sana kan verdikten sonra barkod vermediler mi tahlil onuçlaırnı alman için kağıt vermeleri gerekti
Him herkes bulantin varmi diye sorunca bendede olmayinca acaba sorunmu var diye dusunuyorum ne bileyim haklisin su iki ay dolsun bakalim insallah olmaz bulantim sen sonuclari pazartesi mi alacaksin
Elisa cnm hakkında hayırlısı olsun is tez zzamanda hayırlısı ile gelsin melegin
Amin canim hayirli sonuclarini bekliyoruz pazartesiyok canım bır sorun hersey yolunda :) ınsallah olmaz rahatlıkla gecırırsın hamılelıgını canım evet canım pazartesıye kaldı sonuclar
hahır canım vermedıler saglık ocaklarınbda vermıyorlar bızım burda ısımle alıyorsun
Amin canim hayirli sonuclarini bekliyoruz pazartesi
Evet deminos eylul onlarda yok insallah guzel haberlerle gelirler
O zaman ptesiyi bekliyoruz ne yapalım
Evet deminos eylul onlarda yok insallah guzel haberlerle gelirler
evet canın ancak pazartesı ogleden sonra ögrenebılecegız
evde test yaptunmi canim yapcaktin sabirsizlikla bekliyorummmamın ınsallah canım esımın dershanesı var pazartesı ancak ogleden sonra alıp gosterebılır
olsun temiz olsun iyi olsunda bir şey olmaz :)
evde test yaptunmi canim yapcaktin sabirsizlikla bekliyorummm
Seni gidi yaramaz seni dayanamadın dimi ....Allah hakkına hayırlısını nasip etsinyaptım canım negatıf bugun sabahda adet oldum ama ben kımyasaldan suphelendım saglık ocagındakı dr soyledım test ıstedı cıksın anlarız dedı
Bizde bilmiyoruz ablam...benim beğendiğim bir kaç isim var ama kocam çok zor beğeniyor, inan bilemiyorum ne olacak :)maşallah canım zaman çabuk geçiyor eee adı ne olacak prensesin :)
Cnm kan aldıkları tüpe barkod yapıştırıyor lar sana da sonuç barkadu veriyorlar öyle değil mi sizin ordabana hıcbırsey vermedıler canım saglık oacagında
Seni gidi yaramaz seni dayanamadın dimi ....Allah hakkına hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?