2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hayırlı olsun bu ay hamiş kervanına sende katılırsın inşallah aşılama nasıl oluyor ? ondan önce bir hap vs kullanıyor musun?
Sağol canım inş hamiş olurum.adetin üçüncü günü iğnelere başladık yumurtalarda büyüdüğünde çatlatma iğnesi oldum 36 sonra dr gittim öğlende aşılamam oldu canım ya. Sende herhalde klomen kullanıcaksın galiba inş seninde olumlu olur bende klomen fayda etmedi

anladım allahım hayırlı etsin bebişini göndersin :) bana klomen demedi dr adetin 3.günü çağırdı ben klomen deyip durdum ama ne yapacak ne verecek bilemiyorum :)

cnm ilk önce hakkında hayırlısı tatlım bizde iyiyiz bugun dr geldik bir sorun yok çok şükür haftaya ayrıntılı usg giricez bakalım ayrıntılı usg atlatalım hayırlısıyla dahada bişey yok önümüzde bakalım

supersin bende buay boyle yapiyorum neydi gecen ay kastim kendimi kendimi bosverdim olsun yeter ama olmadi buay zevkini cikartiyoruz

Amin asim oyy maşallah her şey yolunda desene onuda atlatırsınız inşallah bu kız büyüyor annesine şimdiden yardım ediyor :)

supersin bende buay boyle yapiyorum neydi gecen ay kastim kendimi kendimi bosverdim olsun yeter ama olmadi buay zevkini cikartiyoruz

bende öyle düşünüyorum hayat hiç bir şeye üzülmeyecek sıkılmayacak kadar kısa malesef o yüzden mümkün olduğunca durumumuza şükredip sabredicez ne yapabilirz ki başka :)

Amin asim oyy maşallah her şey yolunda desene onuda atlatırsınız inşallah bu kız büyüyor annesine şimdiden yardım ediyor :)
cnm çok yardımcı oluyor valla saolsun hıç üzmedi annesini i,nş haftaya da güzel haberlelr alırız hareketlerimizde başladı hissediyorum artık yavas yavas

cnm çok yardımcı oluyor valla saolsun hıç üzmedi annesini i,nş haftaya da güzel haberlelr alırız hareketlerimizde başladı hissediyorum artık yavas yavas

Çok güzell :):) artık kızdığında bir ayak acıktığında bi çimdik yapar annesine :):)

i,nş allahım isteyen herkese naip etsin çok güzel bir duygu ama sen ve ben gibi ilk gebeliklerini sorunlu yaşayanlar pek rahat olamıyor neyseki

evet ama düşünmüyorum şu anlık hamile kalabilsem belki düşünürümde şimdilik bebiş yapabilme telaşlarındayım :) ama sakinim allahtan her şey olmazsa doktoruma giderim öyle yapacak bi şey yok :) senin kaç ay sonra bebiş oldu ?

Amiin amiiin...:)
Benimkisi gibi olursa yari şanslı olursun, elifinkisi gibi olursa en şanslılardan hehe :):)
Senin haftanda bulanmiyordu benim daha...yanlış hatırlamıyorsam 7 ye doğru başladı benim..:)
Benimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim
Kizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummm

cnm hiç kafana takma benım 5 ayımıza giriyoruz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…