2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Him herkes bulantin varmi diye sorunca bendede olmayinca acaba sorunmu var diye dusunuyorum ne bileyim haklisin su iki ay dolsun bakalim insallah olmaz bulantim sen sonuclari pazartesi mi alacaksin

yok canım bır sorun hersey yolunda :) ınsallah olmaz rahatlıkla gecırırsın hamılelıgını canım evet canım pazartesıye kaldı sonuclar

Kızlar bugün 20. Gunum bugüne kadar her gün çalışma yapıyorduk akşam da yapalım dedik yarım saat kadar uğraştım soylemesi ayıp eşim boşalmadı bırakıp yattık sanırım spermler bitti muz bal fındık karıştırıp yediriyorum akşamları ama bi yere kadar demekki varmı önerisi olan puding de yapıyorum

maşallah canım zaman çabuk geçiyor eee adı ne olacak prensesin :)
Bizde bilmiyoruz ablam...benim beğendiğim bir kaç isim var ama kocam çok zor beğeniyor, inan bilemiyorum ne olacak :)
Sen ne zaman gideceksin dotktora hayırlısıyla :)?

Seni gidi yaramaz seni dayanamadın dimi ....Allah hakkına hayırlısını nasip etsin

canım dun gunduz peceteye bır nokta kan gelınce yerlesme dıye dusundu aksamda cok cık kehve sumuksu akıntı geldı arada arkadaslar bebek varsa dusuk tehlıkesı olabılır test yap önmelını alırsın en azından dedı ben yenı yenı adet olmayabaslasdım bende caba kımyasalmı oldu dıye dusunmeye basladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…