2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın canım evet 3. olacak inşallah :) İnan hiç belirtim yoktu bugün biraz bel ağrısı ve kasıklarımda yanma başladı hepsi bu
Hmm anlıyorum ablacım benim bugünde dahil hep kasık ağrım var bilmiyorum sonuç kırmızılar mı olur bebiş mi gelir hevesim kırıldı bi an önce olsam bari kafam rahat olurdu

aaa evet yarın eylem vardı tüh denk geldi şansa bak sonuçlara sen yinede internetten arada kontrol et akşam üstü çıkar belki :) inşallah ararlar canım :)

Evet canım duzensızşlık yoruyor ben 1 gunde anca sokuldum dıye bılırım canım ya oldugunda vucut rahatlıyoruz bırazcıkta olsa hayırlısı olsun canıım hakkımızda

ooyyy oyyy ne güzel aile saadeti işte şimdiden huzur geldi evlerinize rabbim daim etsin mutluluğunuzu :)

gel sende bizka etıl kafan dağılır bizim gibi hemde topik canlanı r http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38551/page-6059#post-38253254

aaa evet yarın eylem vardı tüh denk geldi şansa bak sonuçlara sen yinede internetten arada kontrol et akşam üstü çıkar belki :) inşallah ararlar canım :)

Saglık ocagının sonuclarına nasıl bakılıyor ınternetten bılmıyorum canım ınsallah ararlar tatlım ya

INSALLAHHH CANIM

Kızlar ben dr gıttım dr cok ıyıydı hemen gebelık varmı dedı bende durumu anlattım ıkı aydır adetım duzensızlestı ve dun 1 damla kan geldı sonra aksamına akıntı geldı sabah daha yenı anca labıldım benım aklıma kımyaslamı acaba dıye gelıyor dedım cunku dunku yerlesme kanaması gıbı geldı bana dedım testler bır cksın anlarız dedı 5 tane test ıstemmıstı genel kan testı , sekeri , gebelık , ferittin ( bu ne anlama gelıyor bılmıyorum ) , bırsey daha vardı onu hatırlamıyorumm sımdı bakalım degerler ne cıkacak

Evet canım duzensızşlık yoruyor ben 1 gunde anca sokuldum dıye bılırım canım ya oldugunda vucut rahatlıyoruz bırazcıkta olsa hayırlısı olsun canıım hakkımızda
Benim adet düzensizliği hep var ama sebebini kimse çözemedi tahlil ler hormonlar ultrason hep normal ancak hap kullanırsam düzenli oluyorum
Dr 3 ay sonra gel rahimi temizleyelim kürtaj yapalım dedi bende bunu yaptırmak istemiyorum korkuyorum
Dediğin gibi cnm hayırlısı artık benim de bütün hevesim kaçtı adet olsam da kafam rahat etse
Sınava da giremedim bari bebiş gelse sevineyim diyorum ama o da fos çıkacak herhalde
hep mi ters gider herşey çok sıkıldım cnm kusura bakma içimi döktüm rahatladım bari

ayyy inşallah kızlar güzel haberler gelsin hepimzden :)
wuslt bakıyorum her şey güzel çok şükür şımarabilirsin canım :)
Evet simariyorum canim simartiyorlar kayinbabam hergun soruyor kizim bise istiyormusun diye yok deyince niye istemiyor diyormus kv ye hergunmu aserecegim saniyor ne hormon testi yaptiracaksin degilmi insallah guzel haberlerini bekliyoruz

inşallah :) benim düşünüğüm işten alıp sürekli kontrole gitmek zor olacak bir de ikiz meselesi yüzde onda olsa ihtimal ihtimaldir :)
Canim iki kere gidiyosun toplamda 12 ve 21.gun ki 21.gun gitmeye gerek yok aslında yumurta catlamis mi onun icim.kan veriyosun o gun ama biz zaten testle catlayip catlamadigini anliyoruz ☺ benim 21.gun ctesi ye denk geliyo gitmiycem cunku testte anladim catir catir catladi ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…