Öyle olmasını çok isterim cnm ama dün gelen akıntı sanırım adet habercisi henüz olmadım ama hevesim kırıldıIns ALLAH gelenler bebisin olur
Artik test yapsan canm pozitifse progestan falan baslaar doktorun insallah yerlesmedir yaa
canim insallah bebegin olusmustur guzel haberlerini bekliyoruz sonucta hamile kalmanda sikinti yok sadece sabirla bekliyecegiz hayirli haberler insallahrabbimin olduramadığı şey yok tabi belki konmuştur ama pskilolojik olarak ben bu aydan geçtim de kırmızılardan sonra klomen e başlasam mı onu düşünüyorum :):)
Yumurtami peynirimi yedim teyzesi sutumudesabahla ogle arasi iciyorumevet sanırım kullnacağım :) siz sabah yumurtanızı sütünüzü peynirinizi yiyip içtiniz mi bakalım bugün :)
Kızlar sımdı pc nın basına gectım gecmısı tam okuyamadım hepınız merak edıyorsunuz bılıyorum sagolun bende suan ınanılmaz merak ıcerısındeyım ve bugun adet olmadıgıma hala ınamıyorumdegısık hıssedıyorum olurum dıye beklıyordum hatta bugun kac defa oldum dıye lavaboya gıttım...
bır damlacık kadar kan geldı kırmızıydı dıye hatırlıyorumm...
benım dun sag kasıgımda genıs bır bolge bıber surmussun gıbı degısık bır sekılde yanmaya basladı yaklasık 1 dk surdu bugunde alt karnıda hanı sezeryanda dogum yapıldıgında dıkıs atılan bolgenın oldugu yrde degısık bırsey var sancı degıl yanma degıl tarıf edemıyorum esım heveslendım 5 gun daha bekleyelım eger olmazsan test yapalım dedı bende tama dedım esımı dınleyecegım canlar bu defa dah aoncede kararlastırdgım gıbı kısmet olursa 16 da test yapacagım gecen aydan kendıme sozum var cunku dualarını eksık etmeyın kızlar kendımı tuhaf hıssedıyorum eger bebegım gelmısse Rabbım korusun bana bagıslasın bırsey olmasın hepınızı opuyorum...
Hadi bakalim pazartesi guzel haberlerini bekliyoruz bol bol dua ettim bende gercekten huzur veriyor insana insallah yilbasi hediyen olacak minigin hayirlisiyla amin canim rabbim sagsalim kucagima almayi nasip etsinklomeni kullandim simdi pazartesi kontrolum var bakalim yumlar nedurumda hayirlisi kac aydir baya kasmisim kendimi olmadi simdi artik olursa olur diyoruz kasmiyorum boyle daha mutluyum ama namazda duami eksik etmiyorum rabbimiz yeterki ol desin sende insallah rahat hamilelik gecirirsin kucagina almak nasip olsun canim bebisini
Ewt cnm öyle yanılmalar hepimiz de oluyor ne yazıkki benimde umudum kalmadıBen hıc hamıle oldugumu hıssetmedım umutlanamıyordum dun cok sık lavaboya gıdınce kac efa gıttgımı hatırlamıyorum bıle ve pecetede bır damla kan gorunce ılk defa böyle bırsey yasadım umutlandım ama bundanda dersımı aldım ped koydum pede bırsey gelmıyor ama lavaboya oturdugumda gıdıyor duzenım ıyıce sastı dongum 32 gune cıktı artık ıkı aydır cok akıllandım dersımı aldım ben kesın kararlıyım hıc bırsey yamayacagım artık ne yum gunu calısalım ne baska bırsey heınıze cok tesekkur ederım kızlar ıyıkı varsınız vucdumun benı böyle aldatmasına canım sıkıldı hepsı ben Rabbıme sıgındım hayırlısını dılıyorum ve beklıyorumm...
canim insallah bebegin olusmustur guzel haberlerini bekliyoruz sonucta hamile kalmanda sikinti yok sadece sabirla bekliyecegiz hayirli haberler insallah
Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Yumurtami peynirimi yedim teyzesi sutumudesabahla ogle arasi iciyorum
Günaydın canım evet 3. olacak inşallah :) İnan hiç belirtim yoktu bugün biraz bel ağrısı ve kasıklarımda yanma başladı hepsi buGünaydın ablacım :) senin üçüncü gelecek sanırım önemli belirtilerin var mıydı yoksa normal adet belirtisi miydi anlatabilir misin
Aminnn Rabbim sana da nasip etsin en yakın zamanda :)Canim benim tebrik ederim hayirli olsjn kucaqina.almayi nasip etsin rabbim
Hahah aynen öyle diyorum inşallah bebeişim hayırlı bereketli gelir de doğumuna kadar çookk para kazanır annesi :) Çok sağol canım darısı sana inşallah :)çocukta yaparsın kariyerde diyoruzz ablacım tebrik ederim allah sağlıklı uzun ömürlü etsin 3 numarayı :) :nazaar:hayırlı olsun :)
elisam hormonal olabilir stres olabilir bir çok nedeni olabilir umarım dr da yer vardır gidip görünürsün bence en güzeli dr kontrolünü yaptırıp gerisini oluruna bırakmak :)
Hayırlı haberlerle gel inş tatlım :)Kızlar ben saglık ocaagına gıdıp gelıyorum optum hepınızı
Sagol canim evet burda organik buluyoruz babannem tavuk besliyor sagolsun yumurtasini bize veriyor gunluk yiyorum tereyagimida veriyor babanne peynirde kv yapti etrafimda pervanelwr dr haftada iki defa balik ye demisti kayinbabam bana ayri balik aliyor hic is yaptirmiyorlar ne istersem yapiyorlar cok mutlularohh afiyet vitaminn olsun sizin oralarda yumurta süt peynir organiktir ne güzel çok şanslısınız :) bizim burda her şey kötü sadece köyden gelen tereyağ ve peyniri tüketiyorum ama yaöğlen akşam ne olacakelimden geldiğince sebze kırmızı et balık tüketiyoruz :)
kızlar günaydın:
dr gidicem bugun bakalım neler dick :) herkese mutlu günler :)
elisam sonuç ne olursa olsun eninde sonunda bu uğraşla gelecek inş bebişimiz ben spora diyete sardım artık bi uğraş bulmak şart, heekrs için diyorum yoksa yıpranmış bi vaziyette hayatımızı karartırız kaygılı doğru diyor herşey hayatn bir parçası.. yoksa hormondA bOzulur streste etkiler sırf bu sebepten çocuk saihbi olamayan çiftler var herşeyi yoluna bıarkın bende adet olursam elisanın dediği gibi ilişki yumurtlama ateş her şeyi bırakacağım, hoş bu ay biraz bıraktm sayılır.. hatta 100 gr verdim 2 günde baklaım hedef 6 kilo vermek
Hahah aynen öyle diyorum inşallah bebeişim hayırlı bereketli gelir de doğumuna kadar çookk para kazanır annesi :) Çok sağol canım darısı sana inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?