Evt canım nasipse inşallah kazasız belasız aminnn çok tşk ederim :)Amanin ne bereketli ay ☺ bacim ne dogurgansiniz maşallah 3.yolda ha oyy tamamina erdirsin allahnilgunuk ☺☺
Amin elisada test yapacakti insallah pozitifi gorurOhhh maşallahhh çok sevindim hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi :)
Sorma canim genc bir radyologtu yapan halay cekiyor bu dedi baya guldurdu beni ama nasil heyecanladysam adama niye 4d boyutlu bu degil demisim k.bakma hastane sahibj degilim bi dahakine 4 boyutlu cihaz getiririz dediMasallah elifim hareketli olacak pasa ayy yerim minnakini
Süper haber buuuu....Eki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Elisa testmi yapacak ayy insaAllah hamistir yarabbimmm:)Amin elisada test yapacakti insallah pozitifi gorur
Sorma canim genc bir radyologtu yapan halay cekiyor bu dedi baya guldurdu beni ama nasil heyecanladysam adama niye 4d boyutlu bu degil demisim k.bakma hastane sahibj degilim bi dahakine 4 boyutlu cihaz getiririz dedi
İyiyim gülüm iyiyim şükür :) sen nasılsın geçti mi bulantıların bebiş nasıl ?Süper haber buuuu....
Saglika gelsin minnos...çok çok mutlu oldum... İnan bende seni merak ediyordum abla nerelerdesin diye...misse haberlerle geldiiin
İnsallah yapacakti merak ettimElisa testmi yapacak ayy insaAllah hamistir yarabbimmm:)
Bi an kiz diyecek diye bekledim ama bu doktorda pipiyi gordu insan bi heyecan yaratir acip duruyor pipisini bizim pasa:)Bak sen pasaya halay cekiyor masallah
Çok şükür ablam iyiyiz...kızımız geliyor değişmezse :) büyüdük biz çok şükür... Sizleri bekliyorduk heyecanla...:)İyiyim gülüm iyiyim şükür :) sen nasılsın geçti mi bulantıların bebiş nasıl ?
Haha deli kiz... Oğlan geliyor yaa tabii göstercek pipiyi saklasin miBi an kiz diyecek diye bekledim ama bu doktorda pipiyi gordu insan bi heyecan yaratir acip duruyor pipisini bizim pasa:)
Tatlim seninkinin halaylari da çok yakında sinemalarda hiç merak etmeBak sen pasaya halay cekiyor masallah
Haha deli kiz... Oğlan geliyor yaa tabii göstercek pipiyi saklasin mi
Oyy yaaa niye oyle oldun acep...gerçi hastanelerde çok baygın bir hava oluyor...uykusu geliyor insanın hehe :):)saklamiyor valla teyzesi yoksa kaynanasimi desem hastanede halimi gorsen gulerdin oturdugum her koltukta uykuya dalmisim yanimdakiler durtmese uyanacagim yoktu
Tamam hemen saklamasini soyliycem :)Oyy yaaa niye oyle oldun acep...gerçi hastanelerde çok baygın bir hava oluyor...uykusu geliyor insanın hehe :):)
He göstersin göstersin damadim ama doğumda saklasin yoksa vermem kizi
Uzulme canim hayirlisi buymus demekki belki vardir gec dollenmistir sokulmeyene kdr umutlar bitmesinKızlar kusura bakmayın gec gaber verdım daha yenı eve geldık ve test yaptım mutlu haber vermek ısterdım ama negatıf kızlar muhtemelen gece sokulurum adet olurum eger sabaha kadar olmazsam sabah kan verırım ama benım umudum yok yerlesme kanaması seklındede kandırdı ya benı bu vucut ben daha ustunden ay gecse bıle ınanmam artık hayırlı zaman degılmıs demekkı ne zaman hayırlı olacaksa o zaman gelsın bebegım
Arkadaşlar yumurtlama günleri ve gebelik şansınızın yüksek olduğu günleri gösteren tavsiye edebileceğim bi takvim var. Ben kullandım faydasını gördüm. Android telefonlara yükleniyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar&hl=tr Adı: "Takvimim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?