ağzına sağlık balım iyi eğit minikleri...liste bu ay olay olduokuldayım cinsel istismar eğitimi vercem minikleer benim gibisi her okula lazımliste süper gidiyor baktıkça mutlu oluyorum
rabbim kolaylik versin hayirli sonuclar alirsin insallahhamın canım hayırlıısyla cok aratmadan nasıp etsın Rabbım bızlerede dusunuyorum canım dr ardım cok yogun donerlerde gıdecegım
Numaraya gerrk yok canim suan gir bak siteye adana halk sagligi merkrzi yaz sagda labaratuvar sonuc var tc ni yazip giriyodunbarkod numarası vermedıler canım ya o yuzden ögrenemıyorum evet canımherseyın zamanı var bızde en dogru zamanı beklıyoruz
Sen bilirsin canim:)hıc aklımdan gecmıyor bıle canım ovulasyon yapmak belkı cok ıyı olacak ama ıcımden gelmıyor dr gıtmeye calısacagım cok yogun ınsallah ararlarda gıdebılırım amın canım hayırlısı beklıyoruz bakalım nezaman kısmet olursa canım cok sagol sen nasılsın bebıs nasıl canım
Hmm anladım cnm neyse pzt öğreniriz artık cnmyok canım degıl dr bana recete gıbı bır kagıt verdıbende onunla labgıttım kadın bır kagı yapıstırdı tupe oraya ısmımı bırde numara yazdı ama num aklımda degıl keske baksaydım
Amiin amiiin...:)Bulantinin gecmesine sevindim canim amin insallah hafif atlatirim
İliğimi kuruttun be kadınevet adamı tüketmişsinönerim iki günde bir hatta yum döneminden sonra 3 günde bir çok tüketmemek lazım :) birbirinizi özlemediğinizden dolayı böyle işin zevkli kısmına takılın ki iki tarafta mutlu olsun :)
kuzum psikoloji çok kötü bişe nerden ne duysak hemen yaşamaya başlıyoruz belirtiler.bende yaşadım bu ay biliyorsun beni doktor bile heveslendirdi.insan her ne kadar takmıcam desede üzülüyor ki benim ilk denemem olmasına rağmen üzüldüm.hayırlısı olsun bende ne ovu testi ne yum takibi yapmıcam canımız istediğinde ilişki yaşıcaz sadece bebek için değil o gelecekse gelir zaten.obür türlü herşey görev gibi oluyor.ben resmen bu ay iş bile yapamadım çalışma hayatımı bile etkiledi sürekli birşeyler araştırıyorum vucüdümü dinliyorum garip tuhaf şeyler yaşıyorum.valla saldım gitti artıkhıc aklımdan gecmıyor bıle canım ovulasyon yapmak belkı cok ıyı olacak ama ıcımden gelmıyor dr gıtmeye calısacagım cok yogun ınsallah ararlarda gıdebılırım amın canım hayırlısı beklıyoruz bakalım nezaman kısmet olursa canım cok sagol sen nasılsın bebıs nasıl canım
ferritin demir değeridir kuzumKızlar ben dr gıttım dr cok ıyıydı hemen gebelık varmı dedı bende durumu anlattım ıkı aydır adetım duzensızlestı ve dun 1 damla kan geldı sonra aksamına akıntı geldı sabah daha yenı anca labıldım benım aklıma kımyaslamı acaba dıye gelıyor dedım cunku dunku yerlesme kanaması gıbı geldı bana dedım testler bır cksın anlarız dedı 5 tane test ıstemmıstı genel kan testı , sekeri , gebelık , ferittin ( bu ne anlama gelıyor bılmıyorum ) , bırsey daha vardı onu hatırlamıyorumm sımdı bakalım degerler ne cıkacak
Benimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canimAmiin amiiin...:)
Benimkisi gibi olursa yari şanslı olursun, elifinkisi gibi olursa en şanslılardan hehe :):)
Senin haftanda bulanmiyordu benim daha...yanlış hatırlamıyorsam 7 ye doğru başladı benim..:)
Amiin amiiin...:)
Benimkisi gibi olursa yari şanslı olursun, elifinkisi gibi olursa en şanslılardan hehe :):)
Senin haftanda bulanmiyordu benim daha...yanlış hatırlamıyorsam 7 ye doğru başladı benim..:)
Benimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim
Cnm benim eski raporlara baktı kendi de tahlil verdi onlar normal dedi ultrason da hem karın hem alttan muayenede sorun çıkmadı 3 ay sonra gel değerlerine tekrar bakalım dedi olmazsa kürtaj yaparız sadece gebelikte kürtaj yok rahim kendini yenilesin diye hamile kalamayınca herhalde öyle söyledi ama ben rahim filmi çektirmedim bi de smear varmış acaba ondan mı bahsediyor bilemicem benim de araştırma zamanım olmadı
Cnm ben 16 yaşındayken 14 gün kanamam sürmüştü kd gittik zararsız kistler var dedi 3 ay Primolut-N verdi sonraki kontrolde hiç bir şey yok dedi ondan beride hep 21 günde oluyordum evlendim düzen yine değişti bazen 21 bazen 28 gün arası oluyor sonra yine 14 güne yakın kanamam olunca başka bi dr gittik durumu anlattık siglopronova verdi olmadı son olarak 3 ay yasmin verdi bırakmamla birlikte 10 hün önce adet olmaya başladım şimdiki dr Primolut-N verdi kanamayı durdursun diye o da bitmişti zaten valla ne cins bi bünyem var bilemedim dr lar da çözemedi
Ne olursa oldun pzt kan testine gidecem adet olsam bile
İşte benim içler acısıı durum bu
devlette yaptıracaksanız üroloji yönlendirir ama devlet değilse özel lablarda ürologa görünmeden direkt yaptırabilir kuzum...tabi 4 gün boşalmadan 4. günün sabahında örneği vermelikızlar esım sprem testı ıcın nereye gıtmelı benım gıdecegım hastahaneyı aradım testten ucret almıyorlamıs ama plokılınk ucretlı 54.5 tl mıs
Bebislerimiz ayni gidiyomus:) bendede bulanti baslamadi daha hicBenimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim
ağzına sağlık balım iyi eğit minikleri...liste bu ay olay oldu
devlette yaptıracaksanız üroloji yönlendirir ama devlet değilse özel lablarda ürologa görünmeden direkt yaptırabilir kuzum...tabi 4 gün boşalmadan 4. günün sabahında örneği vermeli
Yok canim sadece kasigim agriyordu belimle simdi agrimda yok henuz kucuk diye sanirim kalp atisindan sonra bulanti olur diye duymustum biryerdencanım ben de hiçbir değişiklik yok .Çok küçüğüz daha 4+4 üz ondan mı acaba?Sen de var mı bir değişiklik?
İliğimi kuruttun be kadınya zaten bundan sonra öyle olacak mecburen
Numaraya gerrk yok canim suan gir bak siteye adana halk sagligi merkrzi yaz sagda labaratuvar sonuc var tc ni yazip giriyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?