2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim
O bambaska bir durum evet
Bulanti konusunda demiştim kuzum... Daha başlamaz erken canim... Başlayacaksa yani... Ama sana tavsiyesi miden bulansa bile sik sık yemeye gayret et... Kuru şeyler yedim hep tost gibi..Pogaca gibi...ama midemi boş bırakmamaya gayret ettim...o zaman kusmani önlemiş oluyordum...:/ ama ogurmeyi önlemiyor tabii.

Himm anladim canim evet sik sik yemeye calisiyorum tesekkur ederim tatlim

Maşallah ona canım .Biz daha çoook küçüğüz 4+4 üz .38-39 ları da hep beraber görürürz inşallah
Hemde ne kocaman :):) kuzum daha da büyük normalde 13+4 uz...ama benim kızım 14+5 maaşAllah...1hafta 1 gün önde gidiyor..:)
Darısı başınıza kuzum..zaman çok çabuk geçiyor :)

IKINDIM SIKINDIM UCUNDAN BİR TANE BELİRTİ BULDUM KENDİME KARIN GURULTUSU MİDESİ RAHATSIZ İNSANLAR İÇİN KAHVALTIDAN SONRA ÖĞLEYE KADAR MİDENİN SİNDİRİP ACIKMASI ÇOK GÜZEL BİR HİS SİZE ANLATAMAM SİNDİRİMİM BU ARA ÇOK İYİ MAŞALLAH ÇOK MUTLUYUM :):):)

Maşallah ona canım .Biz daha çoook küçüğüz 4+4 üz .38-39 ları da hep beraber görürürz inşallah
Oyy yesinler onu... Hiç anlamadan geçecek zaman insaAllaah... Zaten sürmeli bir şeyleri bekliyorsun hamilelikte sen biliyorsun zaten yaa kime anlatıyorsam hehe :):)

bırakta özlesinn yum gününün öncesi sonrasında vs çalış max bir hafta yorulun gerisi keyfi gelsinnn :):) sana yetemedi adam tükettin besle dinlendir eşini :):) nasıl gidiyor genel olarak hayat:)
Yuzup yuzup kuyruğunda boğulmak istemedik ondan devam edelim dedik ama tukendik hayat çok boş gidiyor bence evi temizliyorum sürekli kruvaze perdelerimi çıkardım taktım canım çıktı aile apartmanında oturuyorum bide binanın merdivenlerini yıkadım anlayacağın kendimi bole ağırlıyorum....çağrı merkezinde beni beğenip almadı napim yemek utu ....ne kotu hayatım varmış kaygılı yazınca anladım

Hahaha Delim benimmmm:):)
Ben bu ara aman guruldama artık diye bakıyorum karnima...hep mi aç olur bir insan hehe :):)

Hiiii töbee de :) doya doya evindesin maddi sıkıntın yok tertemiz evinde sevdiğin adamı akşam sofralarına ağırlıyorsunn bebiş için aşk yaşıyorsunuzz daha ne olsun illa çalışmak istiyorsan başka bir iş bul çevrende biraz araştır zaten girip 1 ay çalışınca şu anın kıymetini anlarsın hayatın ne olursa iyi olur beklentin ne mesela bak benim bir evim var başımı sokacak arada kullandığımız arabalar ailemde iyi sağlıklı günleri çok şükür eşimle kafamıza göre eğlenip yaşıyoruz ohh ne güzel tabi parçalı bulutlu da oluyor arada ama hayatın her döneminde bir sıkıntı olacak bunu benimseyelim :) ben arkadaşlarımla buluşurum ailemdeki kadın günlerine giderim kursa giderim evde olsam oo neler yaparım ama ev işi hep aynı süreklilik istiyor olsun temizsin ne güzel temiz bir hanım olmak çok önemli bence :)

Hahaha Delim benimmmm:):)
Ben bu ara aman guruldama artık diye bakıyorum karnima...hep mi aç olur bir insan hehe :):)

bir insan hep mi aç olur olmaz ama iki insan hep aç olur bebiş yiyo baksana allah nazarladan korusun önde gidiyor yemek yemen normal bebeğe yansıyor kilo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…