2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Deli kiz yaaa

Kizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummm

ohhh hadi geçmiş olsun olur demiştim oldu canın yanmış ama bebiş şimdi sever senii geçer canının acısı :) bende sizi seviyorum:)

Kızlar günaydın özellikle hamile olan arkadaşlara sormak istiyorum hiç lekelenme tarzın da kanamanız oldu mu :S
Kahverengiyse normal buluyorlar ama acik oembe yada kirmiziysa hemen doktora gitmelisin bol bol dinlen tatlim minnakin sana siki siki tutunsun insaAllahh

NASIL OLDU SERÇE PARMAĞIN VAR MI ŞİŞLİK HALA BENDE SALDIM YANİ YUM GÜNLERİNDE 2 3 ÇALIŞMA OLDU AMA TAMAMEN İÇGÜDÜSEL
Ayagim ayni da kolumu da ezmisim ben dün basladi agrimaya ya bende atesimi ölçtüm 36.4 hala regl derecem 36.2 bakalim 5 gun daha sabir

sperm testi öncesi cinsel perhiz olmalı ki sperm sayısı net belli olsun canım dolaysıyla eşinin en az 3 gün boşalmadan teste gitmesi lazım en ideali 3 yada 4 gündür biz 4. gün vermiştik örneği mesela...ve testi verdiğinde kesinlikle tükürük yada kayganlaştırıcı kullanmadan boşalmalı kabın dışına taşırmasın sakın sonucu etkiler yoksa...biran önce yaptırda için rahat etsin kuzum

Ayagim ayni da kolumu da ezmisim ben dün basladi agrimaya ya bende atesimi ölçtüm 36.4 hala regl derecem 36.2 bakalim 5 gun daha sabir

hadi ya sıcağı sıcağına anlamadın şimdi anlaşılıyor zaman geçince ateş son gün düşenler var o yüzden bir umut mu bilemiyorum başka belirti var mı vücudunda ? benimde son 5 bende tık yok arada kasık çok hafif oluyor ama tamamen normal zamandaki gibi :)

mogişim nasılsın neler yapıyorsun eğitimler ne zaman biraz özet geç ben epeydir ne var ne yok bilemedim :)
kuzum genelde gece giriyorum o yüzden senle karşılaşamadık pek iyiyim sende iyisindir inş...ders programı hazırlıyorum kendime işte eğitim dersleri için videolar buldum indirdim onları izlemeye başlayacağım...ankara işim şubat 9 itibariyle başlayacak...şimdilik aöf vizelerini atlattım ocaktada finaller var oofffff kaygılım anlattıkça çıkıyor

asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm özledim seni yahu...iyiyim ben sınavlar ve derslerle uğraşıyorum işte...bizim minnak kızımız nasıl

anlatması yapmaktanda zormuş allah yardımcın olsun biraz yoğun ama şunu alıpta halledip üstüne de hemen mart gelince ohh yaza 3 4 aylık kariyerli bebişli kadın olmanın zevki sefasını sürersin :) geceleri ben yokum ama olsun böyle böyle buluşuruz :)

öyle kuzum uğraşıyorum işte inş karşılığını alırım zaten atansam hemen tüpe gidicem belemek istemiyorum napıyım senle biz her daim buluşuruz zati sana şubat- mart ve mayıs-haziran arası bi görev yamamayı düşünüyorum

Offf sinir oldum ya cumartesi günü için doktorum çağırmıştı. Bugün randevu almak için aradım neymiş doktorum izinliymiş. Yarına verdiler randevuyu. Yumlarıma bakacaktı klomen kullanmıştım. Ya yarın görünmezse çatlayip ćatlamadığı. Bu nasıl bişeydir ya öffff

Uuuu gözüm korktu 30 da cokus... Su tutuyor bazılarının vücudu belki öyleydi 20 si hemen gittiğine göre maaşAllah... Ben korkuyorum o kadar almaktan...ama yine de Rabbim ne verirse razıyız ne yapalım...melekler sağlıklı gelsinler dünyaya inşaAllah...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…