2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

klomeni kullandim simdi pazartesi kontrolum var bakalim yumlar nedurumda hayirlisi kac aydir baya kasmisim kendimi olmadi simdi artik olursa olur diyoruz kasmiyorum boyle daha mutluyum ama namazda duami eksik etmiyorum rabbimiz yeterki ol desin sende insallah rahat hamilelik gecirirsin kucagina almak nasip olsun canim bebisini

Günaydın hanımlar ben daha olmadım bugün kan verecektim ama eşim verme dedi üstelik işe erken gitmem gerekti normal de mesaim 9.00 başlıyordu sağlıkocağında hallederim diyordum veremeyeceğim bekleyelim bakalım gelenler olacak mı

Günaydın kızlar ben her sabah uyandıkta aç karna bile midem çok bulanıyordu gün içerisinde her gün dün doktorum iki tane ilaç yazdı mide bulantısına da iyi gelicek dedi bu gün eşim zorla sabah-sabah kahvaltı yaptırdı bana midem çok kötü oluyordu diye hiç bişey memiyordum dün bitane muz yedim ve çay içmiştim onu bile kustum ben bunların her birine raziyım yeter ki bebeğim sağlıklı olsun dünden kullandığın ilaç iyi geldi midem de bulanmıyor iyiyim ilaç iyi gele bilirmi ki kısa sürede yoksa internetde okuduğum yazılarda yazmışdı ki mide bulantısı birden birde yok olursa bu hiç iyi hal değil

Ins ALLAH gelenler bebisin olur

MASALLAHHH MASALLAHH MASALLAH

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Petty ---------------> Kız

Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?

Larsson -----------> Erkek
Opra ---------------> Kız
Esra51 ------------> Kız
Rahis --------------> Kız
Sırrıeyvan --------> Kız ?

Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek ?

9661 --------------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Meemure --------->
Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->

mogişim nasıl gidiyor günaydın

hayatının merkezine sadece kendini koy hayatını yüzdeliklere ayır diyelim yüzde 50 eşine yüzde 30 ailene yüzde 10 işine yüzde on bebişine:) eğer her şeye biraz yoğunlaşmazsan mutlu olamazsın ve olmayan bebiş için eşini aileni dostlarını ihmal etmiş üzmüş olursun ama bebişin allahın izniyle sana gelecek o zaman ona yoğunlaş oturup eşinin allah korusun kötü bir hastalığa yakalanabileceğini kaza bela olabileceğini gerçekten düşünüp hissedersen şu anki haline şükreder bebek için onu üzmenin kötü olduğunu anlarsın yazması kolay ama yap allahın sana verdiği her sağlıklı anın tadını çıkar ki bebişin gelsin :)

çocukta yaparsın kariyerde diyoruzz ablacım tebrik ederim allah sağlıklı uzun ömürlü etsin 3 numarayı :) :nazaar: hayırlı olsun :)

Uzulme canim hayirlisi buymus demekki belki vardir gec dollenmistir sokulmeyene kdr umutlar bitmesin

sen bi kan verde ondan sonra net konuş balım...dur bakalım bişey belli değil daha...ama farzedelim ki adet olacaksın olsun şükür adetin düzenli

Canim uzulme belki testte cikmamistir insallahta oledir umudunu hic kaybetme hayirli zamanda gelecek insallahh

Yarın kan da belli olur cnm inşallah olur olmazsa da sağlık olsun demekki zamanı varmış deriz yolumuza devam ederiz üzülmek yok herşeye hazırlıklıyız kısmet gerisi

Ben hıc hamıle oldugumu hıssetmedım umutlanamıyordum dun cok sık lavaboya gıdınce kac efa gıttgımı hatırlamıyorum bıle ve pecetede bır damla kan gorunce ılk defa böyle bırsey yasadım umutlandım ama bundanda dersımı aldım ped koydum pede bırsey gelmıyor ama lavaboya oturdugumda gıdıyor duzenım ıyıce sastı dongum 32 gune cıktı artık ıkı aydır cok akıllandım dersımı aldım ben kesın kararlıyım hıc bırsey yamayacagım artık ne yum gunu calısalım ne baska bırsey heınıze cok tesekkur ederım kızlar ıyıkı varsınız vucdumun benı böyle aldatmasına canım sıkıldı hepsı ben Rabbıme sıgındım hayırlısını dılıyorum ve beklıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…