sen bi kan verde ondan sonra net konuş balım...dur bakalım bişey belli değil daha...ama farzedelim ki adet olacaksın olsun şükür adetin düzenliKızlar kusura bakmayın gec gaber verdım daha yenı eve geldık ve test yaptım mutlu haber vermek ısterdım ama negatıf kızlar muhtemelen gece sokulurum adet olurum eger sabaha kadar olmazsam sabah kan verırım ama benım umudum yok yerlesme kanaması seklındede kandırdı ya benı bu vucut ben daha ustunden ay gecse bıle ınanmam artık hayırlı zaman degılmıs demekkı ne zaman hayırlı olacaksa o zaman gelsın bebegım
umuyorum bebiştendir hemşomKizlar cok uykum var ama sag kasigimin ve baxaklarimin agrisindan uyuyamiyirum surekli bicak batiyor sanki
Hamilesinnn. Maşallah Allah im devamını getirsin. Dükkanın hayırlı olsun bu arada ne dukkaniEki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
inşallah canım hayırlsıı olsun inşallah sen nasılsın???hayırlısı balım zamanını bekliyor senin sıpa
hayırlı olsun canım hem dükkanın hemde bebişin:):):)Eki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Canim uzulme belki testte cikmamistir insallahta oledir umudunu hic kaybetme hayirli zamanda gelecek insallahhKızlar kusura bakmayın gec gaber verdım daha yenı eve geldık ve test yaptım mutlu haber vermek ısterdım ama negatıf kızlar muhtemelen gece sokulurum adet olurum eger sabaha kadar olmazsam sabah kan verırım ama benım umudum yok yerlesme kanaması seklındede kandırdı ya benı bu vucut ben daha ustunden ay gecse bıle ınanmam artık hayırlı zaman degılmıs demekkı ne zaman hayırlı olacaksa o zaman gelsın bebegım
iyi kuzum burç yorumları dinliyordum tv de...sen napıyorsuninşallah canım hayırlsıı olsun inşallah sen nasılsın???
iyiym bende eve gec geldk biraz bakayım dedım kk ya.yrn 12 de dr randevum var korunmayı bıraktıktan snra gitmedim hormon testı falan yaptırayım öyle işte senın korunma ne zaman bitecek???iyi kuzum burç yorumları dinliyordum tv de...sen napıyorsun
oo güzel git baktır bakalım hormonlara umarım sonuçların iyi gelir kuzum...benim kist ne zaman giderse o zaman bitecek gerçi doktorum 3 ay kullan dedi ama ben haftaya adet olucam o zaman devlete gidip baktırayım kist gittiyse bırakırım hapı..iyiym bende eve gec geldk biraz bakayım dedım kk ya.yrn 12 de dr randevum var korunmayı bıraktıktan snra gitmedim hormon testı falan yaptırayım öyle işte senın korunma ne zaman bitecek???
Offf kiyamam yaaVaziyet bu :-/
Inşallah cnm benim :)Yaptir canim insallah pozitif cikar guzel haberlerini bekliyorum bencede belirsizlikten iyidir
Tebrikler cnm allah tamamına erdirsin inşallah :)Eki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Yarın kan da belli olur cnm inşallah olur olmazsa da sağlık olsun demekki zamanı varmış deriz yolumuza devam ederiz üzülmek yok herşeye hazırlıklıyız kısmet gerisiKızlar kusura bakmayın gec gaber verdım daha yenı eve geldık ve test yaptım mutlu haber vermek ısterdım ama negatıf kızlar muhtemelen gece sokulurum adet olurum eger sabaha kadar olmazsam sabah kan verırım ama benım umudum yok yerlesme kanaması seklındede kandırdı ya benı bu vucut ben daha ustunden ay gecse bıle ınanmam artık hayırlı zaman degılmıs demekkı ne zaman hayırlı olacaksa o zaman gelsın bebegım
maşallah canım zaman çabuk geçiyor eee adı ne olacak prensesin :)Çok şükür ablam iyiyiz...kızımız geliyor değişmezse :) büyüdük biz çok şükür... Sizleri bekliyorduk heyecanla...:)
aminnn çok tşk ederim :)Tebrikler cnm allah tamamına erdirsin inşallah :)
Allah razı olsun darısı hepinize olsun :) Nikah şekeri ve davetiye dükkanı zaten dışardan yapıyordum internet üzerinden çok şükür artık bir yerim oldu :)Hamilesinnn. Maşallah Allah im devamını getirsin. Dükkanın hayırlı olsun bu arada ne dukkani
Tşk ederim canım inşallah hayırlı olur :)hayırlı olsun canım hem dükkanın hemde bebişin:):):)
İnşallaaahhh tşk ederim :)Tebrikler cnm allah tamamına erdirsin inşallah :)
Baska hic bir agrim yok ama ne gogus ne baska biseyumuyorum bebiştendir hemşom
Ayy ne şirin videoya alsaydın keşkeCanim uykusuzluktan oluyordum yeni uyandim :) gulum bide ultrasonda gorecektin nasil ellerini yumuk yapiyordu sonra alkis calar gibi vuruyordu birbirine ayaklarini oynatiyordu poposunu oynatiyordu yirim yaa bak ozledim yine kuzumu
tatlım hayırlı olsun sağlıklı doğsun bebişin tebriklerAminnn canım başka kim var hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?