2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm hergün çalışma olmasi adamı yormustur bence takviye gerek yok rahat olun biraz ara verin iilişkiye dinlenir eşin yine normale ddöner

Cnm kan aldıkları tüpe barkod yapıştırıyor lar sana da sonuç barkadu veriyorlar öyle değil mi sizin orda

yok canım degıl dr bana recete gıbı bır kagıt verdıbende onunla labgıttım kadın bır kagı yapıstırdı tupe oraya ısmımı bırde numara yazdı ama num aklımda degıl keske baksaydım

Tatlim bence de iyi yapiyirsun lakin ovulasyoniinsanı çok rahatlatiyor... Hiç takip etmiyorsun...yumurtlama gününu ogrenebilirsin tatlim.. Rabbim fazla bekletmesin minnosun naz yapmasın annesine daha fazla inşaAllah Canimsin benimmm...

hıc aklımdan gecmıyor bıle canım ovulasyon yapmak belkı cok ıyı olacak ama ıcımden gelmıyor dr gıtmeye calısacagım cok yogun ınsallah ararlarda gıdebılırım amın canım hayırlısı beklıyoruz bakalım nezaman kısmet olursa canım cok sagol sen nasılsın bebıs nasıl canım

kızlar esım sprem testı ıcın nereye gıtmelı benım gıdecegım hastahaneyı aradım testten ucret almıyorlamıs ama plokılınk ucretlı 54.5 tl mıs

yaptım canım negatıf bugun sabahda adet oldum ama ben kımyasaldan suphelendım saglık ocagındakı dr soyledım test ıstedı cıksın anlarız dedı
canimm rabbim enkisa zamanda yuzunu guldursun umudumyz hep var allahin izniyle olacakk doltora gitmeyi dusunuyormusun ben buay rahatim klomen verdi doktor kontrolume gidiyim nerek ediyorum yumlari

Cnm benim eski raporlara baktı kendi de tahlil verdi onlar normal dedi ultrason da hem karın hem alttan muayenede sorun çıkmadı 3 ay sonra gel değerlerine tekrar bakalım dedi olmazsa kürtaj yaparız sadece gebelikte kürtaj yok rahim kendini yenilesin diye hamile kalamayınca herhalde öyle söyledi ama ben rahim filmi çektirmedim bi de smear varmış acaba ondan mı bahsediyor bilemicem benim de araştırma zamanım olmadı
Cnm ben 16 yaşındayken 14 gün kanamam sürmüştü kd gittik zararsız kistler var dedi 3 ay Primolut-N verdi sonraki kontrolde hiç bir şey yok dedi ondan beride hep 21 günde oluyordum evlendim düzen yine değişti bazen 21 bazen 28 gün arası oluyor sonra yine 14 güne yakın kanamam olunca başka bi dr gittik durumu anlattık siglopronova verdi olmadı son olarak 3 ay yasmin verdi bırakmamla birlikte 10 hün önce adet olmaya başladım şimdiki dr Primolut-N verdi kanamayı durdursun diye o da bitmişti zaten valla ne cins bi bünyem var bilemedim dr lar da çözemedi
Ne olursa oldun pzt kan testine gidecem adet olsam bile
İşte benim içler acısıı durum bu

tebrik ederimmmm hayırlı olsun...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar esım sprem testı ıcın nereye gıtmelı benım gıdecegım hastahaneyı aradım testten ucret almıyorlamıs ama plokılınk ucretlı 54.5 tl mıs
Canim yazdiklarini okudumda uzulme elbet zamani var herseyin saglik ocaginda sonuc yarin dedilerse aksam netten ogrenebilirsin ven oyle yapiyodum

canimm rabbim enkisa zamanda yuzunu guldursun umudumyz hep var allahin izniyle olacakk doltora gitmeyi dusunuyormusun ben buay rahatim klomen verdi doktor kontrolume gidiyim nerek ediyorum yumlari

amın canım hayırlıısyla cok aratmadan nasıp etsın Rabbım bızlerede dusunuyorum canım dr ardım cok yogun donerlerde gıdecegım

Canim yazdiklarini okudumda uzulme elbet zamani var herseyin saglik ocaginda sonuc yarin dedilerse aksam netten ogrenebilirsin ven oyle yapiyodum

barkod numarası vermedıler canım ya o yuzden ögrenemıyorum evet canımherseyın zamanı var bızde en dogru zamanı beklıyoruz

evet adamı tüketmişsin önerim iki günde bir hatta yum döneminden sonra 3 günde bir çok tüketmemek lazım :) birbirinizi özlemediğinizden dolayı böyle işin zevkli kısmına takılın ki iki tarafta mutlu olsun :)

canım geçmişi tam okuyamadım ama anlıyorum ki hastalanmışsın.Hayırlısı olsun canım bebişin biraz daha zamana ihtiyacı var demekki.İnşallah önümüzdeki ay gelir minik tospan
amın canım hayırlıısyla cok aratmadan nasıp etsın Rabbım bızlerede dusunuyorum canım dr ardım cok yogun donerlerde gıdecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…