- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
HeyecAndan bayildimi napti:)Aynen ya saat kac oldu yok hala
Canim sadece kasiklarimda sanci batma gibi bisey oluyor ayakta cok durunca belim agriyorbulantimda yok denecek kadar hafif bi kac kez oldu canim 6. Haftadan sonra baslarmis bulanti oyle diyorlar sen nasilsin klomene devam degilmi insallah minigin gelecek gobusunecanim basladimi sikayetlerin nedurumdasin mersk etyim beliryiler varmi hamilelik siksyeylerin
Biz catladik yahu :)HeyecAndan bayildimi napti:)
Birkaç gündür aklıma geliyodun.Bu kız ne zamandır gelmez oldu diyodum.Çifte hayırlı olsun cnm.Eki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Tebrik ederim canim cok sevindimEki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
ooooooooooo bacım gözün aydın olsun...söyle bilgileri ekliyim bi hamiş daha...sağlıkla doğsun inşallahEki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Aaa sen hamilesin çok sevindim :) çok sağol allah tamamına erdirsinTebrik ederim canim cok sevindimdukkaninda hayirli olsun canim
Mogişşş nasılsın :) bat bugündü canım 2 test yaptım yarın da kan var.. aminnn darısı hepinize olsunooooooooooo bacım gözün aydın olsun...söyle bilgileri ekliyim bi hamiş daha...sağlıkla doğsun inşallah
Evet hamileyim bende sana cok sevindim canim amin insallah sagsalim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimAaa sen hamilesin çok sevindim :) çok sağol allah tamamına erdirsin
iyi kuzum...canım deneme kaçtı...ayyy ne güzel bi ay bu böyleMogişşş nasılsın :) bat bugündü canım 2 test yaptım yarın da kan var.. aminnn darısı hepinize olsun
oyy maşallah elifimmm yaaaa
Aminnn canım başka kim var hamişEvet hamileyim bende sana cok sevindim canim amin insallah sagsalim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
5. Deneme ayy listeyi paylaş hadi başka kimler hamiş göreyim :)iyi kuzum...canım deneme kaçtı...ayyy ne güzel bi ay bu böyle
Hanfendi elifbade cemrem var canimAminnn canım başka kim var hamiş
Oyy ablam masaAllah hamilesin insaAllah saglikli bir gebelik gecirirsinEki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Masallah elifim hareketli olacak pasa ayy yerim minnakiniCanim uykusuzluktan oluyordum yeni uyandim :) gulum bide ultrasonda gorecektin nasil ellerini yumuk yapiyordu sonra alkis calar gibi vuruyordu birbirine ayaklarini oynatiyordu poposunu oynatiyordu yirim yaa bak ozledim yine kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?