Sende durumlar ne bat 16 senin yanlış hatirla miyorsam iyi haberler önce senden inşallah
Evet cok korkuyorum en agir zamanlarimizda sicak olacak Allah dayanma gucu verir insallahHim evet ayniyiz agustosun sicaginda dogum yapacagiz insallah sagsalim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur
Aksam 5 ten sonra yarim saatte bak canim belli olmuyo bazen 5 bazen 7 yi buluyo
Hahaha Delim benimmmm:):)IKINDIM SIKINDIM UCUNDAN BİR TANE BELİRTİ BULDUM KENDİME KARIN GURULTUSUMİDESİ RAHATSIZ İNSANLAR İÇİN KAHVALTIDAN SONRA ÖĞLEYE KADAR MİDENİN SİNDİRİP ACIKMASI ÇOK GÜZEL BİR HİS SİZE ANLATAMAM SİNDİRİMİM BU ARA ÇOK İYİ MAŞALLAH ÇOK MUTLUYUM :):):)
Ah kuşumm haklısın :):) yiyor maaşAllah maaşAllah.. dün gece 2 de mutfakta ekmek tereyağ yiyorum..kocam gelmiş bakıyor yine mi aciktiniz diyor Haha :):) eee kızının maaşAllah var dedim..bir insan hep mi aç olur olmaz ama iki insan hep aç olurbebiş yiyo baksana allah nazarladan korusun önde gidiyor yemek yemen normal bebeğe yansıyor kilo :)
Kahverengi mi tatlim? Kırmızı mi?Kızlar günaydın özellikle hamile olan arkadaşlara sormak istiyorum hiç lekelenme tarzın da kanamanız oldu mu :S
burda arkadaşım yokki akraba da yok eşimin akrabaları var onlarda sürekli hee sen atanamadın dimi puanın kaçtı ....gerisini var sen tahmin et ...yok illa calışcağım diye bişi yok tabi ama belki bi iki arkadaş edinirdim burda üniversteden bi arkadaşım var o da calışıyo zaten kendisi hamile bazan gidip ona da ev işlerinde yardımcı oluyorum ...eşimle çok şükür ii aramız ama çalışma saatleri çok uzun evde bekle bekle patlıyorum sıkıntıdan akşam 8 de eve geliyo 12 de yatıyoruz bi pazarlarımız var çok şükür .....insanoğlu işte hiç bişiden memnun olmuyorHiiii töbee de :) doya doya evindesin maddi sıkıntın yok tertemiz evinde sevdiğin adamı akşam sofralarına ağırlıyorsunn bebiş için aşk yaşıyorsunuzz daha ne olsun illa çalışmak istiyorsan başka bir iş bul çevrende biraz araştır zaten girip 1 ay çalışınca şu anın kıymetini anlarsın hayatın ne olursa iyi olur beklentin ne mesela bak benim bir evim var başımı sokacak arada kullandığımız arabalar ailemde iyi sağlıklı günleri çok şükür eşimle kafamıza göre eğlenip yaşıyoruz ohh ne güzel tabi parçalı bulutlu da oluyor arada ama hayatın her döneminde bir sıkıntı olacak bunu benimseyelim :) ben arkadaşlarımla buluşurum ailemdeki kadın günlerine giderim kursa giderim evde olsam oo neler yaparım ama ev işi hep aynı süreklilik istiyor olsun temizsin ne güzel temiz bir hanım olmak çok önemli bence :)
Ohh dön dön...keyfince boyat...kırmızıya maviye her hafta farklı renk hehe :):)kızlar esımle konusum esım dr ıcın daha erken bıaz daha deneyelım dıyor bende tamam dedım bekleyecegız canlar ama keyfıme bakacagım bundan sonra sacımıda yenıdne sarıya donecegımmm ohhh
yok canım ya ilişki sonrası olmadı sabah tuvalete kalktığımda 1-2 damla kahve rengi akıntı gibi kanama olmuş iç çamaşırımda daha sonra sabah tekrardan kontrol ettim çok az gene damla şeklinde gelmiş sümüksü bir kıvamda :S anlamadım ki doktorumu aradım progestan kullanıyorum ben sabah alman gerekeni aldın mı dedi aldım dedim bir tane daha kullan dedi ve sırt üstü yat öğlenden sonrada bana gel dedi :SKahverengi mi tatlim? Kırmızı mi?
Yoğunluğu nasil...birde ilişkiden sonra mi oldu ?
