Sağol canım inş hamiş olurum.adetin üçüncü günü iğnelere başladık yumurtalarda büyüdüğünde çatlatma iğnesi oldum 36 sonra dr gittim öğlende aşılamam oldu canım ya. Sende herhalde klomen kullanıcaksın galiba inş seninde olumlu olur bende klomen fayda etmedihayırlı olsun bu ay hamiş kervanına sende katılırsın inşallah aşılama nasıl oluyor ? ondan önce bir hap vs kullanıyor musun?
benim beyendigim ismide soylim ZUMRA ELIF cok hosuma gitti bu isimGuzel bir isim buda canim...ah benim zor beğenen kocam Ahhh....:) bu gidisle yavrum isimsiz kalacak...
Sağol canım inş hamiş olurum.adetin üçüncü günü iğnelere başladık yumurtalarda büyüdüğünde çatlatma iğnesi oldum 36 sonra dr gittim öğlende aşılamam oldu canım ya. Sende herhalde klomen kullanıcaksın galiba inş seninde olumlu olur bende klomen fayda etmedi
cnm ilk önce hakkında hayırlısı tatlım bizde iyiyiz bugun dr geldik bir sorun yok çok şükür haftaya ayrıntılı usg giricez bakalım ayrıntılı usg atlatalım hayırlısıyla dahada bişey yok önümüzde bakalımdünde senden bahsetmiştim iyiyim siz nasılsınız hanımkız nasıllarr :):) iyisiniz inşallah bende durumlar eh işte :) 30.günümdeyim 5 gün sonra adet tık yok vücutta :) kırmızıları görünce doktora gideğim bana ilaç verecek takviye bakalım :)
supersin bende buay boyle yapiyorum neydi gecen ay kastim kendimi kendimi bosverdim olsun yeter ama olmadi buay zevkini cikartiyoruzbende eşimi çok merkeze koymuştum ama arkadaşlarımla burayla konuşunca ondan sıyrıldım mesela gündüz pek yazıp ısrar etmiyorum artık ya da akşam yemek vs yapıyorum dibinde bitmiyorum o mutfağa gelip beni öpüyo sarılıyo bebiş içinde bebişi çok merkeze koydum bu seferde kendime sardım saçım makyajım alışveriş yani merkeze koyunca merkezdeki yıpranıyo bizde o yüzden bi şeyleri ayarlayana kadar kaçmak gerek :) ne demek her zaman burdayım :)
Hayırlısı olsun canımanladım allahım hayırlı etsin bebişini göndersin :) bana klomen demedi dr adetin 3.günü çağırdı ben klomen deyip durdum ama ne yapacak ne verecek bilemiyorum :)
cnm ilk önce hakkında hayırlısı tatlım bizde iyiyiz bugun dr geldik bir sorun yok çok şükür haftaya ayrıntılı usg giricez bakalım ayrıntılı usg atlatalım hayırlısıyla dahada bişey yok önümüzde bakalım
supersin bende buay boyle yapiyorum neydi gecen ay kastim kendimi kendimi bosverdim olsun yeter ama olmadi buay zevkini cikartiyoruz
Aynen tatlım saldımmmm gittievet hiç bir belirtinin bi işe yaramadığını hepimiz gördük tecrübe ettik :) o yüzden saldım çayıra yöntemini uygula :)
cnm çok yardımcı oluyor valla saolsun hıç üzmedi annesini i,nş haftaya da güzel haberlelr alırız hareketlerimizde başladı hissediyorum artık yavas yavasAmin asim oyy maşallahher şey yolunda desene onuda atlatırsınız inşallah bu kız büyüyor annesine şimdiden yardım ediyor :)
cnm çok yardımcı oluyor valla saolsun hıç üzmedi annesini i,nş haftaya da güzel haberlelr alırız hareketlerimizde başladı hissediyorum artık yavas yavas
i,nş allahım isteyen herkese naip etsin çok güzel bir duygu ama sen ve ben gibi ilk gebeliklerini sorunlu yaşayanlar pek rahat olamıyor neysekiÇok güzell :):) artık kızdığında bir ayak acıktığında bi çimdik yapar annesine :):)
i,nş allahım isteyen herkese naip etsin çok güzel bir duygu ama sen ve ben gibi ilk gebeliklerini sorunlu yaşayanlar pek rahat olamıyor neyseki
Slm kızlar vatmı güzel haber
Ben bu ay saldim bakalim ama düştüm de bakacagiz artikevet hiç bir belirtinin bi işe yaramadığını hepimiz gördük tecrübe ettik :) o yüzden saldım çayıra yöntemini uygula :)
Ben bu ay saldim bakalim ama düştüm de bakacagiz artik
Amiin amiiin...:)
Benimkisi gibi olursa yari şanslı olursun, elifinkisi gibi olursa en şanslılardan hehe :):)
Senin haftanda bulanmiyordu benim daha...yanlış hatırlamıyorsam 7 ye doğru başladı benim..:)
Kizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummmBenimde daha baslamadi 1 defa bulandi o da et kokusundan bidaha olmadi insallah olmaz elifiminde bulanti olmadi ama ne cekti disinden canim
cnm hiç kafana takma benım 5 ayımıza giriyoruz inşevet ama düşünmüyorum şu anlık hamile kalabilsem belki düşünürümde şimdilik bebiş yapabilme telaşlarındayım :) ama sakinim allahtan her şey olmazsa doktoruma giderim öyle yapacak bi şey yok :) senin kaç ay sonra bebiş oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?