2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Süper haber buuuu....
Saglika gelsin minnos...çok çok mutlu oldum... İnan bende seni merak ediyordum abla nerelerdesin diye...misse haberlerle geldiiin

Sorma canim genc bir radyologtu yapan halay cekiyor bu dedi baya guldurdu beni ama nasil heyecanladysam adama niye 4d boyutlu bu degil demisim k.bakma hastane sahibj degilim bi dahakine 4 boyutlu cihaz getiririz dedi
Bak sen pasaya halay cekiyor masallah

saklamiyor valla teyzesi yoksa kaynanasimi desem hastanede halimi gorsen gulerdin oturdugum her koltukta uykuya dalmisim yanimdakiler durtmese uyanacagim yoktu
Oyy yaaa niye oyle oldun acep...gerçi hastanelerde çok baygın bir hava oluyor...uykusu geliyor insanın hehe :):)
He göstersin göstersin damadim ama doğumda saklasin yoksa vermem kizi

Kızlar kusura bakmayın gec gaber verdım daha yenı eve geldık ve test yaptım mutlu haber vermek ısterdım ama negatıf kızlar muhtemelen gece sokulurum adet olurum eger sabaha kadar olmazsam sabah kan verırım ama benım umudum yok yerlesme kanaması seklındede kandırdı ya benı bu vucut ben daha ustunden ay gecse bıle ınanmam artık hayırlı zaman degılmıs demekkı ne zaman hayırlı olacaksa o zaman gelsın bebegım

Uzulme canim hayirlisi buymus demekki belki vardir gec dollenmistir sokulmeyene kdr umutlar bitmesin

Kizlar cok uykum var ama sag kasigimin ve baxaklarimin agrisindan uyuyamiyirum surekli bicak batiyor sanki

Canm hayirlİ olsun tekrardan. Bn de aslan pencesi ve civan percemi iciyorum adetimi duzenlesin diye .. Bi de bu uygulama gercekten guzel bnde indirmistim İse yariyor hesaplamada vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…