Kızlar bugün 20. Gunum bugüne kadar her gün çalışma yapıyorduk akşam da yapalım dedik yarım saat kadar uğraştım soylemesi ayıp eşim boşalmadı bırakıp yattık sanırım spermler bitti muz bal fındık karıştırıp yediriyorum akşamları ama bi yere kadar demekki varmı önerisi olan puding de yapıyorum
Cnm kan aldıkları tüpe barkod yapıştırıyor lar sana da sonuç barkadu veriyorlar öyle değil mi sizin orda
Bizde bilmiyoruz ablam...benim beğendiğim bir kaç isim var ama kocam çok zor beğeniyor, inan bilemiyorum ne olacak :)
Sen ne zaman gideceksin dotktora hayırlısıyla :)?
Geçti tatlim benim...benim kusmam 1 kere oldu elhamdülillah gerisinde midem bulandı...en ağır haftalar da 8,9 ve 12 ydi... İnşaAllah sende hafif atlatirsiin:)Ayy insallah o gunlerde yakinda sen nasilsin canim bulantilarin gectimi
Tatlim bence de iyi yapiyirsun lakin ovulasyoniinsanı çok rahatlatiyor... Hiç takip etmiyorsun...yumurtlama gününu ogrenebilirsin tatlim.. Rabbim fazla bekletmesin minnosun naz yapmasın annesine daha fazla inşaAllah Canimsin benimmm...Ben hıc hamıle oldugumu hıssetmedım umutlanamıyordum dun cok sık lavaboya gıdınce kac efa gıttgımı hatırlamıyorum bıle ve pecetede bır damla kan gorunce ılk defa böyle bırsey yasadım umutlandım ama bundanda dersımı aldım ped koydum pede bırsey gelmıyor ama lavaboya oturdugumda gıdıyor duzenım ıyıce sastı dongum 32 gune cıktı artık ıkı aydır cok akıllandım dersımı aldım ben kesın kararlıyım hıc bırsey yamayacagım artık ne yum gunu calısalım ne baska bırsey heınıze cok tesekkur ederım kızlar ıyıkı varsınız vucdumun benı böyle aldatmasına canım sıkıldı hepsı ben Rabbıme sıgındım hayırlısını dılıyorum ve beklıyorumm...
Tatlim bence de iyi yapiyirsun lakin ovulasyoniinsanı çok rahatlatiyor... Hiç takip etmiyorsun...yumurtlama gününu ogrenebilirsin tatlim.. Rabbim fazla bekletmesin minnosun naz yapmasın annesine daha fazla inşaAllah Canimsin benimmm...
canimm rabbim enkisa zamanda yuzunu guldursun umudumyz hep var allahin izniyle olacakk doltora gitmeyi dusunuyormusun ben buay rahatim klomen verdi doktor kontrolume gidiyim nerek ediyorum yumlariyaptım canım negatıf bugun sabahda adet oldum ama ben kımyasaldan suphelendım saglık ocagındakı dr soyledım test ıstedı cıksın anlarız dedı
Uroloji ye gitmeli canimkızlar esım sprem testı ıcın nereye gıtmelı
Cnm benim eski raporlara baktı kendi de tahlil verdi onlar normal dedi ultrason da hem karın hem alttan muayenede sorun çıkmadı 3 ay sonra gel değerlerine tekrar bakalım dedi olmazsa kürtaj yaparız sadece gebelikte kürtaj yok rahim kendini yenilesin diye hamile kalamayınca herhalde öyle söyledi ama ben rahim filmi çektirmedim bi de smear varmış acaba ondan mı bahsediyor bilemicem benim de araştırma zamanım olmadıcanım dr niye tmizleyelim dedi ki kürtaj durduk yere olur mu tüm değerlerin normalken adet düzensizliği de ilginç bilemedim ki sıkma canını sağlıklısın bi yerde bi nüans var ama dr mu çözemiyor anlamadım adetlerin ne zamandır düzensiz eskiden beri mi?
Eki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Canim yazdiklarini okudumda uzulme elbet zamani var herseyin saglik ocaginda sonuc yarin dedilerse aksam netten ogrenebilirsin ven oyle yapiyodumkızlar esım sprem testı ıcın nereye gıtmelı benım gıdecegım hastahaneyı aradım testten ucret almıyorlamıs ama plokılınk ucretlı 54.5 tl mıs
canimm rabbim enkisa zamanda yuzunu guldursun umudumyz hep var allahin izniyle olacakk doltora gitmeyi dusunuyormusun ben buay rahatim klomen verdi doktor kontrolume gidiyim nerek ediyorum yumlari
Bulantinin gecmesine sevindim canim amin insallah hafif atlatirimGeçti tatlim benim...benim kusmam 1 kere oldu elhamdülillah gerisinde midem bulandı...en ağır haftalar da 8,9 ve 12 ydi... İnşaAllah sende hafif atlatirsiin:)
Uzun uzun kaygılıya yaxdım cnm ordan okursunhım neden kurtaj yapacaklarkı canım ben onu anlamadım hayırlısı olsun ınsallah duzene bıner canım evet canım gucluyuz bız
Canim yazdiklarini okudumda uzulme elbet zamani var herseyin saglik ocaginda sonuc yarin dedilerse aksam netten ogrenebilirsin ven oyle yapiyodum
Kızlar bugün 20. Gunum bugüne kadar her gün çalışma yapıyorduk akşam da yapalım dedik yarım saat kadar uğraştım soylemesi ayıp eşim boşalmadı bırakıp yattık sanırım spermler bitti muz bal fındık karıştırıp yediriyorum akşamları ama bi yere kadar demekki varmı önerisi olan puding de yapıyorum
amın canım hayırlıısyla cok aratmadan nasıp etsın Rabbım bızlerede dusunuyorum canım dr ardım cok yogun donerlerde gıdecegım
Guzel bir isim buda canim...ah benim zor beğenen kocam Ahhh....:) bu gidisle yavrum isimsiz kalacak...Eflal ismi cokkk güzel bence:))
canım daha evvel de söylemiştim zamanı gelince ben isterim senden bilgilerini henüz erkenBat 19 aralık 7. Deneme klomen ve yumurtlama takibi ayrica ateş ölçme hepsini yaptim bakalim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?