2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

rabbimin olduramadığı şey yok tabi belki konmuştur ama pskilolojik olarak ben bu aydan geçtim de kırmızılardan sonra klomen e başlasam mı onu düşünüyorum :):)
canim insallah bebegin olusmustur guzel haberlerini bekliyoruz sonucta hamile kalmanda sikinti yok sadece sabirla bekliyecegiz hayirli haberler insallah

Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda müjde verirsin bizlere

Hadi bakalim pazartesi guzel haberlerini bekliyoruz bol bol dua ettim bende gercekten huzur veriyor insana insallah yilbasi hediyen olacak minigin hayirlisiyla amin canim rabbim sagsalim kucagima almayi nasip etsin

Ewt cnm öyle yanılmalar hepimiz de oluyor ne yazıkki benimde umudum kalmadı
2 ay 10 gün önce geldi şimdi de günüm geçiyor bende anlamıyorum vücudumu dalga geçiyor sanki
Galiba haklısın herşeyi oluruna bırakmak gerek bunu yaoamadığız için yani kendi adıma söyleyim kaybediyoruz
Bu saatten sonra oluyum da rahatlayım en azından bende çok gerildim ya hayırlısı yinede

canim insallah bebegin olusmustur guzel haberlerini bekliyoruz sonucta hamile kalmanda sikinti yok sadece sabirla bekliyecegiz hayirli haberler insallah

çok teşekkür ederim hamile kalmamda sıkıntı yoktu ama iki aydır adet düzenim ve dr un pko eğilimi görmesi biraz sıkıntı oldu ama olacaksa olur allahın izniyle eğer adet görürsem bende senin gibi klomene başlayacağım rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin :)

Bat 19 aralık 7. Deneme klomen ve yumurtlama takibi ayrica ateş ölçme hepsini yaptim bakalim nolcak

Yumurtami peynirimi yedim teyzesi sutumudesabahla ogle arasi iciyorum

ohh afiyet vitaminn olsun sizin oralarda yumurta süt peynir organiktir ne güzel çok şanslısınız :) bizim burda her şey kötü sadece köyden gelen tereyağ ve peyniri tüketiyorum ama yaöğlen akşam ne olacak elimden geldiğince sebze kırmızı et balık tüketiyoruz :)

Günaydın ablacım :) senin üçüncü gelecek sanırım önemli belirtilerin var mıydı yoksa normal adet belirtisi miydi anlatabilir misin
Günaydın canım evet 3. olacak inşallah :) İnan hiç belirtim yoktu bugün biraz bel ağrısı ve kasıklarımda yanma başladı hepsi bu

çocukta yaparsın kariyerde diyoruzz ablacım tebrik ederim allah sağlıklı uzun ömürlü etsin 3 numarayı :) :nazaar: hayırlı olsun :)
Hahah aynen öyle diyorum inşallah bebeişim hayırlı bereketli gelir de doğumuna kadar çookk para kazanır annesi :) Çok sağol canım darısı sana inşallah :)

elisam hormonal olabilir stres olabilir bir çok nedeni olabilir umarım dr da yer vardır gidip görünürsün bence en güzeli dr kontrolünü yaptırıp gerisini oluruna bırakmak :)

Canım sımdı saglık ocagında kan verdım geldım 2 tup kan aldılar ıdrar verdım geldım sonuclar normalde yarın cıkıyormus ama ben ancak pazartesı alabılırmısım yarın eylem varmıs hastahanedende ınsallah ararlar aramazlarsa ben ogleden sonra yıne arayacagım canım gıtmeye calısacagım dr kontrolu onemlı canım haklısın

Sagol canim evet burda organik buluyoruz babannem tavuk besliyor sagolsun yumurtasini bize veriyor gunluk yiyorum tereyagimida veriyor babanne peynirde kv yapti etrafimda pervanelwr dr haftada iki defa balik ye demisti kayinbabam bana ayri balik aliyor hic is yaptirmiyorlar ne istersem yapiyorlar cok mutlular

İnşallah canım hayırlısını dılıyorum tatlım adet duzenınde olsa bu kadar uzulmeyecegım vucudumun benı aldatması benı uzu yoruyor ama haklısınız dedıklerınızde aklımdan cıkarıp atacagım artık ben ne yaparsam yapayım zamanı geldıgınde olacak masallah sende guzel kılo vermıessın bende evlendıgımden berı 4 kılo almısım onları vermem lazım

Hahah aynen öyle diyorum inşallah bebeişim hayırlı bereketli gelir de doğumuna kadar çookk para kazanır annesi :) Çok sağol canım darısı sana inşallah :)

gelir o melek bereketini getiriri annesine şansını getirir :) 3üne yetmek zor valla allah yardımcın olsun ama sen yaparsın maddi manevi iyi bir anneleri var hepsine yetecek kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…