Himm insallah olmaz bulantilarimiz agrin falan varmiBebislerimiz ayni gidiyomus:) bendede bulanti baslamadi daha hic
O bambaska bir durum evetBenimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim
Aksam 5 ten sonra yarim saatte bak canim belli olmuyo bazen 5 bazen 7 yi buluyosagol canım gırdım baktım daha henuz acıklanmamıssonuclar ne zaman acıklanır canım
Hemde ne kocaman :):) kuzum daha da büyük normalde 13+4 uz...ama benim kızım 14+5 maaşAllah...1hafta 1 gün önde gidiyor..:)şimdi dikkatle baktım da siz de kocaman olmuşsunuzzzzzzzzzzz.Allah nazarlardan saklasın sizi.
Bastan vardi bir kac gundur kalmadi agri kesemizde 1.67 cm cikti senin kacti canimHimm insallah olmaz bulantilarimiz agrin falan varmi
Himm anladim canim evet sik sik yemeye calisiyorum tesekkur ederim tatlimO bambaska bir durum evet
Bulanti konusunda demiştim kuzum... Daha başlamaz erken canim... Başlayacaksa yani... Ama sana tavsiyesi miden bulansa bile sik sık yemeye gayret et... Kuru şeyler yedim hep tost gibi..Pogaca gibi...ama midemi boş bırakmamaya gayret ettim...o zaman kusmani önlemiş oluyordum...:/ ama ogurmeyi önlemiyor tabii.
Hemde ne kocaman :):) kuzum daha da büyük normalde 13+4 uz...ama benim kızım 14+5 maaşAllah...1hafta 1 gün önde gidiyor..:)
Darısı başınıza kuzum..zaman çok çabuk geçiyor :)
Ne demek kuşumm:)Himm anladim canim evet sik sik yemeye calisiyorum tesekkur ederim tatlim
Oyy yesinler onu... Hiç anlamadan geçecek zaman insaAllaah... Zaten sürmeli bir şeyleri bekliyorsun hamilelikte sen biliyorsun zaten yaa kime anlatıyorsam hehe :):)Maşallah ona canım .Biz daha çoook küçüğüz 4+4 üz .38-39 ları da hep beraber görürürz inşallah
Bastan vardi bir kac gundur kalmadi agri kesemizde 1.67 cm cikti senin kacti canim
Bastan vardi bir kac gundur kalmadi agri kesemizde 1.67 cm cikti senin kacti canim
Yuzup yuzup kuyruğunda boğulmak istemedik ondan devam edelim dedik ama tukendikbırakta özlesinn yum gününün öncesi sonrasında vs çalış max bir hafta yorulun gerisi keyfi gelsinnn :):) sana yetemedi adam tükettin besle dinlendir eşini :):) nasıl gidiyor genel olarak hayat:)
Hahaha Delim benimmmm:):)IKINDIM SIKINDIM UCUNDAN BİR TANE BELİRTİ BULDUM KENDİME KARIN GURULTUSUMİDESİ RAHATSIZ İNSANLAR İÇİN KAHVALTIDAN SONRA ÖĞLEYE KADAR MİDENİN SİNDİRİP ACIKMASI ÇOK GÜZEL BİR HİS SİZE ANLATAMAM SİNDİRİMİM BU ARA ÇOK İYİ MAŞALLAH ÇOK MUTLUYUM :):):)
2 hafta sonra gel dedi banada ayni senle hemen hemenHim benimde agrim kalmadi pazartesi gitmistim 1 cm e yakindi kese 23 aralikta gel dedi kalp atisi icin sen ne zaman gideceksin
tamamenn kısmet :) nasılsın bat ne zamandı?
tamamenn kısmet :) nasılsın bat ne zamandı?
Yuzup yuzup kuyruğunda boğulmak istemedik ondan devam edelim dedik ama tukendikhayat çok boş gidiyor bence evi temizliyorum sürekli kruvaze perdelerimi çıkardım taktım canım çıktı aile apartmanında oturuyorum bide binanın merdivenlerini yıkadım anlayacağın kendimi bole ağırlıyorum....çağrı merkezinde beni beğenip almadı napim yemek utu ....ne kotu hayatım varmış kaygılı yazınca anladım
Him evet ayniyiz agustosun sicaginda dogum yapacagiz insallah sagsalim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur2 hafta sonra gel dedi banada ayni senle hemen hemen
Hahaha Delim benimmmm:):)
Ben bu ara aman guruldama artık diye bakıyorum karnima...hep mi aç olur bir insan hehe :):)
19 aralık içim içimi yiyor acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?