2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim benim hic belirtim olmadi bu ay adet sancim 1 hafta once baslamisti bazi aylardada 1 hafta once basladigida oluyordu adetten 2 gun once migdem bulanmisti oda adet donemindede bulantim oluyordu oda belirti degil benim icin

belirtisizde olabiliyor diyorun bünyeye bağlı olarak :) benimde normalde göğüslerim çok hassastır ilkinde öyle olmuştu bu ay tık yok ama attım kafadan umutsuzlar listesine ekledim böylece kafamda rahat :)

okuldayım cinsel istismar eğitimi vercem minikleer benim gibisi her okula lazım liste süper gidiyorbaktıkça mutlu oluyorum
Benm de pazartesi madde bagimliligi var ogretmen arkadaşlara.. bugun de yukseklisans ta sunum var ben hala buralarda oyalaniyorum ☺ beraber calissaydik.keske canm benm partner 45 yasinda bikmis biraz ben de tam tersi yeni baslamisim daha dinamik bi cift olurduk senle dedikodu yapardık arada

Kızlar ben saglık ocaagına gıdıp gelıyorum optum hepınızı
elisam sonuç ne olursa olsun eninde sonunda bu uğraşla gelecek inş bebişimiz ben spora diyete sardım artık bi uğraş bulmak şart, heekrs için diyorum yoksa yıpranmış bi vaziyette hayatımızı karartırız kaygılı doğru diyor herşey hayatn bir parçası.. yoksa hormondA bOzulur streste etkiler sırf bu sebepten çocuk saihbi olamayan çiftler var herşeyi yoluna bıarkın bende adet olursam elisanın dediği gibi ilişki yumurtlama ateş her şeyi bırakacağım, hoş bu ay biraz bıraktm sayılır.. hatta 100 gr verdim 2 günde baklaım hedef 6 kilo vermek

ne güzel olurdu ben estekim yalnızım bazen sıkılıyorum bu durumdan

belirtisizde olabiliyor diyorun bünyeye bağlı olarak :) benimde normalde göğüslerim çok hassastır ilkinde öyle olmuştu bu ay tık yok ama attım kafadan umutsuzlar listesine ekledim böylece kafamda rahat :)
Evet cani. Benim gogus agrisi yeni basladi o da cok hafif dolgunlasti biraz o kadar bide her hamilelik bir olmazmis kaygilim insallah mingin hayirlisiyla konmustur gobusune

bende her istediğimi yiyorum ama iki ise bir yiyorum şimdilik öyle kısıtladım bu ara iyi hissediyorum :) bencede öyle gülüm yani sıkıldım saçlarımla uğraştım sıkıldım misafir çağırdım sıkıldım mevlüde katıldım düğüne gittim yani her şeye zaman ayımalıyız h sonu bi güne misafirlerimi çağırdım bi günde üni arklarıma gideceğim dün aileme gittik görüştük ondan önceki gün eşimle evde film izledik yani arkadaşlar kuaför aile eş ev derken her şeye yetmeliyiz o arada çocuk gelirse gelir kısmet zaten çocuk geldiğinde ister istemez onunla sürekli ilgileneceğiz o yüzden şimdi yokken diğer şeylere zaman ayırmak gerek bize evlat neyse anne babamıza da o onlarında bize ihtiyaçları var :)

Evet cani. Benim gogus agrisi yeni basladi o da cok hafif dolgunlasti biraz o kadar bide her hamilelik bir olmazmis kaygilim insallah mingin hayirlisiyla konmustur gobusune

rabbimin olduramadığı şey yok tabi belki konmuştur ama pskilolojik olarak ben bu aydan geçtim de kırmızılardan sonra klomen e başlasam mı onu düşünüyorum :):)

slm bet nasıl gidiyor hayat iş eş
Kosturmaca canim tam anlamiyla pilates yukseklisans is üçlüsü arasinda kosuyorum iste ☺ es bebis istiyo ilk defa tedirgin oldugunu söyledi gecen :) ben de versem iyi olacak hatta bu ay da bebis olmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kas da yaptim kilo verdigim yok sinir oluyorum bu duruma inceldim ama kiloda tik yok

rabbimin olduramadığı şey yok tabi belki konmuştur ama pskilolojik olarak ben bu aydan geçtim de kırmızılardan sonra klomen e başlasam mı onu düşünüyorum :):)
Bebegim basla o kadar dusunecek bi ilac degil zaten benmki gibi en dusuk doz verir 5 tane hapcik ☺ bi de sen bi kere hamile kaldin inaniyorum.klomenle ilkinde olur senin

Bebegim basla o kadar dusunecek bi ilac degil zaten benmki gibi en dusuk doz verir 5 tane hapcik ☺ bi de sen bi kere hamile kaldin inaniyorum.klomenle ilkinde olur senin

inşallah :) benim düşünüğüm işten alıp sürekli kontrole gitmek zor olacak bir de ikiz meselesi yüzde onda olsa ihtimal ihtimaldir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…