizlar buyudu bizde olursa olsun dedik 6 aydir bekliyorum kizlar cok istiyor dillerinde tuy bitti esimde simdi istiyor buay klomen verdi doktor kismet pazartesi kontrolum var merakla bekliyorum hormonlar iyi dedi bakalim yumlar nedurumda

inş en kısa zamanda gelir artık içiniz kafanız rahattır nasılsa

İnşallah canım ama ateş adet günü düşüyo o yüzden ondanda umudum kalmadı kürtaj beni çok etkiledi çok üzgünüm inş sen hamişsindir ve diğer arkadaşlarım
Canim gec olsun da guc olmasin bu ay olmazsa ocak ayi insllh vakti saati var demekkiii insllh hepimiz hamis olucaz belkii de bebisin seninledir ne malum

Cnm sende kimyasal düşük yaşadın dimi ben kasim 18de yaşadım korunmadim hic bakalm bu ay ne olacak
Insllh bir sonraki saglikli gebelik olur cnm .cunku insan cokk yipraniyor ..bakalim cnm bende korunmadim bu ay pekte calisma olmadi ama iste gelecegi varsa gelir zaten..bekleyelim gorelim

elisa__ gel artık yap testini merak ettim çok. Sen yapacam diyene kadar iyiydim bekliyodum. Ama şimdi duydum ya test yapacağını. Acayip heyecanlandım...

tatlım maşallah daha çok gençsin aynı yaştayız yeni yıl bebişlerimizi getirsin inş :)
Insallah canım. Geçen sene ocak ayında oğrenmistik hamile olduğumu belki yine öyle olur. Inşallah yakın zamanda güzel haberler alacagiz ben öyle hissediyorum. Senin için de öyle hissediyorum. Bazen içimden geçiriyorum burda bazı kişilerin ismini hamile çıkar belki diye hissettiğim gibi çıkıyor. Ama tabi yazmıyorum umutlanmasin kimse diye. Mesela hanfendi25 Tubaomur u hissettim ama yazmadım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…