Deli kiz yaaaIKINDIM SIKINDIM UCUNDAN BİR TANE BELİRTİ BULDUM KENDİME KARIN GURULTUSUMİDESİ RAHATSIZ İNSANLAR İÇİN KAHVALTIDAN SONRA ÖĞLEYE KADAR MİDENİN SİNDİRİP ACIKMASI ÇOK GÜZEL BİR HİS SİZE ANLATAMAM SİNDİRİMİM BU ARA ÇOK İYİ MAŞALLAH ÇOK MUTLUYUM :):):)
Kizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummm
Kız ondan haberim var.Kutladım hatta dün.Ondan başka kimler hamiş.elisa dan kan tahlili sonucu çıktımı.var nilgünuk abla hamiş 3. bebişş geliyorrr :) sen nasılsın ?
Kahverengiyse normal buluyorlar ama acik oembe yada kirmiziysa hemen doktora gitmelisin bol bol dinlen tatlim minnakin sana siki siki tutunsun insaAllahhKızlar günaydın özellikle hamile olan arkadaşlara sormak istiyorum hiç lekelenme tarzın da kanamanız oldu mu :S
cnm hiç kafana takma benım 5 ayımıza giriyoruz inş
Kız ondan haberim var.Kutladım hatta dün.Ondan başka kimler hamiş.elisa dan kan tahlili sonucu çıktımı.
Biz daha daha cooookk seviyoruz hihhohhh hadi geçmiş olsun olur demiştim oldu canın yanmış ama bebiş şimdi sever senii geçer canının acısı :) bende sizi seviyorum:)
Biz daha daha cooookk seviyoruz hihh
Ayagim ayni da kolumu da ezmisim ben dün basladi agrimaya ya bende atesimi ölçtüm 36.4 hala regl derecem 36.2 bakalim 5 gun daha sabirNASIL OLDU SERÇE PARMAĞIN VAR MI ŞİŞLİK HALA BENDE SALDIM YANİ YUM GÜNLERİNDE 2 3 ÇALIŞMA OLDU AMA TAMAMEN İÇGÜDÜSEL
sperm testi öncesi cinsel perhiz olmalı ki sperm sayısı net belli olsun canım dolaysıyla eşinin en az 3 gün boşalmadan teste gitmesi lazım en ideali 3 yada 4 gündür biz 4. gün vermiştik örneği mesela...ve testi verdiğinde kesinlikle tükürük yada kayganlaştırıcı kullanmadan boşalmalı kabın dışına taşırmasın sakın sonucu etkiler yoksa...biran önce yaptırda için rahat etsin kuzumbak bunu bılmıyordum canım hastahaneye gıdelı dırek test yaptırmak ıstıyoruz dıyelım yaptırabılır o zaman 4 gun oldu canım hatta gecmıs bıle olabılır sanırım en son cumartesı gecesı oldu
Ayagim ayni da kolumu da ezmisim ben dün basladi agrimaya ya bende atesimi ölçtüm 36.4 hala regl derecem 36.2 bakalim 5 gun daha sabir
Gecmis olsun cnmAyagim ayni da kolumu da ezmisim ben dün basladi agrimaya ya bende atesimi ölçtüm 36.4 hala regl derecem 36.2 bakalim 5 gun daha sabir
kuzum genelde gece giriyorum o yüzden senle karşılaşamadık pek iyiyim sende iyisindir inş...ders programı hazırlıyorum kendime işte eğitim dersleri için videolar buldum indirdim onları izlemeye başlayacağım...ankara işim şubat 9 itibariyle başlayacak...şimdilik aöf vizelerini atlattım ocaktada finaller var oofffff kaygılım anlattıkça çıkıyormogişim nasılsın neler yapıyorsun eğitimler ne zaman biraz özet geç ben epeydir ne var ne yok bilemedim :)
kuşum stres yapma ne olur bebişi düşün inş sıradan bişeydir ama yine de doktor progesteron verebilir kullanırsın ve bolcada dinlenkorkuyorum ya
oooo bacım hadi bi güzel haberde senden gelsin inş...nasıl geçti sürecinKızlar nasılsınız bu ay ne çok hamiş var hepsini tebrik ediyorum.bende dün aşılamamı oldum inş hamiş olurum bende
asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmkızlar nasılsınız bayadır giremedim ne var neyok bakalımMogami canım nasılsın yeni hamişleri tebrik ediyorum allah saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin ...@kaygılı nasılsın son durumlar nedir
kuzum genelde gece giriyorum o yüzden senle karşılaşamadık pek iyiyim sende iyisindir inş...ders programı hazırlıyorum kendime işte eğitim dersleri için videolar buldum indirdim onları izlemeye başlayacağım...ankara işim şubat 9 itibariyle başlayacak...şimdilik aöf vizelerini atlattım ocaktada finaller var oofffff kaygılım anlattıkça çıkıyor
öyle kuzum uğraşıyorum işte inş karşılığını alırım zaten atansam hemen tüpe gidicem belemek istemiyorum napıyımanlatması yapmaktanda zormuş allah yardımcın olsun biraz yoğun ama şunu alıpta halledip üstüne de hemen mart gelince ohh yaza 3 4 aylık kariyerli bebişli kadın olmanın zevki sefasını sürersin :) geceleri ben yokum ama olsun böyle böyle buluşuruz :)
Uuuu gözüm korktu 30 da cokus... Su tutuyor bazılarının vücudu belki öyleydi 20 si hemen gittiğine göre maaşAllah... Ben korkuyorum o kadar almaktan...ama yine de Rabbim ne verirse razıyız ne yapalım...melekler sağlıklı gelsinler dünyaya inşaAllah...:)Canim kizlarda kilo biraz fazla olabiliyor.tabi bunye meselesi.benim bi arkadasim kiza hamileydi 14 aldi digeri cok dikkat etti yemedi 30 kilo aldi.ama 20 kilosu gitti hemen.digeri simdilik atamadi yeni dogum yapti.belli olmuyor sen yesen de yemesende alicagini aliyorsun.hamisligin tadini cikar bosverrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?