2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sen bilirsin canim:)
O zaman doktorunla görüş bakalim... O bilir en güzelini :)
Biz iyiyiz şükür canim.. Her şey aynı :)

yok canım degıl dr bana recete gıbı bır kagıt verdıbende onunla labgıttım kadın bır kagı yapıstırdı tupe oraya ısmımı bırde numara yazdı ama num aklımda degıl keske baksaydım
Hmm anladım cnm neyse pzt öğreniriz artık cnm

İliğimi kuruttun be kadın ya zaten bundan sonra öyle olacak mecburen

kuzum psikoloji çok kötü bişe nerden ne duysak hemen yaşamaya başlıyoruz belirtiler.bende yaşadım bu ay biliyorsun beni doktor bile heveslendirdi.insan her ne kadar takmıcam desede üzülüyor ki benim ilk denemem olmasına rağmen üzüldüm.hayırlısı olsun bende ne ovu testi ne yum takibi yapmıcam canımız istediğinde ilişki yaşıcaz sadece bebek için değil o gelecekse gelir zaten.obür türlü herşey görev gibi oluyor.ben resmen bu ay iş bile yapamadım çalışma hayatımı bile etkiledi sürekli birşeyler araştırıyorum vucüdümü dinliyorum garip tuhaf şeyler yaşıyorum.valla saldım gitti artık

ferritin demir değeridir kuzum

Amiin amiiin...:)
Benimkisi gibi olursa yari şanslı olursun, elifinkisi gibi olursa en şanslılardan hehe :):)
Senin haftanda bulanmiyordu benim daha...yanlış hatırlamıyorsam 7 ye doğru başladı benim..:)
Benimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim

şimdi dikkatle baktım da siz de kocaman olmuşsunuzzzzzzzzzzz.Allah nazarlardan saklasın sizi.
Amiin amiiin...:)
Benimkisi gibi olursa yari şanslı olursun, elifinkisi gibi olursa en şanslılardan hehe :):)
Senin haftanda bulanmiyordu benim daha...yanlış hatırlamıyorsam 7 ye doğru başladı benim..:)

canım ben de hiçbir değişiklik yok .Çok küçüğüz daha 4+4 üz ondan mı acaba?Sen de var mı bir değişiklik?
Benimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim

içler acısı değil çok şükür :) hormonlar deneme tahtasına dönmüş primolut n benim adet geciktirsin diye tatile giderken kullandığım ilaç sürekli uzun kanamayı durdurmak bunu aylarca süren diş baş ağrısını tedavi etmek yerine ağrı kesiciyle durdurmak gibi. yani sana hormon testleri yapılır bakılır ayrıca ilk iş smear aldırmak rutin her bayana evlenince yapılır arada bir de alınıp bakılması tavsiye edilir . değerler normalse hsg yapılır burda arkadaşlara ilk iş onu yapıyorlar anladığım kadarıyla oda olmadı yum takibi edilir ne bileyim hani kist olur vs olur kürtajı anlarım ama bilemedim . bence doktoruna güveniyorsan onunla devam et ama kürtajdan önce güzel bir doktora daha danışabilirsin :)

kızlar esım sprem testı ıcın nereye gıtmelı benım gıdecegım hastahaneyı aradım testten ucret almıyorlamıs ama plokılınk ucretlı 54.5 tl mıs
devlette yaptıracaksanız üroloji yönlendirir ama devlet değilse özel lablarda ürologa görünmeden direkt yaptırabilir kuzum...tabi 4 gün boşalmadan 4. günün sabahında örneği vermeli

devlette yaptıracaksanız üroloji yönlendirir ama devlet değilse özel lablarda ürologa görünmeden direkt yaptırabilir kuzum...tabi 4 gün boşalmadan 4. günün sabahında örneği vermeli

bak bunu bılmıyordum canım hastahaneye gıdelı dırek test yaptırmak ıstıyoruz dıyelım yaptırabılır o zaman 4 gun oldu canım hatta gecmıs bıle olabılır sanırım en son cumartesı gecesı oldu

canım ben de hiçbir değişiklik yok .Çok küçüğüz daha 4+4 üz ondan mı acaba?Sen de var mı bir değişiklik?
Yok canim sadece kasigim agriyordu belimle simdi agrimda yok henuz kucuk diye sanirim kalp atisindan sonra bulanti olur diye duymustum biryerden

İliğimi kuruttun be kadın ya zaten bundan sonra öyle olacak mecburen

bırakta özlesinn yum gününün öncesi sonrasında vs çalış max bir hafta yorulun gerisi keyfi gelsinnn :):) sana yetemedi adam tükettin besle dinlendir eşini :):) nasıl gidiyor genel olarak hayat:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…