Canim hayirli olsun.insallah saglikli bi prensesin olur.darisi basimiza insallah.Eki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Hayirlisi olsun canim herseyde vardir bir hayir rabbim senin guzel yuregine en hayirli zaman ne zamansa o zaman verecektir bebisini bizde seni cok seviyoruz tatlim uzulme lutfenBen hıc hamıle oldugumu hıssetmedım umutlanamıyordum dun cok sık lavaboya gıdınce kac efa gıttgımı hatırlamıyorum bıle ve pecetede bır damla kan gorunce ılk defa böyle bırsey yasadım umutlandım ama bundanda dersımı aldım ped koydum pede bırsey gelmıyor ama lavaboya oturdugumda gıdıyor duzenım ıyıce sastı dongum 32 gune cıktı artık ıkı aydır cok akıllandım dersımı aldım ben kesın kararlıyım hıc bırsey yamayacagım artık ne yum gunu calısalım ne baska bırsey heınıze cok tesekkur ederım kızlar ıyıkı varsınız vucdumun benı böyle aldatmasına canım sıkıldı hepsı ben Rabbıme sıgındım hayırlısını dılıyorum ve beklıyorumm...
Ben hıc hamıle oldugumu hıssetmedım umutlanamıyordum dun cok sık lavaboya gıdınce kac efa gıttgımı hatırlamıyorum bıle ve pecetede bır damla kan gorunce ılk defa böyle bırsey yasadım umutlandım ama bundanda dersımı aldım ped koydum pede bırsey gelmıyor ama lavaboya oturdugumda gıdıyor duzenım ıyıce sastı dongum 32 gune cıktı artık ıkı aydır cok akıllandım dersımı aldım ben kesın kararlıyım hıc bırsey yamayacagım artık ne yum gunu calısalım ne baska bırsey heınıze cok tesekkur ederım kızlar ıyıkı varsınız vucdumun benı böyle aldatmasına canım sıkıldı hepsı ben Rabbıme sıgındım hayırlısını dılıyorum ve beklıyorumm...
Hayirlisi olsun canim herseyde vardir bir hayir rabbim senin guzel yuregine en hayirli zaman ne zamansa o zaman verecektir bebisini bizde seni cok seviyoruz tatlim uzulme lutfen
kararlarını destekliyorum kuzum...ne kadar kafaya takarsak o kadar sahte şeyler yaşıyoruz...sende artık düşünmemeye çalış ve üzme kendini eşinde ve sende bi sorun yoksa demek ki zamanı vardırBen hıc hamıle oldugumu hıssetmedım umutlanamıyordum dun cok sık lavaboya gıdınce kac efa gıttgımı hatırlamıyorum bıle ve pecetede bır damla kan gorunce ılk defa böyle bırsey yasadım umutlandım ama bundanda dersımı aldım ped koydum pede bırsey gelmıyor ama lavaboya oturdugumda gıdıyor duzenım ıyıce sastı dongum 32 gune cıktı artık ıkı aydır cok akıllandım dersımı aldım ben kesın kararlıyım hıc bırsey yamayacagım artık ne yum gunu calısalım ne baska bırsey heınıze cok tesekkur ederım kızlar ıyıkı varsınız vucdumun benı böyle aldatmasına canım sıkıldı hepsı ben Rabbıme sıgındım hayırlısını dılıyorum ve beklıyorumm...
