Canim kalk hadi misafirlikten test yap kan ver bisi yap kuzumsimdi yine gittim hicbirsey yoktu canim insallah gelmezde sancim birazvik
gelince totosunu ısır o zaman haketmişİnşallah mgulum... Kafam rahatladı gerçekten. Gerisi Rabbime ve nazlı yavrumuza kalmis bişey. Bir türlü gelemedi. Gelmiceem gelmiceeem benim değilmi gelmicem diyo :)
inş canım benim biraz isteğim azaldı belli sebeplerden ama olsunInsallah canım. Geçen sene ocak ayında oğrenmistik hamile olduğumu belki yine öyle olur. Inşallah yakın zamanda güzel haberler alacagiz ben öyle hissediyorum. Senin için de öyle hissediyorum. Bazen içimden geçiriyorum burda bazı kişilerin ismini hamile çıkar belki diye hissettiğim gibi çıkıyor. Ama tabi yazmıyorum umutlanmasin kimse diye. Mesela hanfendi25 Tubaomur u hissettim ama yazmadım tabi
elisam güzeller güzeli tutunmuştur inş annesi de yer yuva yapıyordur kendineben ılk defa boyle bırsey yasadım canım kuzenıme gıdıyordum sabah yolda yıne dedımn kesın adet oldum dırek lavaboya gıttım hıcbırsey yoktu ve sık ıdrara cıkmaya basladım sureklı adet oldum hıssedıyorum kuzenımde dedı cok gıdıyorsun lavaboya bazen cok yapıyorum bazen az benım pedde brsey yok canım sadece sıldıgımde nokta seklınde geldı hemen tekrar sıldım gelmedı ınsallah benımkıde yerlesmedır canım ben cok tuhaf hıssıdıyorum ınanamıyorum olmadıgıma
1 dusuk 3. Deneme bat 14 Aralık canimdeneme ve batı bir arada yazar mısın
Yarı n kan versem mi diye düşünüyorum cnm en iyisi bu başka türlü stres yapcamİnsallah devami gelmez canim test ne zaman yapacaksin
insallah kirmizi gelmez ama belirtisi bendede kahverengi oluyor hayirlisiyla gelsinbebisinKizlarrr yaaa simdi gordum lavoboya gidince kahverengi akıntı gelmis cok az acaba hastamı olucam ama kırmızı degildi ya kafam iyice karisti
Yine beklicem ozaman nedeyim kırmızılar gelirse dogru zaman değilmiş bu ay derim bebek icin allahım dogru zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin 4 aylıkken bebegimi kaybedince herseyden korkuyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum nasip ins gonlumuzdeki olurinsallah kirmizi gelmez ama belirtisi bendede kahverengi oluyor hayirlisiyla gelsinbebisin
Kirmiziya donmezse sıkıntı yapmaKizlarrr yaaa simdi gordum lavoboya gidince kahverengi akıntı gelmis cok az acaba hastamı olucam ama kırmızı degildi ya kafam iyice karisti
Aynen ya saat kac oldu yok halaelisa__ nerdesin canimm seni bekliyoruz
Ahh umutlar ahh inşallah canım inşallah sağlığıyla hayırlı zamanda gelsinCanim gec olsun da guc olmasin bu ay olmazsa ocak ayi insllh vakti saati var demekkiii insllh hepimiz hamis olucaz belkii de bebisin seninledir ne malum
Yaptir canim insallah pozitif cikar guzel haberlerini bekliyorum bencede belirsizlikten iyidirYarı n kan versem mi diye düşünüyorum cnm en iyisi bu başka türlü stres yapcam
canim hamileykenmi ? yoksa alkah sabirlik verdin biranevvel gamis olursun insallahYine beklicem ozaman nedeyim kırmızılar gelirse dogru zaman değilmiş bu ay derim bebek icin allahım dogru zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin 4 aylıkken bebegimi kaybedince herseyden korkuyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum nasip ins gonlumuzdeki olur
gelince totosunu ısır o zaman haketmiş
canim basladimi sikayetlerin nedurumdasin mersk etyim beliryiler varmi hamilelik siksyeylerinYaptir canim insallah pozitif cikar guzel haberlerini bekliyorum bencede belirsizlikten iyidir
Evet canım hamileyken kaybettim amin canım cok sagolcanim hamileykenmi ? yoksa alkah sabirlik verdin biranevvel gamis olursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?