2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim demek ic karnin dar..benim daha kasinti felan baslamadi evet sen sisko bisey olcanBebis saglikli olsunda varsin karnin buyusun

Oyy elifim ben zayıf bir insanım bünye olarak...kemiklerim çok ince ve zayıftır.. etkisi var mıdır bilmem.. 7 aylık olduğum için öyle :) amaan göbüşüm çıksa da olur , Rabbimin izniyle veririz kiloları ne edek

dua et kuzum ınsallah tutuar tum evlat ısteyenler kavusur bende kavusurum ıdrar ne zaman koyulasmaya baslıyor acaba

Ediyorum canım tüm isteyenler için ediyorum
Hmm onu hatırlamıyorum inan...

Pco hastaligi nasil oluyo
pco tamamen hormonel bir hastalık canım... tam olrak bir tedavisi yok ama neredeyse her hormonel sorun kendini tetikleyebiliyor. yumurtalama olacağı sırada hormonlar dengesini yitiriyor ve onun yerine içi su olan bir kistcik oluşuyor.. Doktorum bana : normalde her ay bir yumurtalığımız yumurtlar ama pco da yumurtalar önce ben yumurtlayacağım die yarışa giriyorlar demişti. bunun soucu olarak geç yumurtlama olabiliyor.. adet düzensizliği bunu takip ediyor.. insülin de üstüne gelebiliyor.. kısacası hormonların düzgün çalışmıyorsa = pco riskin var demek oluyor..

Biraz iç karartıcı gibi oldu ama yanlış anlaşılmasın.. bende pco hastasıyım :)

aynen böyle oluyor :)

Oyaladı ne demek yaa.. sinir oluyorum bu doktorlara.. işleri güçleri bu resmen..
ya bi cevap ver ne yapıcaz.. şunu şunu denicez.. denek oluyoruz yine ses çıkarmıyoruz.. yine naz yapıolar.. anlamıyorum bunları yaa

geçikince hemen test yap ben de heyecanlanıorum kuzucum ben heralde bu ay çok düşünmicem çocuk olayını bizim tayin meselesi hızlanıo eşya falan toplarım 2-3 haftaya eğer bebiş düşünürsem herkes sıkıntıya düşücek o yüzden çalışma olsa da çok istekli olamıcam bebiş için :)

aynen canım birde özel hastaneydi okadar para veriyoruz ama adam akıllı tedavi olamiyoruz

görürsünn inşallah bu karışıklığın arasında bir bebiş çıkar :)

Bıtanem cumaaya kadar olmazsam cuma sabahı test yapacagım bende cok heyecanlıyım canım
en ıyısını yaparsın canım belkı evı toparlarken o sırada hamıs kalırsın yyenı evın sana ugurlu gelır bebıs haberını orada olırsın :)
bu arada tayınınız hayırlı olsun canım nereye gıdıyorsunuz

hakkımızda hayırlısı kuzum şimdi muğladayız samsuna gidicez büyük ihtimal ama henüz kesin değil belirsizlikler var bide şimdi eşimin tüm ailesi samsunda ben biraz daha sıkıntı da olucam gelen giden eksik olmıcak yani okadar karışığım ki nerede oturcaz lojman mı olcak ev mi alcaz ... kayınvalidem de dioki ev alana kadar benle yasarsınız dio da ben pek sıcak bakmıorum sonuçta ev ev üstüne olmaz ben kendi annemin yanında rahat edemioken onla düşünemiorum bile ... yani aynı evde olursak biz çocuk da yapamayız ki

valla aynı dert bndede var cnm bnde kayın.v birlikteyim

Çok haklısın canım aaaa muglayı cook sevıyorum ve cok de merak edıyorum canım :) hım streslı bır donem senı beklıyor guclu olman lazım canım ınsallah lojman olur canım daha rahat edersın ve dedıgın gıbı ev ev ustune olmaz bende rahat edemem ama bır gırdınızmıde oyle hemen cıkamazsınız sankı sız esyaları goturmeden ev ayarlayamıyormusnuz canım

aynen bir defa girince kolay kolay çıkılmıyo bnde aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…