elisam günaydın okudum da bugün teste gittin mi var mı adet belirtisi ? birde 28 günlerdeki düzenin 30 a ordan 32ye çıktı artık bu düzensizliği bir doktora gösterme vaktin geldi ben rahim hazılıyor kilo aldık vs derken önemsemedim ama iyice şaştı dediğin gibi
kararlarını destekliyorum kuzum...ne kadar kafaya takarsak o kadar sahte şeyler yaşıyoruz...sende artık düşünmemeye çalış ve üzme kendini eşinde ve sende bi sorun yoksa demek ki zamanı vardır
Gunaydn canım sımdı saglık ocagına gıdecegım kan ve ıdrar testı yaptıracagm enfeksıyon varmı falan dıye kan degerlerıme bakılsın suan dr falan gıtmek ıstemıyorum canım sastı kaldı vucudumla ılgılenmeyecegım n ehalı varsa gorsun canım ona ınanıp guvenmıyorum artıkeger böyle devam ederse senem dolduktan sonra gıderım
En hayirli zamanda gelecek bebegin canim senin gibi kalbi guzel melegin olacak rabbim ol dedigi zaman insan ister istemez stres yapiyor bende her ay bi belirti yasiyordum bu ay vucudumu dinleyecek vaktim olmadi stres yapmadim hayirlisi bu aymis rabbim sanada tum isteyenlerede nasip edecek insallahSagol bıtanem tesekkur ederım senın guzel gorusun tatlımm vucudum benı kandırmasa bu kadar umutlanıp sonu husran olunca uzulmeyıp yprulmayacagım ama artık bırsey yapmam yoruldugumu hssedıyorum artık kısmetımde varsa olur Rabbım ne zaman ol derse
En hayirli zamanda gelecek bebegin canim senin gibi kalbi guzel melegin olacak rabbim ol dedigi zaman insan ister istemez stres yapiyor bende her ay bi belirti yasiyordum bu ay vucudumu dinleyecek vaktim olmadi stres yapmadim hayirlisi bu aymis rabbim sanada tum isteyenlerede nasip edecek insallah
git bakalım inşallah bir sürpriz çıkar o tahlillerden ama adet düzensizliği çok önemli ne hali varsa görür olmaz kisenen dolunca bebiş tedavisine gidebilirsin ama adet düzensizliği tedavisi ertelenmez tüm hormonlarını etkiliyor ya bebiş için senen dolduğunda gidersen doktor sana adetini düzenleyelim önce deyip 3 5 aylık koruma verirse bunları geciktirmemek lazım bence ama yine de karar senin
En hayirli zamanda gelecek bebegin canim senin gibi kalbi guzel melegin olacak rabbim ol dedigi zaman insan ister istemez stres yapiyor bende her ay bi belirti yasiyordum bu ay vucudumu dinleyecek vaktim olmadi stres yapmadim hayirlisi bu aymis rabbim sanada tum isteyenlerede nasip edecek insallah
Canim benim hic belirtim olmadi bu ay adet sancim 1 hafta once baslamisti bazi aylardada 1 hafta once basladigida oluyordu adetten 2 gun once migdem bulanmisti oda adet donemindede bulantim oluyordu oda belirti degil benim icinsenin belirtilerin neydi canım? :)
ınsallah bakalım gece kasıklarımın be bacaklarımın agrısından uyuyamadımGunaydin canim insallah olmazsin pozitifi gorursun hayirlisiyla
benimde akıntım 4 gündür çok ya rüyamd gaörüyorum musluktan akargibi(5katını üdşün) akıntı geliyor uzayan cinsinden hayırdır noluyo bizekızlar ya ruyamda test yapıyordum pozıtıftı uyandım tekrar uyandım bu seferde hamılesın dıyorlardı bır kere daha test yapmıstım adet oldum ınsallah yıne oyle olmaz
hahah kafayımı yedık nedır :) oynatmaya az kaldı doktorum nerdebenimde akıntım 4 gündür çok ya rüyamd gaörüyorum musluktan akargibi(5katını üdşün) akıntı geliyor uzayan cinsinden hayırdır noluyo bize
okuldayım cinsel istismar eğitimi vercem minikleer benim gibisi her okula lazımgünaydın kuzum iyi ya opradan bebişinin cinsiyetini öğrendim hemen ekledim... sen nasılsın okulda mısn
Süpriz cıkacagın sanmıyorum canım sımdı ozel hastahaneyı aradım benım dr cok yogun dedım ıznım bıtıyor acıl durum oldu araya sıkıstırsanız dedım bakıp donecekler olmazsa saglık ocagna yarıngıderım hastahaneden haber gelsınnn ınsallah arar cagırırlar haklısın adet duzensızlıgı onemlı neden oyle oldu bılmyorum esımde dıyor senın ıkı ay ust uste gecıkmezdı dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?