İnsallah guzel sonuclar alirsin canim dualarimseninle hakkinda hayirlisi olsunKızlar ben dr gıttım dr cok ıyıydı hemen gebelık varmı dedı bende durumu anlattım ıkı aydır adetım duzensızlestı ve dun 1 damla kan geldı sonra aksamına akıntı geldı sabah daha yenı anca labıldım benım aklıma kımyaslamı acaba dıye gelıyor dedım cunku dunku yerlesme kanaması gıbı geldı bana dedım testler bır cksın anlarız dedı 5 tane test ıstemmıstı genel kan testı , sekeri , gebelık , ferittin ( bu ne anlama gelıyor bılmıyorum ) , bırsey daha vardı onu hatırlamıyorumm sımdı bakalım degerler ne cıkacak
Benim adet düzensizliği hep var ama sebebini kimse çözemedi tahlil ler hormonlar ultrason hep normal ancak hap kullanırsam düzenli oluyorum
Dr 3 ay sonra gel rahimi temizleyelim kürtaj yapalım dedi bende bunu yaptırmak istemiyorum korkuyorum
Dediğin gibi cnm hayırlısı artık benim de bütün hevesim kaçtı adet olsam da kafam rahat etse
Sınava da giremedim bari bebiş gelse sevineyim diyorum ama o da fos çıkacak herhalde
hep mi ters gider herşey çok sıkıldım cnm kusura bakma içimi döktüm rahatladım bari
Hayırlı olsun canım yeni bir bebiş haberiyle güne güzel başladık :) Darısı başımıza inşallah. Bu ay dikkat ettiğin özel birşeyler oldu mu bize tavsiye edebileceğin?Günaydın canım evet 3. olacak inşallah :) İnan hiç belirtim yoktu bugün biraz bel ağrısı ve kasıklarımda yanma başladı hepsi bu
İnsallah guzel sonuclar alirsin canim dualarimseninle hakkinda hayirlisi olsun
http://www.merkezlab07.com/ cnm ben burdan bakıyorumeminebi ben bakıyoru dıyordu mıneye sorarız cnım
Cnm tahlil sonucu yaz çıkar ordan
Sana sonuç alman için numara vermişlerdir onunla bakıyorsun mesela ben şurdan bakıyorum http://www.merkezlab07.com/
Hasta girişi ve barkod girince çıkıyor
İyiyim bebiste iyi teyzesi daha belirtim yok hamile oldugumu unutuyorum bazen yurudugum zaman nefes nefese kaliyorum bide ayakta cok durunca belim agriyor o kadar bugun esime benim kasigim agrimiyor migdemde bulanmiyor diye msj attim hemen aradi ne guzel iste ne istiyorsun diyorSagol canım benım herseyın hayırlısı olsun kuzum sen nasılsın bebıs nasıl rahatsız etmeye bslasdımı senı
Bilmiyorum cnm dr larda bilemedi kaç dr değiştirdim en don gityiğim iyi bi dr muş manavgatta hüseyin ziyaeddinCanım ne kusuru olurmu öyle sey böyle konusup rahatlyacagız benım cok sukur öyle bır sorunum yok canım senınkı neden öyle oluyormus bende anlamadım canım benımde tum hevesım kactı canım ınsallah bebıs yoksa sende gecıkmeden olursun guclu olmalıyız canım
Kızlar ben dr gıttım dr cok ıyıydı hemen gebelık varmı dedı bende durumu anlattım ıkı aydır adetım duzensızlestı ve dun 1 damla kan geldı sonra aksamına akıntı geldı sabah daha yenı anca labıldım benım aklıma kımyaslamı acaba dıye gelıyor dedım cunku dunku yerlesme kanaması gıbı geldı bana dedım testler bır cksın anlarız dedı 5 tane test ıstemmıstı genel kan testı , sekeri , gebelık , ferittin ( bu ne anlama gelıyor bılmıyorum ) , bırsey daha vardı onu hatırlamıyorumm sımdı bakalım degerler ne cıkacak
İyiyim bebiste iyi teyzesi daha belirtim yok hamile oldugumu unutuyorum bazen yurudugum zaman nefes nefese kaliyorum bide ayakta cok durunca belim agriyor o kadar bugun esime benim kasigim agrimiyor migdemde bulanmiyor diye msj attim hemen aradi ne guzel iste ne istiyorsun diyor
Benim adet düzensizliği hep var ama sebebini kimse çözemedi tahlil ler hormonlar ultrason hep normal ancak hap kullanırsam düzenli oluyorum
Dr 3 ay sonra gel rahimi temizleyelim kürtaj yapalım dedi bende bunu yaptırmak istemiyorum korkuyorum
Dediğin gibi cnm hayırlısı artık benim de bütün hevesim kaçtı adet olsam da kafam rahat etse
Sınava da giremedim bari bebiş gelse sevineyim diyorum ama o da fos çıkacak herhalde
hep mi ters gider herşey çok sıkıldım cnm kusura bakma içimi döktüm rahatladım bari
lütfen profil resmini yap bunu noluuuur görnce ismi aklıma geldinBebegim basla o kadar dusunecek bi ilac degil zaten benmki gibi en dusuk doz verir 5 tane hapcik ☺ bi de sen bi kere hamile kaldin inaniyorum.klomenle ilkinde olur senin
elisa dur kafam karıştı seni ne ara hastaneden aradılar gittin görüştün bu özel dr mu yoksa sağlık ocağı mı ben karıştırdım değerlerin ne zaman çıkacak çok iyi olmuş tahliller :)
Canim iki kere gidiyosun toplamda 12 ve 21.gun ki 21.gun gitmeye gerek yok aslında yumurta catlamis mi onun icim.kan veriyosun o gun ama biz zaten testle catlayip catlamadigini anliyoruz ☺ benim 21.gun ctesi ye denk geliyo gitmiycem cunku testte anladim catir catir catladi ☺☺
Bilmiyorum cnm dr larda bilemedi kaç dr değiştirdim en don gityiğim iyi bi dr muş manavgatta hüseyin ziyaeddin
Öyle dedi olmadı kürtaj yaparız
Ewt cnm bebiş yoksa gelsin bi an önce de kafam rahat olsun bi zaten çok güçlüyüz cnm benim
bu saglık ocagındakı dr canım :) dıgerınden henuz aramadılar canım evet ya bu tahlıller ıyı oldu canımdr detaylı ıstıyorum dedı :)
Him herkes bulantin varmi diye sorunca bendede olmayinca acaba sorunmu var diye dusunuyorum ne bileyim haklisin su iki ay dolsun bakalim insallah olmaz bulantim sen sonuclari pazartesi mi alacaksinOyy oyy masallah canım cok sevındımmm adam ne guzel demıs hakklı canım ne ıstıyorsun masallah guzelce ılerlıyor benım kuzenımde 2 aydan sonra bulantı olmaya basladı hamıel oldugumu unutuyordum dıyor:)
canimm allah kucagina almayi nasip etsin islerinde hayirli olsun bereketi bol olsun allah nazarlardan korusun masallahHahah aynen öyle diyorum inşallah bebeişim hayırlı bereketli gelir de doğumuna kadar çookk para kazanır annesi :) Çok sağol canım darısı sana inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?