Ewt cnm haklısın da kan testleri muayeneler temiz çıkınca dr lar da hap la çözüm buluyor zaten en son dr bu yüzden gittim herşeyi anlattım değerlere baktı direk hiç bi sorun olmadığını stres ten olabileceğini söyledi sonra da kürtaj dedi yumurtalıklar hersey yolunda dedi belki o yüzden hsg istemedi yada smear demedi bilemiyorum cnm kafam iyice karıştıiçler acısı değil çok şükür :) hormonlar deneme tahtasına dönmüş primolut n benim adet geciktirsin diye tatile giderken kullandığım ilaç sürekli uzun kanamayı durdurmak bunu aylarca süren diş baş ağrısını tedavi etmek yerine ağrı kesiciyle durdurmak gibi. yani sana hormon testleri yapılır bakılır ayrıca ilk iş smear aldırmak rutin her bayana evlenince yapılır arada bir de alınıp bakılması tavsiye edilir . değerler normalse hsg yapılır burda arkadaşlara ilk iş onu yapıyorlar anladığım kadarıyla oda olmadı yum takibi edilir ne bileyim hani kist olur vs olur kürtajı anlarım ama bilemedim . bence doktoruna güveniyorsan onunla devam et ama kürtajdan önce güzel bir doktora daha danışabilirsin :)
Hahaha Delim benimmmm:):)
Ben bu ara aman guruldama artık diye bakıyorum karnima...hep mi aç olur bir insan hehe :):)
Ah kuşumm haklısın :):) yiyor maaşAllah maaşAllah.. dün gece 2 de mutfakta ekmek tereyağ yiyorum..kocam gelmiş bakıyor yine mi aciktiniz diyor Haha :):) eee kızının maaşAllah var dedim..
Bebisin göbeği daha geçen hafta kocamandi bu gidisle tosun doğar inşaAllah:)
Yalnız anası da şimdiden nerdeyse 3 kilo aldı :)
Bende korkuyorum rabbim dayanma gucu verir ne yapalim mecbur katlanacagiz bebislerimiz icinEvet cok korkuyorum en agir zamanlarimizda sicak olacak Allah dayanma gucu verir insallah
kızlar esımle konusum esım dr ıcın daha erken bıaz daha deneyelım dıyor bende tamam dedım bekleyecegız canlar ama keyfıme bakacagım bundan sonra sacımıda yenıdne sarıya donecegımmm ohhh
nim olmadiKızlar günaydın özellikle hamile olan arkadaşlara sormak istiyorum hiç lekelenme tarzın da kanamanız oldu mu :S
burda arkadaşım yokki akraba da yok eşimin akrabaları var onlarda sürekli hee sen atanamadın dimi puanın kaçtı ....gerisini var sen tahmin et ...yok illa calışcağım diye bişi yok tabi ama belki bi iki arkadaş edinirdim burda üniversteden bi arkadaşım var o da calışıyo zaten kendisi hamile bazan gidip ona da ev işlerinde yardımcı oluyorum ...eşimle çok şükür ii aramız ama çalışma saatleri çok uzun evde bekle bekle patlıyorum sıkıntıdan akşam 8 de eve geliyo 12 de yatıyoruz bi pazarlarımız var çok şükür .....insanoğlu işte hiç bişiden memnun olmuyor
yok canım ya ilişki sonrası olmadı sabah tuvalete kalktığımda 1-2 damla kahve rengi akıntı gibi kanama olmuş iç çamaşırımda daha sonra sabah tekrardan kontrol ettim çok az gene damla şeklinde gelmiş sümüksü bir kıvamda :S anlamadım ki doktorumu aradım progestan kullanıyorum ben sabah alman gerekeni aldın mı dedi aldım dedim bir tane daha kullan dedi ve sırt üstü yat öğlenden sonrada bana gel dedi :S
Ewt cnm haklısın da kan testleri muayeneler temiz çıkınca dr lar da hap la çözüm buluyor zaten en son dr bu yüzden gittim herşeyi anlattım değerlere baktı direk hiç bi sorun olmadığını stres ten olabileceğini söyledi sonra da kürtaj dedi yumurtalıklar hersey yolunda dedi belki o yüzden hsg istemedi yada smear demedi bilemiyorum cnm kafam iyice karıştı
Kürtaj yaptırmayı düşünmüyorum cnm ama smear yaptırmalıyım araştırdım her bayanın yılda 1 kez yaptırması gerekiyormuş zaten pzt tekrar dan hormonlara baktırıcam hayırlısı belki de çok takıyorum etkiliyor hormonları
korkuyorum yaYok canim be
nim olmadi
Adet oldun mu kesin simdi okuyamadim ben en son sağlık ocagina gittiydin onda da grev olacakmış sansinakızlar esımle konusum esım dr ıcın daha erken bıaz daha deneyelım dıyor bende tamam dedım bekleyecegız canlar ama keyfıme bakacagım bundan sonra sacımıda yenıdne sarıya donecegımmm ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?