2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sen bi kan verde ondan sonra net konuş balım...dur bakalım bişey belli değil daha...ama farzedelim ki adet olacaksın olsun şükür adetin düzenli

Hamilesinnn. Maşallah Allah im devamını getirsin. Dükkanın hayırlı olsun bu arada ne dukkani

hayırlı olsun canım hem dükkanın hemde bebişin:):):)

Canim uzulme belki testte cikmamistir insallahta oledir umudunu hic kaybetme hayirli zamanda gelecek insallahh

iyi kuzum burç yorumları dinliyordum tv de...sen napıyorsun
iyiym bende eve gec geldk biraz bakayım dedım kk ya.yrn 12 de dr randevum var korunmayı bıraktıktan snra gitmedim hormon testı falan yaptırayım öyle işte senın korunma ne zaman bitecek???

iyiym bende eve gec geldk biraz bakayım dedım kk ya.yrn 12 de dr randevum var korunmayı bıraktıktan snra gitmedim hormon testı falan yaptırayım öyle işte senın korunma ne zaman bitecek???
oo güzel git baktır bakalım hormonlara umarım sonuçların iyi gelir kuzum...benim kist ne zaman giderse o zaman bitecek gerçi doktorum 3 ay kullan dedi ama ben haftaya adet olucam o zaman devlete gidip baktırayım kist gittiyse bırakırım hapı..

Tebrikler cnm allah tamamına erdirsin inşallah :)

Yarın kan da belli olur cnm inşallah olur olmazsa da sağlık olsun demekki zamanı varmış deriz yolumuza devam ederiz üzülmek yok herşeye hazırlıklıyız kısmet gerisi

Canim uykusuzluktan oluyordum yeni uyandim :) gulum bide ultrasonda gorecektin nasil ellerini yumuk yapiyordu sonra alkis calar gibi vuruyordu birbirine ayaklarini oynatiyordu poposunu oynatiyordu yirim yaa bak ozledim yine kuzumu
Ayy ne şirin videoya alsaydın keşke
Aminnn canım başka kim var hamiş
tatlım hayırlı olsun sağlıklı doğsun bebişin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…