2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım panik olma yerleşme kanaması 5. haftada olabilir allahın izniyle iyidir doktoruna git hep dinlen sakın kalkma ama panik yapıp olmayan şeyi oldurma rahat ol dua et güzel haberlerini ver bize :)
dua ediyorum zaten 1 saat sonra çıkıcam gidicem doktora annemle bakalım ne dicek ama sabahtan beri suanda ne gelen var ne giden :S

Hmm... Bende ilişki olmuştu ertesi sabah bir damla kadar kahverengi akintim oldu...doktorum progestan verdi...günde 3 tane kullaniyordum...iki hafta kullandım...sonra önlem amaçlı günde 2 ye sonra 1 e indirmiştim...telaş etme oyle akıntılar olabiliyor... Doktoruna gittiginde söyler o da...iş yapma..bol şu iç dinlen tatlim...:)

hadi inşallah canım inşallah

İnşallah

her hamilelik farklı derler ya test ettim onayladım yani.Bu 3.hamileliğim diğerleri ile ilgisi yok.Hepsi başka bir deneyim .Tabiki ilki farklı oluyor ama benim ilkinin üstünden çok zaman geçti ya sanki ben hiç doğurmamışım gibi geliyor bazen:)
Oyy yesinler onu... Hiç anlamadan geçecek zaman insaAllaah... Zaten sürmeli bir şeyleri bekliyorsun hamilelikte sen biliyorsun zaten yaa kime anlatıyorsam hehe :):)

kızlar esımle konusum esım dr ıcın daha erken bıaz daha deneyelım dıyor bende tamam dedım bekleyecegız canlar ama keyfıme bakacagım bundan sonra sacımıda yenıdne sarıya donecegımmm ohhh
Hayırlısı olsun cnm fazla takıılmayalım bu konularda çuvallıyoruz sonra
Ohh iyi kendinle ilgilen iyi gelsin bakımlar saç kaç derken arada alışverişte yaparsın

Ah ah...şükrediyorum ki zayıfim... Ben kendime maksimum 12 kilo verdim...İnsaAllh geçmez bakalim..:)
Tamam dediklerine dikkat edeceğim...ama ekmeği yemeyince de doymuyorum ve midem ağrıyor bu sefer :/

Haklısın canım söylediklerini yapıcam iyi güzel düşünmeye çalışıcam sağol desteğin için kuzum

Dohrudur canim... Olsun tekrardan tecrübeleneceksin...ohh ne güzel...Rabbim herkese göstersin bu günleri...

Ewt cnm araştırdım iyice anladım.. söz valla stresi atıcam ders çalışıp arada kitap okuyacağım bi arada ev işlerini yaparım artık
Öyle kendimi dinleyip şuram ağrıyo yok şöyle oldu da demicem
Bakalım ne olacak :))))

dua ediyorum zaten 1 saat sonra çıkıcam gidicem doktora annemle bakalım ne dicek ama sabahtan beri suanda ne gelen var ne giden :S

Çok şükür gelip gitmesinler zaten stres yapma tv fln izle yatarak sonra annenle gidince doktor güzel şeyler diyecek zaten rahatlarsın inşallah :)

Ah ah...şükrediyorum ki zayıfim... Ben kendime maksimum 12 kilo verdim...İnsaAllh geçmez bakalim..:)
Tamam dediklerine dikkat edeceğim...ama ekmeği yemeyince de doymuyorum ve midem ağrıyor bu sefer :/
Canim kizlarda kilo biraz fazla olabiliyor.tabi bunye meselesi.benim bi arkadasim kiza hamileydi 14 aldi digeri cok dikkat etti yemedi 30 kilo aldi.ama 20 kilosu gitti hemen.digeri simdilik atamadi yeni dogum yapti.belli olmuyor sen yesen de yemesende alicagini aliyorsun.hamisligin tadini cikar bosverrr.

evet hiç bir belirtinin bi işe yaramadığını hepimiz gördük tecrübe ettik :) o yüzden saldım çayıra yöntemini uygula :)

dünde senden bahsetmiştim iyiyim siz nasılsınız hanımkız nasıllarr :):) iyisiniz inşallah bende durumlar eh işte :) 30.günümdeyim 5 gün sonra adet tık yok vücutta :) kırmızıları görünce doktora gideğim bana ilaç verecek takviye bakalım :)

Kızlar nasılsınız bu ay ne çok hamiş var hepsini tebrik ediyorum.bende dün aşılamamı oldum inş hamiş olurum bende

hayırlı olsun bu ay hamiş kervanına sende katılırsın inşallah aşılama nasıl oluyor ? ondan önce bir hap vs kullanıyor musun?

ekmek tam tahıllı yiyebilirsin daha sağlıklı doyurucu zaten ondan birer dilim yesen yeter sana diyorumda ben hamiş olsam yapabilir miyim bilmiyorum 12 süper ama istemesende alabiliyorsun sağlıklı olunda vücudun zayıf olduğu için doğumdan sonra yine aynı haline gelecek diye düşünüyorum :) fit anne :)

Haklısın canım söylediklerini yapıcam iyi güzel düşünmeye çalışıcam sağol desteğin için kuzum

bende eşimi çok merkeze koymuştum ama arkadaşlarımla burayla konuşunca ondan sıyrıldım mesela gündüz pek yazıp ısrar etmiyorum artık ya da akşam yemek vs yapıyorum dibinde bitmiyorum o mutfağa gelip beni öpüyo sarılıyo bebiş içinde bebişi çok merkeze koydum bu seferde kendime sardım saçım makyajım alışveriş yani merkeze koyunca merkezdeki yıpranıyo bizde o yüzden bi şeyleri ayarlayana kadar kaçmak gerek :) ne demek her zaman burdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…